Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com: e-seminarji| pridružite se!| članki| pomoč| forum| blog| baza znanja
Logotip
Prijava na e-novičke
Paket Društva
Slika mape

Računovodski, davčni in pravni vidik za društva vseh velikosti. Poenostavljeno knjigovodstvo za najmanjše, enostavno knjigovodstvo in dvostavno knjigovodstvo.

Elektronska gradiva v paketu Društva so pripravljena z namenom, da se na hitro seznanite z izbrano tematiko vsaj na enakem nivoju, kot če bi se udeležili seminarja. Hkrati pa ste deležni vseh prednosti zaradi prihranka časa (resursov), gradiva lahko tudi natisnete ali preberete takrat ko ga potrebujete. Gradiva tudi redno posodabljamo. Gradiva so dostopna na internetu z geslom, pripravljana so v tekstualni obliki, s kazalom in možnostjo,da gradivo iztiskate, vzorce pa shranite na svoj računalnik. Gradiva imajo različne nivoje zahtevnosti, tako da jih lahko uporabite za izobraževanje vse ekipe. Nekatera gradiva podajajo osnovno znanje, druga na kratko seznanijo z novostmi ali pa podrobno predstavijo posamezno tematiko.

Pri podaljšanju naročila na paket Društva vam podarimo popust. Če je od poteka naročnine minilo manj kot 12 mesecev, vam pripada popust in se bo obračunal avtomatsko. Popust se bo priznal le ob naročilu z istim elektronskim naslovom in isto davčno številko.

cena: 50,63 € Dodaj v košarico z vključenim DDV


Ta izdelek je sestavljen iz naslednjih podizdelkov:
E-gradivo Regres za letni dopust

Cena z DDV: 18,30 €


Podrobnosti izdelka E-gradivo Regres za letni dopust
Minimalna plača v 2021

Cena z DDV: 18,30 €


Podrobnosti izdelka Minimalna plača v 2021
Minimalna plača v letu 2023

Cena z DDV: 23,18 €


Podrobnosti izdelka Minimalna plača v letu 2023

Portal: Pridružite se! Članki Pomoč! Forum
Trgovina: E-seminarji Oglaševanje na portalu Računalniški programi
Racunovodja.com trgovina