Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 5.12.2008:


18:44: Javor Pivka bo ohranil napovedanih 234 delovnih mest Kli Logatca

Pivka/Logatec, 5. decembra (STA) - Javor Pivka je v sklopu nakupa proizvodnega programa Stoli od družbe Kli Logatec v likvidaciji pripravljen ohraniti delovna mesta v številu, kot je bilo napovedano na seji izvršilnega odbora sindikata, kar konkretno pomeni 234 delovnih mest oziroma delavcev.


17:07: V Štorah odprli nivojski prehod Lipa

Štore, 5. decembra (STA) - Štorski župan Miran Jurkošek in generalna direktorica direktorata za železnice in žičnice Jelka Šinkovec Funduk sta danes v Štorah slovesno odprla nivojski prehod Lipa nad magistralno cesto Celje-Rogaška Slatina. Z novim prehodom, ki so ga gradili dobra dva meseca, se je povečala varnost in urejenost tako železniškega kot cestnega prometa.


17:00: Na Ljubljanski borzi ta teden nov potop tečajev
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


16:44: Slovenski podjetniški sklad podaljšal razpis za kredite

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Potem ko se je 10. oktobra iztekel zadnji rok za prijavo na razpis Slovenskega podjetniškega sklada za garancije za bančne investicijske kredite s subvencijo, je sklad danes razpis podaljšal do konca tega leta. Zadnji rok za prijavo je 30. december, razpis pa je odprt do porabe vseh devet milijonov evrov razpisanih sredstev.


16:36: O dogajanju v Skimarju v začetku januarja tudi njegovi lastniki

Begunje na Gorenjskem, 5. decembra (STA) - Vršilec dolžnosti predsednika uprave Skimarja Ivan Štrlekar je zaradi zadnjih dogodkov v podjetju danes sklical skupščino družbe. Ta bo zasedala v najkrajšem možnem času, ki ga dovoljuje statut, torej 5. januarja. Na njej pa bodo lastniki obravnavali aktualna nesoglasja v vodstvu, sporne pogodbe s svetovalci in potek sanacije.


16:19: V Acroniju še brez dogovora o ukrepih zaradi krize
Foto Foto servis

Acroni.
Arhiv STA


15:58: Spremembe v vodstvu Droge Kolinske
Foto Foto servis

Droga Kolinska.
Arhiv STA.


15:56: Pahor proti letošnjim nagradam vodstvom podjetij v državni lasti
Foto Foto servis

Premier Borut Pahor.
Arhiv STA


15:46: Krka in Salus tožena zaradi domnevne kršitve patenta
Foto Foto servis

Krka.
Arhiv STA


15:43: Podpisali gradbene pogodbe za naselje Atrium

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Direktor družbe Iprojekt Aleš Bešter in direktor gradbenega podjetja Gradis Bojan Bajec sta podpisala pogodbo za nadaljevanje del v naselju Atrium v Zeleni jami v Ljubljani. Projekt, ki obsega skupaj 289 stanovanjskih enot in 12 poslovnih prostorov, bo zaključen spomladi 2010.


15:41: Intereuropa pridobila nekaj lastnih delnic
Foto Foto servis

Družba Intereuropa.
Arhiv STA


15:39: Mercator bo do konca leta odprl še štiri nakupovalne centre
Foto Foto servis

Mercator.
Arhiv STA


15:31: Ljubljanska borza: SBI 20 padel pod 4000 točk (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


15:19: Severnoprimorski župani zaradi Rebernic grozijo z zaporo ceste
Foto Foto servis

Župan Nove Gorice Mirko Brulc.
Arhiv STA.


15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 5. decembra 2008.


14:56: Gorenjski župani na današnji seji o organiziranosti Cera

Kranj, 5. decembra (STA) - Na današnji redni seji gorenjskega Centra za ravnanje z odpadki (Cero) so se župani dogovorili za ustanovitev projektne skupine, ki bo skrbela za nadaljnjo pripravo potrebnih dokumentov. Obravnavali so tudi študijo o tokovih odpadkov v regiji in osnutek organiziranosti Cera ter se seznanili, da vse poteka v skladu z zastavljenimi termini.


14:10: Pahor: Paket ukrepov pred sprejemom še na ESS
Foto Foto servis

Predsednik vlade Borut Pahor se je sestal s predstavniki sindikatov.
Premier Borut Pahor.


13:51: Zaposleni objavili prevzemno ponudbo za Tekstil (dopolnjeno) z izjavo prevzemnikov

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Skupina zaposlenih in bivših zaposlenih ljubljanske trgovske družbe Tekstil z generalnim direktorjem Stanislavom Zidarjem na čelu, je danes objavila ponudbo za prevzem še preostalih 24,17 odstotka delnic, ki jih še nima v lasti. Prevzemniki za delnico Tekstila ponujajo 173,73 evra, ponudba pa se izteče 5. januarja 2009.


13:44: Bruselj s 50,7 milijona evrov za študije za progo Trst-Divača (dopolnjeno) s podatki o drugih projektih

Ljubljana/Verona, 5. decembra (STA) - Evropski komisar za promet Antonio Tajani je danes v Veroni podpisal odločbo o sofinanciranju študij in projektne dokumentacije za novo železniško progo Trst-Divača v višini 50,7 milijona evrov in jo izročil državnemu sekretarju na ministrstvu za promet Igorju Jakominu, so sporočili z ministrstva.


13:35: V Sloveniji v tretjem četrtletju 11,1 odstotka višji stroški dela

Ljubljana, 5. decembra (STA) - V Sloveniji so se stroški dela v tretjem četrtletju v medletni primerjavi zvišali za 11,1 odstotka. V enakem primerjalnem obdobju so se povprečne bruto plače zvišale za 9,9 odstotka, ugotavlja državni statistični urad na podlagi začasnih podatkov.


13:23: Ljubljanska borza: SBI 20 padel pod 4000 točk (krajše)

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 danes padel pod 4000 točk. Ustavil se je pri vrednosti 3973,07 točke, kar je 67,17 točke oz. 1,66 odstotka manj kot v četrtek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižal za 14,22 točke oz. 1,53 odstotka na 912,42 točke.


13:11: Bruselj s 50,7 milijona evrov za študije za progo Trst-Divača

Ljubljana/Verona, 5. decembra (STA) - Evropski komisar za promet Antonio Tajani je danes v Veroni podpisal odločbo o sofinanciranju študij in projektne dokumentacije za novo železniško progo Trst-Divača v višini 50,7 milijona evrov in jo izročil državnemu sekretarju na ministrstvu za promet Igorju Jakominu, so sporočili z ministrstva.


13:02: Umar: Gospodarska rast v Sloveniji se umirja, a ne bo negativna

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Gospodarska rast v Sloveniji niti letos niti prihodnje leto ne bo negativna. "Lahko se bo še bolj umirila in se približala napovedim Organizacije za ekonomsko sodelovanje in razvoj o dvoodstotni rasti prihodnje leto," je možnost recesije v Sloveniji ocenil direktor urada za makroekonomske analize in razvoj (Umar) Boštjan Vasle.


11:42: Zaposleni objavili prevzemno ponudbo za Tekstil

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Skupina zaposlenih in bivših zaposlenih ljubljanske trgovske družbe Tekstil z generalnim direktorjem Stanislavom Zidarjem na čelu je danes objavila ponudbo za prevzem še preostalih 24,17 odstotka delnic, ki jih še nima v lasti. Prevzemniki za delnico Tekstila ponujajo 173,73 evra, ponudba pa se izteče 5. januarja 2009.


11:24: Združenje nadzornikov opozarja na odgovornost v času krize

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Upravni odbor Združenja članov nadzornih svetov opozarja člane organov vodenja in nadzora na njihovo odgovornost v času, ko se bančni in realni sektor soočata s posledicami finančne krize, podjetja pa s prezadolženostjo, kapitalsko neustreznostjo, poslabšano plačilno sposobnostjo, zamudami ter nezmožnostjo pridobivanja kreditov.


11:12: Tovarna olja Gea prodaja nepremičnine v Kranju

Slovenska Bistrica, 5. decembra (STA) - Tovarna olja Gea je danes v časniku Delo objavila javno zbiranje ponudb za prodajo svojih nepremičnin na območju nekdanje kranjske tovarne Oljarica. Kot je zapisano v ponudbi, gre za okoli 24.000 kvadratnih metov veliko zemljišče z industrijskimi objekti in infrastrukturo za potrebe funkcionalnega delovanja obrata za proizvodnjo olja in delikates.


11:03: V Iskri Avtoelektriki bo brez dela ostalo 200 pogodbenih delavcev
Foto Foto servis

Proizvodnja.


10:48: Pečečnikov Elektronček naj bi bil kmalu tudi v Las Vegasu

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Družba Elektronček, ki je v lasti Joca Pečečnika, naj bi že letos v Las Vegasu začela uresničevati več deset milijonov evrov vredne posle, saj je po pisanju časnika Finance od tamkajšnjega igralniškega regulatorja dobila dovoljenje za izdajo igralniške licence. Novico je časniku potrdil Pečečnik, za STA pa odgovorni danes niso dosegljivi.


10:46: Tečaji delnic na Ljubljanski borzi navzdol

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Vrednost tečajev delnic na Ljubljanski borzi se je v trgovanju do 10.20 v povprečju znižala. Delniški indeks SBI 20 je izgubil 0,87 odstotka, tako da je zdaj pri 4005,22 točke, indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižal za 0,83 odstotka na 918,95 točke.


09:48: Jadran: Prevzem bo ugodno vplival na uresničevanje ciljev

Sežana, 5. decembra (STA) - Poslovodstvo sežanske trgovske družbe Jadran, ki jo prevzemata družbi Poteza Naložbe in Topro, v slednji so sicer združeni vodilni menedžerji Jadrana, meni, da bo izvedba prevzemne ponudbe ugodno oziroma pozitivno učinkovala na uresničevanje vseh interesov družbe.


09:48: Smučarsko sezono odprli tudi na Treh kraljih

Slovenska Bistrica, 5. decembra (STA) - Potem ko so pretekli konec tedna svoje naprave zagnali poskusno, so danes redno začeli obratovati tudi v rekreacijsko turističnem centru Trije kralji na Pohorju. Kot je za STA povedal Aleš Jakec iz družinskega podjetja Jakec, ki upravlja s smučarskimi in bivalnimi zmogljivostmi nad Slovensko Bistrico, so si za zdaj morali pomagati z umetnim snegom.


08:53: Kmalu prve registracije pogodb o udeležbi delavcev pri dobičku

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Ministrstvo za gospodarstvo za prihodnji teden napoveduje prve registracije pogodb o udeležbi delavcev pri dobičku. Do danes so prejeli šest vlog za registracijo, od tega v preteklem tednu tri nove. Strokovne službe na ministrstvu aktivno sodelujejo in svetujejo podjetjem, ki so že poslala pogodbe, kot tudi tistim, ki so v fazi priprave teh pogodb.


06:00: Smučarska sezona se danes začenja tudi na Cerkljanskem

Cerkno, 5. decembra (STA) - Slovenskim smučiščem, ki že ponujajo užitke na belih strminah, se pridružuje Smučarski center (SC) Cerkno. Smuka bo danes brezplačna, konec tedna pa bodo vozovnice na voljo po polovični ceni. Zaenkrat bodo naprave pognali na progah Počivalo in Grič, že prihodnji konec tedna pa naj bi obratovalo celotno smučišče, so sporočili iz SC Cerkno.


00:30: Pahor danes s sindikati

Ljubljana, 5. decembra (STA) - Predsednik vlade Borut Pahor se bo danes skupaj z ministri krizne skupine sestal s predstavniki sindikatov v zasebnem in javnem sektorju. Seznanil jih bo s svojimi namerami na trgu dela ter prisluhnil njihovim nasvetom in kritikam ter jih podobno kot delodajalce zaprosil, naj svoje predloge zapišejo v posebnem memorandumu.


4. december 2008
Triglav bo oblikoval odškodninske zahtevke v slovaškem primeru
Gaspari s trgovci o ukrepih
POPRAVEK: Vlada sprejela uredbo o merilih za poroštva bankam
V Premogovniku Velenje ob dnevu sv. Barbare tudi o razvoju
Vlada oblikovala predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu (dopolnjeno) z ministrom Vlačičem
Štiblar: Globina finančne krize odvisna od ukrepov
Vlada o gospodarskih temah
Erjavec: Danes dogovora o podnebju še ni, upam, da bo na vrhu EU
Vlada sprejela predlog razrešitve nadzornikov Elesa (dopolnjeno) z imeni nadzornikov
O Kadu in Sodu morda čez teden dni
Vlada spremenila nadzorni svet SID Banke
Vlada oblikovala predlog novele zakona o prevozih v cestnem prometu
Križanič: Rešitev glede Soda in vračil vlaganj v telefonijo po preučitvi
ECB znižala obrestno mero za 0,75 odstotne točke (dopolnjeno) z izjavami Tricheta in gospodarsko napovedjo ECB
Vlada sprejela predlog razrešitve nadzornikov Elesa
V Novem mestu sklenili projekt Po poteh dediščine Dolenjske in Bele krajine
Tuš Holding naj bi leto 2008 sklenil z 809,2 milijona evrov prihodkov
LAS Srce Slovenije z mreženjem do razvoja podeželja
Mokronoški Tom bo del dobička namenil za dividende
Nadzorniki Mipa zadolžili upravo za pospešitev pogovorov z bankami
Žito ne bo dražilo kruha
Vlada sprejela uredbo o merilih za poroštva bankam
Abanka kljub zahtevnemu letu pričakuje izpolnitev načrtov
Geoset letos z nižjo rastjo prihodkov
Nesoglasja hromijo Skimar, delavci čakajo na sklep nadzornikov (dopolnjeno) z izjavo odvetniških pisarn
Ljubljanska borza: Tečaji malenkost navzdol (daljše)
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Esotech z novim naročilom za Termoelektrarno Tuzla
Nesoglasja hromijo Skimar, delavci čakajo na sklep nadzornikov
ECB znižala obrestno mero za 0,75 odstotne točke
Pust: Nimam nobenega dokaza, da bi kogarkoli obtožil
ECB znižala obrestno mero za 0,75 odstotne točke (nujno)
Vizjak: Slovenija ni in ne bo v recesiji
Na Ljubljanski borzi novembra vrednost delnic nižja za poldrugo milijardo evrov
Ljubljanska borza: Tečaji malenkost navzdol (krajše)
Finančna kriza se odraža tudi pri poslovanju GBD
Podeljene letošnje nagrade najbolj skrbnim lastnikom gozdov
Indeksa na Ljubljanski borzi ob začetku trgovanja navzgor
Ministrstvo za gospodarstvo preklicuje razpis
Dun&Bradstreet: Majhen neposredni vpliv krize na Slovenijo
Glaser za Večer: Prevzemnega konzorcija ne zanima Kadov delež v Perutnini Ptuj
ECB danes ponovno reže obrestne mere
3. december 2008
Pušnik: Finančna kriza lahko povzroči številne socialne nemire
Križanič: Vlada o zamenjavah na Kadu in Sodu morda že v četrtek
Smrkolj bo kljub drugačni obljubi poklicni predsednik KGZS
Na Delu zanikajo prodajo deleža v Večeru (dopolnjeno) s pojasnili Dela glede enotirnega sistema upravljanja
Adria Airways: O zlorabi položaja na trgu ne moremo govoriti
Predsedstvo skupnosti občin tudi o razpršenosti gradenj
Za Sodov delež v Telekomu ni zanimanja (dopolnjeno)
Odbor za finance seznanjen z merili za poroštva bankam
Istrabenz začasno odsvojil 4,04-odstotni delež v Petrolu
Delavci od vodstva Skimarja zahtevajo odgovore
Unior sprejel ukrepe za znižanje stroškov
Za Sodov delež v Telekomu ni zanimanja
McDonald's v Sloveniji 15 let
Velenjska občina in Premogovnik Velenje z dogovorom o zagotavljanju varnosti
Siringa s skoraj 97-odstotnim deležem Lesnine
Ljubljanska borza: Tečaji delnic mešano (daljše)
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Leskovar s 1. januarjem 2009 član uprave Banke Celje
Nov zahtevek za revizijo pri gradnji vipavske hitre ceste
ZSSS kritična do predlogov združenja delodajalcev glede varne prožnosti
Turistične zanimivosti Zasavja poimenovali V 3 krasne
Pogačnik: Z več geografskimi podatki več zaupanja v porabo sredstev za kmetijstvo
Ljubljanska borza: Tečaji delnic mešano (krajše)
Celjski obrtniki finančno krizo čutijo na vsakem koraku
Tudi storitveni sektor v območju evra novembra slabše kot pričakovano
Trgovina na drobno v EU in območju evra oktobra navzdol, tudi v Sloveniji
Vzajemna kljub finančni krizi stabilno
Na cesti Žihlava-Rogoznica zgradili krožišče
ECB z znižanjem obrestne mere, vprašanje še s kolikšnim (ozadje)
Tečaji na Ljubljanski borzi v povprečju navzgor
S&T Slovenija s spremembo v upravi
Butan Plin začel izdajati brezplačni časopis za stranke
Naprodaj 61,58 odstotka družbe Siteep Tegrad & Pap
Z delitvijo NFD bo nastal Oddus
Na Delu zanikajo prodajo deleža v Večeru
Izteče se Sodov razpis za deset odstotkov Telekoma
Odbor za finance danes o merilih za poroštva bankam
2. december 2008
Barroso "previdno optimističen" glede slovenskih vinjet
Na GZS podelili nagrade netko za letošnje leto
Banke po Arharjevih besedah "ne sedijo na denarju"
EU za hitro oživitev gospodarstva, Slovenija in druge brez nižanja DDV (zbirno)
Križanič: Slovenija ni zagovornica nižanja DDV (daljše)
Mercator z odprtjem centra v BiH nadaljuje niz naložb
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (dopolnjeno) v zvezi s plačilnim rokom
Adria Airways v 11 mesecih prepeljala 16 odstotkov več potnikov
Banka Slovenije odobrila preoblikovanje KD BPD v KD Banko (dopolnjeno) z izjavami vodstva nove banke
POPRAVEK: V Renčah še brez rešitve glede poteka daljnovoda
V Leku na anonimno pismo odgovarjajo s številkami
Banka Slovenije odobrila preoblikovanje KD BPD v KD Banko
Smučišče Krvavec zaradi tehnične okvare začasno ne obratuje
Križanič: Slovenija ni zagovornica nižanja DDV (krajše)
Ne Medaljon ne Avtotehna ne bosta objavila prevzema Probanke
Gen energija odplačala kredit za izgradnjo Neka
Trije ponudniki za deleže Kada in DSU v sedmih družbah
V Renčah še brez rešitve glede poteka daljnovoda
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Plimovanje poškodovalo sečoveljske soline in portoroško plažo
Svet Banke Slovenije o gospodarskih gibanjih in poslovanju bank
Siringa 62-odstotna lastnica Lesnine
Ljubljanska borza: Indeksa izgubila skoraj pet odstotkov (daljše)
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (daljše)
NKBM po izboru revije The Banker slovenska banka leta
V Ravnah vztrajajo pri pravici določanja okoljskih dajatev lokalnega pomena
Gospodarstvo si želi podpore pri predstavitvah na sejmih
Prvi krovni skladi oblikovani 1. januarja 2009
ZPS varuhu konkurence predlaga preučitev ravnanja Adrie Airways
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (krajše)
Združenje delodajalcev s predlogi za varno prožnost
Sanirali erozijske jarke na območju klifa na Debelem rtiču
Ljubljanska borza: Indeksa izgubila skoraj pet odstotkov (krajše)
V SLS proti spremembi strukture črpanja evropskih sredstev
Cene industrijskih izdelkov v območju evra oktobra še navzdol
Prevzemnikom Perutnine Ptuj zelena luč varuha konkurence
Debeljak in Svetelšek za Večer tudi o posledicah finančne krize
Tečaji delnic na Ljubljanski borzi krepko navzdol
OZS s serijo posvetov o finančni krizi
Izteče se rok za nakup deležev Kada in DSU v sedmih družbah
Od polnoči cenejši naftni derivati
1. december 2008
Almunia: Jesenska gospodarska napoved je že zastarala
Občina Črna na Koroškem se ne bo pritožila na odločitev Arso
Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo (dopolnjeno)
Hit bo odpuščal
HSE po ocenah vodstva družbe letos s precej boljšimi rezultati kot lani
Zaradi krize manj naročil za jedrne družbe Sij
Na razpis za člane uprave tržiškega Peka kar 30 prijav
Sod: Dokapitalizacije v IUV v tem trenutku ne bo
Nadzorniki Taluma o poslovanju in načrtih za leto 2009
Selškova v času krize ostaja realno optimistična
Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo
Radič: Države naklonjene načrtu Bruslja, a si puščajo odprta vrata
Revoz zaradi nizke prodaje še zmanjšuje proizvodnjo
Proizvodna dejavnost v območju evra novembra še slabše kot pričakovano
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Sod sprejel ponudbo Siringe za delnice Lesnine
Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (daljše)
Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj (dopolnjeno) z izjavami sindikatov ZSSS, Solidarnost in Alternativa
Droga Kolinska v devetih mesecih z 280 milijoni evrov prihodkov
V Mariboru srečanje gospodarstvenikov in raziskovalcev
Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj
Naftni derivati opolnoči ponovno cenejši
Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (krajše)
Izbor inovativnega mladega kmeta kot spodbuda k inovativnosti
Za hotel Bellevue prispele štiri nezavezujoče ponudbe
Indeksa na Ljubljanski borzi teden začela z rastjo
Kryžanowski v Financah o povezovanju z Istrabenzom
Privatizacijska komisija NKBM zavrača očitke glede domnevne korupcije
30. november 2008
Gospodinjstva za komunikacije porabijo šest odstotkov dohodkov
V Žalcu bodo uredili Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva
Na odločitev o okoljevarstvenem dovoljenju čaka 95 podjetij
Spem ustanovil investicijski sklad, ki bo investiral v kreativna podjetja
Trgovinski primanjkljaj pri agroživilskih proizvodih se povečujeZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311