Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 24.11.2008:


19:47: Finančno ministrstvo pripravlja uredbi za kreditiranje finančnih inštitucij

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Finančno ministrstvo je pripravilo prvo uredbo, povezano s poroštvi, ki naj bi jo v torek potrdil tudi vladni odbor za gospodarstvo, kasneje pa še DZ. Do četrtka bo pripravilo tudi podzakonska akta, s katerima bo lahko država začela kreditirati finančne inštitucije, od bank, zavarovalnic, do pokojninskih družb, je dejal minister Franc Križanič.


18:12: V torek več o daljnovodu Gorica-Divača

Ljubljana/Nova Gorica, 24. novembra (STA) - Eles je v skladu z gradbenim dovoljenjem, ki ga je za rekonstrukcijo daljnovoda rekonstrukcijo daljnovoda 2x110 kV Gorica-Divača na odseku Vrtojba-Sežana izdal upravni organ, danes začel s pripravami na dokončanje rekonstrukcije skozi naselje Renče. Lastniki zemljišč so te priprave fizično blokirali, zato bodo dialog nadaljevali v torek.


18:10: Manjšinski delničarji Palome z nasprotnima predlogoma
Foto Foto servis

Paloma.
Arhiv STA


18:09: Erjavec prevzel okoljsko ministrstvo
Foto Foto servis

Primopredaja poslov med dosedanjim ministrom za okolje in prostor Janezom Podobnikom in novim ministrom za okolje in prostor Karlom Erjavcem.
Novi minister za okolje in prostor Karl Erjavec ter dosedanji minister za okolje in prostor Janez Podobnik.


17:17: Pavlica z delodajalci o socialnem dialogu

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Miloš Pavlica, ki je v kabinetu premiera Boruta Pahorja zadolžen za socialni dialog, se je danes sestal s predstavniki delodajalskih organizacij. Temi neformalnih pogovorov sta bili med drugim nov socialni sporazum za čas gospodarske krize in morebitne spremembe v Ekonomsko socialnem svetu (ESS), je poročal Radio Slovenija.


15:39: Zakeršnik zahteva razširitev dnevnega reda skupščine Prevent Globala

Slovenj Gradec, 24. novembra (STA) - Potem ko sta uprava in nadzorni svet družbe Prevent Global za 16. december sklicala skupščino, je večinski lastnik družbe Janko Zakeršnik skupaj s podjetjem v njegovi lasti, Eurocity, zahteval razširitev dnevnega reda skupščine. Predlaga razveljavitev sklepa s prejšnje skupščine, ki se nanaša na odprodajo kapitalskih naložb družbe.


15:18: Za deleža v Palomi ena ponudba
Foto Foto servis

Paloma.
Arhiv STA


15:05: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Foto Foto servis

Banka Slovenije.
Arhiv STA


15:03: Zaradi razhajanj sprememba v vodstvu Iskratela

Kranj, 24. novembra (STA) - V vodstvu kranjskega razvijalca telekomunikacijskih rešitev Iskratela je zaradi razhajanj v pogledih na nadaljnji razvoj podjetja prišlo do zamenjave. Dosedanjega direktorja področja Produkti in rešitve Franca Dolenca je z 19. novembrom kot vršilec dolžnosti zamenjal Jože Gašparič.


14:50: Simobil v Mariboru z novo ekološko usmerjeno poslovalnico

Maribor, 24. novembra (STA) - Slovenski mobilni operater Simobil je danes v Mariboru odprl svoj prenovljeni prodajni center na Glavnem trgu. Kot je ob odprtju povedal prvi mož Simobila Dejan Turk, so se v družbi odločili prenoviti svojo blagovno znamko, odsev tega pa je njihova prva poslovalnica, v kateri so se odločili za do okolja še bolj odgovorno in prijazno poslovanje.


14:45: ATVP: Tom in Abama usklajeno pri pridobivanju delnic Javor Pivka

Ljubljana/Pivka, 24. novembra (STA) - Agencija za trg vrednostnih papirjev (ATVP) je začela postopek odvzema glasovalnih pravic družbama Tom in Abama v družbi Javor Pivka. Družbi naj bi pri pridobivanju delnic Javor Pivka delovali usklajeno. Postopek je v začetni fazi, zaradi česar končna odločitev agencije še ni gotova, je družba sporočila preko spletnih strani Ljubljanske borze.


14:21: Ljubljanska borza: Indeksa teden začela z rastjo (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


14:05: Gaspari službi vlade za razvoj in evropske zadeve vidi kot enovit organ
Foto Foto servis

Primopredaja poslov med dosedanjim predstojnikom službe vlade za razvoj in službe vlade za evropske zadeve in novim ministrom za razvoj in evropske zadeve Mitjem Gasparijem.
Dosedanja državna sekretarka za evropske zadeve Barbra Borota, dosedanji minister za razvoj Žiga Turk in novi minister za razvoj in evropske zadeve Mitja Gaspari.


13:57: Stres: Finančna kriza je posledica nespoštovanja etičnih vrednot
Foto Foto servis

Celjski škof Anton Stres.
Arhiv STA


13:29: Križanič ob prevzemu poslov napovedal hitro ukrepanje

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Dosedanji finančni minister Andrej Bajuk je danes predal posle svojemu nasledniku Francu Križaniču. Novi minister je glede ukrepov v času krize napovedal intenzivno in hitro delo; v okviru vlade bo najprej na vrsti uredba o poroštvih, nato tudi ostali ukrepi.


13:16: Ljubljanska borza: Indeksa teden začela z rastjo (krajše)

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 današnje trgovanje končal pri vrednosti 4125,98 točke, kar je 99,14 točke oz. 2,46 odstotka več kot v petek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je zvišal za 25,82 točke oz. 2,82 odstotka na 941,58 točke.


13:07: Jarc svojemu nasledniku prepušča ministrstvo v "dobri formi"

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Dosedanji minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Iztok Jarc je danes v prostorih kmetijskega ministrstva v Ljubljani predal posle svojemu nasledniku Milanu Pogačniku. Ob tem je izpostavil, da mu ministrstvo predaja v "dobri formi" za spopadanje s prihodnjimi izzivi.


12:56: Kazalec gospodarske klime v Sloveniji novembra navzdol
Foto Foto servis

Statistični urad RS.
Arhiv STA


12:50: Finančna kriza lahko privede do množičnega propada komercialnih bank

Ljubljana, 24. novembra (STA) - V primeru, da se recesija ne razširi v veliko kreditno tveganje, se bo kriza svetovnih finančnih trgov umirila v treh, največ štirih letih. Sekundarni udarec krize, do katerega bo prišlo ob neobvadljivi recesiji, pa lahko povzroči množični propad komercialnih bank, je danes v Ljubljani poudaril Branko Urošević z univerze v Beogradu.


12:45: Vizjak Lahovniku predal posle
Foto Foto servis

Primopredaja poslov med dosedanjim ministrom za gospodarstvo Andrejem Vizjakom in novim ministrom za gospodarstvo Matejem Lahovnikom.
Novi minister za gospodarstvo Matej Lahovnik in dosedanji minister za gospodarstvo Andrej Vizjak.


12:44: Savinjsko-šaleško gospodarstvo čuti posledice globalne krize

Velenje, 24. novembra (STA) - Upravni odbor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice (SŠGZ) je na zadnji seji ugotovil, da gospodarstvo v regiji že čuti posledice globalne krize. Podjetje KLS iz Ljubnega ob Savinji, ki je specializirani dobavitelj avtomobilske industrije, se tako že sooča z bistvenim zmanjšanjem naročil, so sporočili iz SŠGZ.


12:10: Vlačič prevzel posle od Žerjava
Foto Foto servis

Dosedanji minister za promet Radovan Žerjav.
Arhiv STA


11:37: Žito prevzema del blagovnih znamk Droge Kolinske

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Ljubljansko podjetje Žito bo s 1. marcem 2009 od Droge Kolinske prevzelo program čajev 1001 cvet, program rižev in mlevskih izdelkov blagovne znamke Zlato polje in program začimb in mešanic blagovne znamke Maestro. Žito bo prevzelo tudi vseh 95 zaposlenih na teh programih, je Droga Kolinska danes objavila na spletnih straneh Ljubljanske borze.


11:12: V Smučarskem centru Cerkno pričeli zasneževati

Cerkno, 24. novembra (STA) - V Smučarskem centru Cerkno so konec minulega tedna že pognali snežne topove in tako pričeli z zasneževanjem smučišča. Tamkajšnji smučarski delavci so začeli zasneževati proge Počivalo, desno progo Brdo, Dolino in Lom, so danes sporočili iz omenjenega smučarskega centra.


11:04: Delo FT: Lani najboljši Krka, Splošna plovba in Revoz

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Lani so bili najboljši Krka, Splošna plovba, Revoz, Adria Mobil, Trimo, Danfos Trata in Kovintrade, v lestvici superprvakov ugotavlja Delo FT. Do desetega mesta sledijo Akers Valji, Slovenska industrija jekla, Gorenje, Elektronček in ACH. Pri pripravi lestvice so upoštevali 20 kazalnikov, pri tem pa so podjetja lahko zbrala največ 240 točk.


10:51: Na Ljubljanski borzi krepka rast

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Tečaji delnic na Ljubljanski borzi danes nadaljujejo petkovo rast. Delniški indeks SBI 20 se je do 10.26 zvišal že za 3,02 odstotka na 4148,46 točke, indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa za 3,29 odstotka na 945,90 točke.


10:26: Pralnica HTZ Velenje uspešno prestala presojo usposobljenosti

Velenje, 24. novembra (STA) - Pralnica HTZ Velenje, ki je hčerinsko podjetje Premogovnika Velenje, je uspešno prestala presojo usposobljenosti pranja in nege tekstila po standardu RAL-GZ-992. Presojo je opravil eden vodilnih inštitutov za pridobivanje certifikata pranja in nege tekstila iz Hohensteina v Nemčiji v sodelovanju z mariborsko fakulteto za strojništvo.


09:47: GIO v likvidaciji išče interesente za Smelt Intag in GIO Poslovna aviacija

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Ljubljanska družba GIO v likvidaciji je danes objavila javni poziv za izkaz interesa za nakup svojih hčerinskih družb Smelt Intag iz Züricha in GIO Poslovna aviacija. Družba prodaja 600 delnic oz. 100-odstotni osnovni kapital Smelta Intaga in 100-odstotni poslovni delež v GIO Poslovna aviacija.


09:40: Banka Koper na skupščini o imenovanju Čoka za nadzornika

Koper, 24. novembra (STA) - Uprava Banka Koper je za 29. decembra sklicala skupščino. Na njej bodo med drugim potrdili predlog nadzornega sveta, da se za člana nadzornikov za štiriletni mandat izvoli Vojka Čoka. Ta bo zamenjal Gyorgyja Suranyija, ki mu bo 1. januarja 2009 potekel mandat.


08:57: V Sloveniji začenja obisk delegacija odbora OECD za javno upravo

Ljubljana, 24. novembra (STA) - Obisk v Sloveniji bo danes začela delegacija odbora OECD za javno upravo. Namen obiska je podroben pregled stanja na področjih, ki jih pokriva odbor. Kot navajajo na ministrstvu za javno upravo, so med temi področji prakse in postopki na področju proračuna, struktura vlade, večnivojska struktura uprave in vodenje človeških virov.


08:21: Tušmobil presegel prag rentabilnosti

Celje, 24. novembra (STA) - Mobilni operater Tušmobil je v teh tednih na račun povečanja števila svojih uporabnikov presegel prag rentabilnosti, tako da zdaj prihodki že presegajo odhodke. Kot poudarjajo v družbi so ta mejnik dosegli nadpovprečno zgodaj za to panogo.


06:00: Izteče se rok oddaje ponudb za Palomo

Sladki Vrh, 24. novembra (STA) - Danes se izteče rok za oddajo ponudb za nakup državnega deleža sladkogorske tovarne papirja Paloma, ki sta ga 17. decembra objavila Kad in Sod kot 71-odstotna lastnika omenjene družbe. Za nov poskus privatizacije Palome sta se neuradno zanimali dve tuji podjetji, ki sta nedavno že opravili prvi skrbni pregled.


23. november 2008
Telekom Slovenije se zanima za nakup Cosmofona
Kriza se odraža v slovenskem, še posebej v blejskem turizmu
Premogovnik Velenje s srbsko vlado o prenosu znanj
Na Dolenjskem bodo spremljali kakovost in geografsko poreklo cvička
Začenja se teden zaposljivosti, namenjen zaposlovanju mladih
Celje letos obiskalo več turistov kot lani
Na Koroškem v prihodnjih mesecih okoli 500 novih iskalcev dela
Dan odprtih vrat Agencije za radioaktivne odpadke
22. november 2008
Vlada imenovala skupino za usklajevanje ukrepov v boju s krizo
Telekom načrtuje prevzem s 400 milijonov evrov posojila
Big Bang načrtuje širitev tudi v tujino
Tuji gradbeni delavci skoraj izključno iz nekdanje Jugoslavije (tema)
Izdelan idejni projekt Mesta na vodi na Družmirskem jezeru
Dnevnik: Ekonomisti kritični do predlogov novih ministrov
Območje blejskih Vezenin čaka na konec denacionalizacije
Elan Inventa uspešna na Švedskem in Hrvaškem
Z evropskimi sredstvi do koroškega čezmejnega geoparka
Slovenska gospodarska delegacija v Mehiko
Nova vlada se bo sestala na prvi seji
21. november 2008
Janša: Komunikacij med kabinetom in SCT ni bilo
Patrick Vlačič - minister za promet (biografija)
Karl Erjavec - minister za okolje in prostor (biografija)
Milan Pogačnik - minister za kmetijstvo (biografija)
Matej Lahovnik - minister za gospodarstvo (biografija)
Ivan Svetlik - minister za delo, družino in socialne zadeve (biografija)
Franc Križanič - minister za finance (biografija)
V Elan Marine o globalni krizi na navtičnih trgih
Likvidacija družbe Kli Logatec se nadaljuje
Črn teden na Ljubljanski borzi
Nadzorniki Triglava odobrili spremembe pri dokapitalizaciji Vardarja
Politiki opozorili na povezovanje ekologije in gospodarstva (zbirno)
Začela se je dokapitalizacja IUV
Howard: Pomembna je odgovorna domača gospodarska politika
Infond Holding razširil tožbo zoper varuha konkurence
Eles z gradbenim dovoljenjem za daljnovod v Renčah
Vrisk s predsednikom Türkom o zadružništvu
Schenker Slovenija prejel status AEO
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Ljubljanska borza: Tečaji delnic navzgor (daljše)
Čok med nadzornike Banke Koper, novi prvi mož banke Enzo Salvai
Koroška podjetja za okrepljen glas gospodarstva v času krize
Potočnik: Evropa bo zelena celina, ali pa je ne bo
ATVP decembra ne bo zaračunala nadomestila
Delo Prodaja v devetmesečju z več prihodkov in nižjim dobičkom
Vzdrževanje občinskih cest pod okrilje Ljubljanskih parkirišč
Pahor nanizal vrsto ukrepov na gospodarskem področju
Cestno podjetje Ljubljana na enotirni sistem upravljanja
Ljubljanska borza: Tečaji delnic navzgor (krajše)
City center Celje v 2008 s predvidoma 100 milijoni evrov prometa
Poslovna konferenca: Eko strategije in poslovna uspešnost se dopolnjujejo
V celjskem Aeru 90 presežnih delavcev
Indeksa na Ljubljanski borzi ob začetku trgovanja z rastjo
Turnšek odstopil kot nadzornik Istrabenza
Na konferenci v Portorožu danes o eko strategijah
20. november 2008
Nagrada za izjemne dosežke v gospodarstvu Spomenki Hribar
Soršak izpostavlja pomoč insajderjev pri postopkih
V Portorožu o finančni krizi; o pogledu nove vlade tudi Pahor (zbirno)
Pahor gospodarstvenikom: Potrebujemo drug drugega (daljše)
Policija tudi danes brska po SCT (dopolnjeno)
Sporočilo uredništvom - zbirno o Poslovni konferenci Portorož
Pahor gospodarstvenikom: Potrebujemo drug drugega (krajše)
Nemške strukturne spremembe pomembne tudi za slovensko gospodarstvo
Vlada o gospodarskih temah
Svet ATVP podal prva soglasja k oblikovanju krovnih skladov
Finančna kriza bo v jugovzhodni Evropi najbolj prizadela srednja in mala podjetja
V času krize povečano povpraševanje po zavarovanju poslov
Gospodarstvo v krizi pričakuje hitro ukrepanje vlade (daljše)
ATVP potrdil prospekt za dokapitalizacijo IUV
Vlada z ukrepi za čebelarje
Poslovanje Istrabenza v 2007 bo revidirala družba ABC Revizija
Na skupščini Autoemone iztisnili male delničarje
Na cesti Dobruška vas-Šentjernej odprli novo krožišče
Skupina Istrabenz v devetih mesecih z 12,2 milijona evrov dobička
Gorenje povečalo število lastnih delnic
Gospodarstvo v krizi pričakuje hitro ukrepanje vlade (krajše)
Intereuropa v devetmesečju za 18 odstotkov povečala prihodke
V tretjem četrtletju manj izdanih gradbenih dovoljenj za stavbe
Poslovna konferenca: Recesija čaka tudi Slovenijo
Aerodrom Ljubljana v devetmesečju po načrtih
Arso občini Črna ne priznava vloge stranke v postopku izdaje dovoljenja
V novomeškem TPV skrajšujejo delovni teden
Slovenija najuspešnejša nova članica pri črpanju sredstev za razvoj podeželja
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Za Petrol ključno zagotavljanje nemotenega poslovanja
Ljubljanska borza: Tečaji potonili (daljše)
Zbornica gorskih centrov uvaja kartico Aktive Slovenija
Moody's ohranil bonitetno oceno NLB
V tretjem letošnjem četrtletju več prostih delovnih mest
Semolič: Znižanje prispevne stopnje bi zmanjšalo avtonomijo blagajn
V preboldskih Nogavicah bodo selili del proizvodnje
EU dosegla dogovor o kmetijski politiki, Sloveniji izjeme (zbirno)
Ljubljanska borza: Tečaji potonili (krajše)
Podjetje Mejnik pripravilo najboljši poslovni načrt
Policija tudi danes brska po SCT
Na Arso presenečeni nad izjavo varuhinje
Jarc: Slovenija dosegla vse, kar je zahtevala (daljše)
SBI 20 padel pod 4000 točk
Najbolj bran dnevnik ostajajo Slovenske novice
Trimo do konca septembra s 4,54 milijona evrov bruto dobička
Borza odpravila omejitev tečaja za Savo Re in Aerodrom
Industrijska podjetja v Sloveniji septembra z več prihodka od prodaje
Industrijski izdelki v Sloveniji oktobra 0,6 odstotka cenejši
LHB Internationale Handelsbank odpovedal dražbo za delnice Vina Brežice
V Celju mednarodna konferenca za logistiko in trajnostni transport
Jarc: Slovenija dosegla vse, kar je zahtevala (krajše)
Polom na Ljubljanski borzi se nadaljuje
Luka Koper še ne čuti posledic krize
Ljubljanska Snaga z nagradno igro za skrbnejše ravnanje s odpadki
Na konferenci v Portorožu o finančni krizi in eko strategijah
19. november 2008
EU načrtuje 130 milijard evrov vreden paket za oživitev gospodarstva
Podjetniki opozorili na težave v času finančne krize
Policija znova nad sistem SCT, preiskava v hčerinski družbi SCT Stanovanjski inženiring (zbirno)
Kad z rebalansom finančnega načrta za letos
Sporočilo uredništvom - zbirno o preiskavi v SCT
Sklad zemljišč: Sporno določilo bo znova predmet različnih interpretacij (dopolnjeno) z odzivom poslanca Janka Vebra
Upravi Istrabenza zelena luč za prodajo Droge Kolinske in Petrola (zbirno)
Odbor za okolje in prostor podprl ministrskega kandidata Erjavca (daljše)
Penko: Preiskava se nanaša na SCT Stanovanjski inženiring
Cesta med Vogrskim in Volčjo Drago po obnovi varnejša
Droga Kolinska: Prodaja s strani Istrabenza ni presenečenje
Tožilstvo ne daje vsebinskih informacij o današnji preiskavi
Istrabenz s pooblastilom za prodajo Droge Kolinske in Petrola (dopolnjeno) z izjavama Kosmine in Bavčarja
Ustavno sodišče zavrglo pobudo za presojo konkurenčnega zakona (dopolnjeno) z dodatno izjavo Mercatorja
Na tržaškem odprli nova odseka hitre ceste
Kriminalisti znova nad gospodarski kriminal, menda tudi v SCT (dopolnjeno)
Istrabenz s pooblastilom za prodajo Droge Kolinske in Petrola
Kriminalisti znova nad gospodarski kriminal, baje tudi v SCT
Odbor za okolje in prostor podprl ministrskega kandidata Erjavca (krajše)
Slovenski elektroenergetiki o srečanju v Parizu
Banka Koper v devetmesečju povečala dobiček pred davki
Skupina NKBM v devetmesečju s tretjino nižjim dobičkom
Na Bledu konferenca in priznanja za izobraževanje zaposlenih
V Kočevju odprli novo sončno elektrarno
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Sklad zemljišč: Sporno določilo bo znova predmet različnih interpretacij
Krki prepoved prodaje zdravila z donepezilom na Norveškem
POPRAVEK: Sava podaljšala Merfinu termine za opcije na Merkurjeve delnice
Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (daljše)
Odbor za kmetijstvo podprl ministrskega kandidata Pogačnika (daljše)
Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (krajše)
Ustavno sodišče zavrglo pobudo za presojo konkurenčnega zakona (dopolnjeno) z izjavo Mercatorja in prvega moža urada za varstvo konkurence
Pipenbaher v Rogaški Slatini odpira še en hotel
Na voljo nova spletna aplikacija v pomoč iskalcem zaposlitve
Mol prvič po letu 2003 s četrtletno izgubo
Odbor za kmetijstvo podprl ministrskega kandidata Pogačnika (krajše)
Dars: Odprtje ceste prek Rebernic do konca junija 2009
Jordan Cizljeva glede vinjet pisala Evropski komisiji
Ustavno sodišče zavrglo pobudo za presojo konkurenčnega zakona
Kriza od papirništva terja več učinkovitosti in inovativnosti
Stanovanja v tretjem četrtletju cenejša za pet odstotkov
Negativen začetek trgovanja na Ljubljanski borzi
Sava podaljšala Merfinu termine za opcije na Merkurjeve delniceZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<november 2008>
pontorsrečetpetsobned
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567