Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 3.12.2008:


19:44: Pušnik: Finančna kriza lahko povzroči številne socialne nemire
Foto Foto servis

Okrogla miza v okviru prve študentske Finančno-borzne konference.
Direktor in odgovorni urednik časnika Finance Peter Frankl, predsednik uprave Preventa Global Borut Meh, lastnik in predsednik uprave skupine Medvešek Pušnik Bogdan Pušnik, izvršna direktorica GBD Skupine Ani Klemenčič, predsednik uprave Deželne banke Slovenije Draško Veselinovič in predsednik uprave KD Skladi Dag Kralj.


19:40: Križanič: Vlada o zamenjavah na Kadu in Sodu morda že v četrtek
Foto Foto servis

Minister za finance Franc Križanič.
Arhiv STA


18:49: Smrkolj bo kljub drugačni obljubi poklicni predsednik KGZS

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) Ciril Smrkolj svojo predsedniško funkcijo opravlja profesionalno, čeprav je v volilni kampanji pred letošnjimi volitvami v organe zbornice pravil, da bo funkcijo opravljal nepoklicno. Funkcijo opravlja profesionalno že od 15. oktobra.


17:55: Na Delu zanikajo prodajo deleža v Večeru (dopolnjeno) s pojasnili Dela glede enotirnega sistema upravljanja

Ljubljana/Maribor, 3. decembra (STA) - Informacije o tem, da bi Delo v postopku priglasitve koncentracije prodajalo delež v Večeru, ne držijo, so za STA povedali na Delu in dodali, da bodo možne sinergije začeli udejanjati, ko bo UVK odločil, da je omenjena koncentracija skladna s pravili in ji zato ne nasprotuje. Delo bo na UVK pravočasno priglasilo koncentracijo lastništva v Večeru.


17:51: Adria Airways: O zlorabi položaja na trgu ne moremo govoriti

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Potem ko je v torek Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) opozorila na sum zlorabe položaja Adrie Airways na liniji med Ljubljano in Brusljem, so se danes odzvali tudi v slovenskem letalskem prevozniku. Adria poudarja, da "o zlorabi položaja na trgu ne moremo govoriti, saj gre za povsem poslovni dogovor o skupnem trženju vozovnic".


17:43: Predsedstvo skupnosti občin tudi o razpršenosti gradenj

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Način gradnje v Sloveniji je treba urediti, se strinja predsedstvo Skupnosti občin Slovenije, ki hkrati opozarja na nekatera problematična določila pravilnika o vsebini, obliki in načinu priprave občinskega prostorskega načrta. Župani so sklenili, da bodo s tem seznanili tudi ministra za okolje in prostor Karla Erjavca.


16:42: Za Sodov delež v Telekomu ni zanimanja (dopolnjeno)

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Na razpis Slovenske odškodninske družbe (Sod) za javno zbiranje ponudb za nakup 10 odstotkov delnic družbe Telekom Slovenije, za kateri je rok potekel danes, na sedež družbe ni prispela nobena ponudba. Sod je o tem že obvestil ministrstvo za finance in hkrati predlagal čim prejšnji sestanek glede predloga za spremembo zakona o vračanju vlaganj.


16:18: Odbor za finance seznanjen z merili za poroštva bankam
Foto Foto servis

Nujna seja odbora DZ za finance in monetarno politiko o predlogu uredbe za izdajanje poroštev po zakonu o javnih financah, ki se jo je udeležil tudi predsednik vlade Borut Pahor.


16:17: Istrabenz začasno odsvojil 4,04-odstotni delež v Petrolu

Koper, 3. decembra (STA) - Istrabenz je v torek začasno odsvojil 4,04-odstotni delež oz. 84.299 delnic Petrola. S tem je svoj lastniški delež v ljubljanski energetski družbi zmanjšal na 3,8 odstotka oz. na 79.990 delnic, je Istrabenz danes sporočil prek spletnih strani Ljubljanske borze.


16:16: Delavci od vodstva Skimarja zahtevajo odgovore

Begunje na Gorenjskem, 3. decembra (STA) - Podatki o visokih stroških zunanjih svetovalcev begunjskega Skimarja, ki so konec minulega tedna prišli v javnost, so dodobra razburili zaposlene, med katerimi jih bo v prihodnjih mesecih kar 180 izgubilo službo. Na današnjem sestanku so zato sklenili, da bodo od uprave terjali pojasnila. Če z njimi ne bodo zadovoljni, bodo zahtevali odstop.


16:11: Unior sprejel ukrepe za znižanje stroškov

Zreče, 3. decembra (STA) - Zreški Unior, ki je tesno vpet v avtomobilsko industrijo, je zaradi finančne in gospodarske krize sprejel ukrepe za znižanje stroškov. Predsednik uprave Uniorja Gorazd Korošec je na današnji novinarski konferenci na Rogli povedal, da so jim naročila že upadla, nekatera so celo preklicana.


15:58: Za Sodov delež v Telekomu ni zanimanja

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Na razpis Slovenske odškodninske družbe (Sod) za javno zbiranje ponudb za nakup 10 odstotkov delnic družbe Telekom Slovenije, za kateri je rok potekel danes, na sedež družbe ni prispela nobena ponudba. Sod je o tem že obvestil ministrstvo za finance in hkrati predlagal čim prejšnji sestanek glede predloga za spremembo zakona o vračanju vlaganj.


15:51: McDonald's v Sloveniji 15 let

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Ameriška veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's je pred 15 leti na Čopovi ulici v Ljubljani odprla prvo svojo restavracijo v Sloveniji. Trenutna ima ta veriga po Sloveniji 15 restavracij in več kot 600 zaposlenih, so sporočili iz družbe McDonald's Slovenija.


15:32: Velenjska občina in Premogovnik Velenje z dogovorom o zagotavljanju varnosti

Velenje, 3. decembra (STA) - Velenjski župan Srečko Meh in direktor Premogovnika Velenje Milan Medved sta danes v Velenju podpisala dogovor o sodelovanju pri zagotavljanju varnosti, varovanju javnega reda in varovanju javnega premoženja ter naravne in kulturne dediščine na območju pridobivalnega prostora rudarjenja.


15:20: Siringa s skoraj 97-odstotnim deležem Lesnine

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Družba Siringa je sklenila pogodbo za nakup še 26.359 delnic oz. 34,46 odstotka glasovalnih pravic v družbi Lesnina. Po pridobitvi bo imela v lasti 74.137 delnic Lesnine, kar predstavlja 96,92-odstotni delež vseh izdanih delnic izdajatelja z glasovalno pravico, je Lesnina danes objavila na spletni strani Ljubljanske borze.


15:18: Ljubljanska borza: Tečaji delnic mešano (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


15:05: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 3. decembra 2008.


14:54: Leskovar s 1. januarjem 2009 član uprave Banke Celje

Celje, 3. decembra (STA) - Uprava Banke Celje bo s 1. januarjem 2009 delovala v novi sestavi. Nov član uprave bo postal dosedanji direktor sektorja finančnih trgov v banki Davorin Leskovar, ki je dobil dovoljenje Banke Slovenije za opravljanje funkcije člana uprave in s tem izpolnil vse pogoje za prevzem tega položaja.


14:20: Nov zahtevek za revizijo pri gradnji vipavske hitre ceste

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Potem ko je Dars pred mesecem družbi SCT zaupal izvedbo elektro in strojnih del v zadnjih dveh predorih hitre ceste prek Rebernic, je 1. decembra eden od neizbranih ponudnikov znova vložil zahtevek za revizijo javnega naročila, so za STA povedali na Darsu. Po neuradnih informacijah naj bi zahtevek znova vložilo italijansko podjetje Vidoni.


14:01: ZSSS kritična do predlogov združenja delodajalcev glede varne prožnosti

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Predlogi združenja delodajalcev za varno prožnost, ki jih je to predstavilo v torek, gredo le v smer zmanjševanja pravic delavcev za večje dobičke, nič pa ne govorijo o spremembah na managerski strani, pravijo v ZSSS. Svoje predloge naj bi pripravili kmalu.


13:52: Turistične zanimivosti Zasavja poimenovali V 3 krasne

Zagorje, 3. decembra (STA) - V okviru projekta Natura 2000 so turistične zanimivosti Zasavja poimenovali V 3 krasne, v sodelujočih občinah v projektu - Zagorju, Trbovljah in Hrastniku - pa menijo, da je nov slogan zapomljiv in odraža geografsko ter estetsko resničnost zasavskih dolin in njihovega zaledja.


13:47: Pogačnik: Z več geografskimi podatki več zaupanja v porabo sredstev za kmetijstvo

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Večja dostopnost geografskih informacij med drugim krepi zaupanje širše javnosti v smotrnost porabe javnih sredstev na področju kmetijstva in razvoja podeželja, je ob današnjem odprtju tridnevne konference z naslovom Geografske informacije v podporo skupni kmetijski politiki v Ljubljani poudaril kmetijski minister Milan Pogačnik.


13:21: Ljubljanska borza: Tečaji delnic mešano (krajše)

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 današnje trgovanje končal pri vrednosti 4059,21 točke, kar je 0,43 točke oz. 0,01 odstotka manj kot v torek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je zvišal za 5,16 točke oz. 0,56 odstotka na 928,70 točke.


13:13: Celjski obrtniki finančno krizo čutijo na vsakem koraku

Celje, 3. decembra (STA) - Celjski obrtniki so na današnjem srečanju s predsednikom uprave Unicredit Banke Slovenija Francetom Arharjem na temo Nevarnosti in priložnosti finančne krize povedali, da krizo že čutijo na vsakem koraku. Dejali so, da jim banke težko odobravajo posojila, izstavljeni računi se jim ne plačujejo, podaljšuje se tudi čas za plačilo računov.


13:10: Tudi storitveni sektor v območju evra novembra slabše kot pričakovano

Bruselj, 3. decembra (STA) - Indeks nabavnih menedžerjev (Purchasing Managers' Index - PMI), ki velja za izjemno zanesljiv pokazatelj gospodarskih gibanj, se je v območju evra v storitvenem sektorju novembra znižal na 42,5 točke, kar je za 3,6 točke nižje kot oktobra. Padec, ki je bil večji od prve ocene, je nov dokaz resnosti gospodarske krize v evrskem območju.


12:19: Trgovina na drobno v EU in območju evra oktobra navzdol, tudi v Sloveniji

Luxembourg, 3. decembra (STA) - Obseg trgovine na drobno se je v območju z evrom oktobra v primerjavi s septembrom zmanjšal za 0,8 odstotka, v celotni EU pa za 0,3 odstotka, je danes v prvi oceni sporočil evropski statistični urad Eurostat. V Sloveniji se je obseg trgovine na drobno na mesečni ravni zmanjšal celo za dva odstotka.


12:02: Vzajemna kljub finančni krizi stabilno
Foto Foto servis

Novinarska konferenca uprave Vzajemne s predstavitvijo poslovanja v letu 2008 in načrtov za prihodnje leto.
Viviana Žorž iz službe za stike z javnostmi pri Vzajemni, predsednik uprave Vzajemne Boštjan Aver in član uprave Vzajemne Peter Kostatičnik.


11:35: Na cesti Žihlava-Rogoznica zgradili krožišče

Ptuj, 3. decembra (STA) - Na regionalni cesti Žihlava-Rogoznica v občini Juršinci so zgradili krožno križišče, v uporabo pa sta ga v torek slavnostno predala predstavnik Direkcije RS za ceste Andrej Vižin in župan Juršincev Alojz Kaučič. Nova pridobitev tako zagotavlja večjo prometno varnost, predvsem pešcev in kolesarjev ter večjo pretočnost prometa.


11:27: ECB z znižanjem obrestne mere, vprašanje še s kolikšnim (ozadje)

Frankfurt/Bruselj, 3. decembra (STA) - Evropska centralna banka (ECB) bo na četrtkovem rednem mesečnem zasedanju Sveta ECB po pričakovanju ekonomskih analitikov znižala ključno obrestno mero za območje evra. Analitiki pa si niso edini, kako izrazito bo znižanje. Medtem ko nekateri govorijo o 0,5 odstotne točke, pa drugi omenjajo celo znižanje za 0,75 točke ali točko.


10:59: Tečaji na Ljubljanski borzi v povprečju navzgor
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


10:20: S&T Slovenija s spremembo v upravi

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Nadzorni svet in uprava družbe S&T Slovenija sta z današnjim dnem sprejela odstop Staneta Klešnika s položaja člana uprave in izvršnega direktorja področja Poslovne rešitve. Njegovo funkcijo bo do imenovanja novega člana uprave in izvršnega direktorja za to področje opravljal predsednik uprave S&T Slovenija Robert Trnovec.


10:17: Butan Plin začel izdajati brezplačni časopis za stranke

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Vodilni distributer utekočinjenega naftnega plina v jeklenkah in plinohramih v Sloveniji Butan Plin je začel izdajati brezplačen časopis UNP obzorja, ki je namenjen lastnikom ali najemnikom plinohramov oziroma kupcem utekočinjenega naftnega plina pri Butan Plinu.


09:55: Naprodaj 61,58 odstotka družbe Siteep Tegrad & Pap

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Slovenska odškodninska družba (Sod) je danes v imenu petih lastnikov objavila vabilo k dražbi za prodajo delnic družbe Siteep Tegrad & Pap iz Ljubljane, ki je v prisilni poravnavi. Dražba bo 8. januarja 2009, ko bodo ponudili naprodaj skupaj 374.202 delnic, kar predstavlja 61,58 odstotka osnovnega kapitala družbe.


09:29: Z delitvijo NFD bo nastal Oddus

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Delničarji družbe za upravljanje investicijskih skladov NFD bodo januarja prihodnje leto na skupščini odločali o delitvi oz. ustanovitvi nove družbe Oddus, na katero naj bi prenesli večino naložb in del obveznosti NFD. Največji lastnik Oddusa bo NFD Holding, ki je tudi večinski delničar NFD.


09:08: Na Delu zanikajo prodajo deleža v Večeru
Foto Foto servis

Večer.
Arhiv STA


04:00: Izteče se Sodov razpis za deset odstotkov Telekoma

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Z današnjim dnem se izteče rok za prijavo na oglas Slovenske odškodninske družbe (Sod) za javno zbiranje ponudb za nakup delnic družbe Telekom Slovenije. Predmet prodaje je 653.548 delnic v lasti Soda, ki predstavljajo deset odstotkov osnovnega kapitala družbe. Ponudba ni zavezujoča, omogoča pa tudi delno prodajo deleža.


00:30: Odbor za finance danes o merilih za poroštva bankam

Ljubljana, 3. decembra (STA) - Odbor DZ za finance in monetarno politiko se bo danes seznanil s predlogom uredbe o merilih in pogojih za izdajanje poroštev bankam, ki jih predvideva novela zakona o javnih financah. Na sejo, ki bo za javnost zaprta, sta povabljena tudi predsednik vlade Borut Pahor in minister za finance Franc Križanič.


2. december 2008
Barroso "previdno optimističen" glede slovenskih vinjet
Na GZS podelili nagrade netko za letošnje leto
Banke po Arharjevih besedah "ne sedijo na denarju"
EU za hitro oživitev gospodarstva, Slovenija in druge brez nižanja DDV (zbirno)
Križanič: Slovenija ni zagovornica nižanja DDV (daljše)
Mercator z odprtjem centra v BiH nadaljuje niz naložb
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (dopolnjeno) v zvezi s plačilnim rokom
Adria Airways v 11 mesecih prepeljala 16 odstotkov več potnikov
Banka Slovenije odobrila preoblikovanje KD BPD v KD Banko (dopolnjeno) z izjavami vodstva nove banke
POPRAVEK: V Renčah še brez rešitve glede poteka daljnovoda
V Leku na anonimno pismo odgovarjajo s številkami
Banka Slovenije odobrila preoblikovanje KD BPD v KD Banko
Smučišče Krvavec zaradi tehnične okvare začasno ne obratuje
Križanič: Slovenija ni zagovornica nižanja DDV (krajše)
Ne Medaljon ne Avtotehna ne bosta objavila prevzema Probanke
Gen energija odplačala kredit za izgradnjo Neka
Trije ponudniki za deleže Kada in DSU v sedmih družbah
V Renčah še brez rešitve glede poteka daljnovoda
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Plimovanje poškodovalo sečoveljske soline in portoroško plažo
Svet Banke Slovenije o gospodarskih gibanjih in poslovanju bank
Siringa 62-odstotna lastnica Lesnine
Ljubljanska borza: Indeksa izgubila skoraj pet odstotkov (daljše)
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (daljše)
NKBM po izboru revije The Banker slovenska banka leta
V Ravnah vztrajajo pri pravici določanja okoljskih dajatev lokalnega pomena
Gospodarstvo si želi podpore pri predstavitvah na sejmih
Prvi krovni skladi oblikovani 1. januarja 2009
ZPS varuhu konkurence predlaga preučitev ravnanja Adrie Airways
Obrtniki pripravili predlog ukrepov za odpravo posledic krize (krajše)
Združenje delodajalcev s predlogi za varno prožnost
Sanirali erozijske jarke na območju klifa na Debelem rtiču
Ljubljanska borza: Indeksa izgubila skoraj pet odstotkov (krajše)
V SLS proti spremembi strukture črpanja evropskih sredstev
Cene industrijskih izdelkov v območju evra oktobra še navzdol
Prevzemnikom Perutnine Ptuj zelena luč varuha konkurence
Debeljak in Svetelšek za Večer tudi o posledicah finančne krize
Tečaji delnic na Ljubljanski borzi krepko navzdol
OZS s serijo posvetov o finančni krizi
Izteče se rok za nakup deležev Kada in DSU v sedmih družbah
Od polnoči cenejši naftni derivati
1. december 2008
Almunia: Jesenska gospodarska napoved je že zastarala
Občina Črna na Koroškem se ne bo pritožila na odločitev Arso
Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo (dopolnjeno)
Hit bo odpuščal
HSE po ocenah vodstva družbe letos s precej boljšimi rezultati kot lani
Zaradi krize manj naročil za jedrne družbe Sij
Na razpis za člane uprave tržiškega Peka kar 30 prijav
Sod: Dokapitalizacije v IUV v tem trenutku ne bo
Nadzorniki Taluma o poslovanju in načrtih za leto 2009
Selškova v času krize ostaja realno optimistična
Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo
Radič: Države naklonjene načrtu Bruslja, a si puščajo odprta vrata
Revoz zaradi nizke prodaje še zmanjšuje proizvodnjo
Proizvodna dejavnost v območju evra novembra še slabše kot pričakovano
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Sod sprejel ponudbo Siringe za delnice Lesnine
Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (daljše)
Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj (dopolnjeno) z izjavami sindikatov ZSSS, Solidarnost in Alternativa
Droga Kolinska v devetih mesecih z 280 milijoni evrov prihodkov
V Mariboru srečanje gospodarstvenikov in raziskovalcev
Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj
Naftni derivati opolnoči ponovno cenejši
Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (krajše)
Izbor inovativnega mladega kmeta kot spodbuda k inovativnosti
Za hotel Bellevue prispele štiri nezavezujoče ponudbe
Indeksa na Ljubljanski borzi teden začela z rastjo
Kryžanowski v Financah o povezovanju z Istrabenzom
Privatizacijska komisija NKBM zavrača očitke glede domnevne korupcije
30. november 2008
Gospodinjstva za komunikacije porabijo šest odstotkov dohodkov
V Žalcu bodo uredili Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva
Na odločitev o okoljevarstvenem dovoljenju čaka 95 podjetij
Spem ustanovil investicijski sklad, ki bo investiral v kreativna podjetja
Trgovinski primanjkljaj pri agroživilskih proizvodih se povečuje
29. november 2008
Odločitev o spremembah v Kadu in Sodu v prihodnjih dneh
Pahor napovedal pomoč zdravemu delu gospodarstva v času krize
V Radljah ob Dravi nove poslovne cone na 10 hektarjih zemljišč
Slovensko predstavništvo Sonyja previdno pri napovedih
Kosmina za Večer o Istrabenzovem dezinvestiranju
Izimobil z višjimi prihodki in dobičkom
Danes prva smuka na Rogli in Krvavcu
Premier danes z delodajalci
28. november 2008
Nadzorniki Zavarovalnice Triglav o finančnem stanju in razmerah na trgih
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (zbirno)
Nadzorniki Petrola o ukrepih za zaščito naložbe v Istrabenz
Teden rasti na Ljubljanski borzi
Sporočilo uredništvom - zbirno o novembrski deflaciji
Nadzorniki Kada soglašajo s prodajo Lesnine
Objavljen poziv za varčevanje v nacionalni varčevalni shemi
Ekonomista Tajnikar in Kovačič o novembrski deflaciji
Valant še pet let na čelu NFD Holdinga
Pošta Slovenije priporoča pravočasno oddajo voščilnic
Eles: Letos se obeta štiriodstoten padec porabe elektrike
Ljubljanska borza: Tečaji navzgor (daljše)
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Salonit zaradi finančne krize s skromnejšimi načrti za 2009
Pogačnik: EU razdeljena glede CAP in razdeljevanja hrane (daljše)
Večinska lastnika ne bosta podprla dokapitalizacije Palome
Z decembrom spremembe pri carinah
Križanič: Novembrski upad cen nadpovprečno močan
POPRAVEK: Dobiček Pivovarne Laško v prvih devetih mesecih izhlapel za 40 odstotkov
Dobiček Pivovarne Laško v prvih devetih mesecih izhlapel za 40 odstotkov
Celjski Etol devetmesečne prihodke povečal za 22,6 odstotka
Pogačnik: EU razdeljena glede CAP in razdeljevanja hrane (krajše)
Slovenski avtoprevozniki nasprotujejo satelitskem cestninjenju
Skimar do konca oktobra z 48 milijoni evrov prihodkov
Gorenje pridobilo 4800 lastnih delnic
Mura letos z 1,4 milijona evrov izgube
Sum korupcije pri javni prodaji NKBM
Casino Ljubljana danes pričakuje prvi čarter z igralniškimi gosti
Ljubljanska borza: Tečaji navzgor (krajše)
Brezposelnost v območju evra na najvišji ravni od januarja 2007
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (daljše)
Skupina Telekom Slovenije v devetih mesecih z višjimi prihodki (daljše)
POPRAVEK: Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila
Umar: Medletna inflacija novembra najnižja v zadnjih 18 mesecih
Za vzpostavitev enotne vozovnice pomembno prepoznavanje sistemov
V tretjem četrtletju 4,1-odstotna anketna brezposelnost
Inflacija v območju evra strmoglavila na 2,1 odstotka
Livar objavil poziv za dokapitalizacijo
Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila (daljše)
Smučanje danes na Mariborskem Pohorju in v Kranjski Gori, v soboto tudi na Koroškem
Ob odprtju trgovanja na Ljubljanski borzi indeksa višje
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (krajše)
Slovenska gospodarska delegacija končuje obisk v Mehiki
Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila (krajše)
Skupina Telekom Slovenije v devetih mesecih z višjimi prihodki (krajše)
Durs izdal še 7505 dohodninskih odločb
Mercator največji slovenski mednarodni koncern
Na Rogli in Krvavcu se v soboto začne smučarska sezonaZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311