Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 23.12.2008:


18:15: POPRAVEK: Lastniki Istrabenza uspeli s tožbo zoper odločitev ATVP o odvzemu glasovalnih pravic (dopolnjeno)

Ljubljana, 23. decembra (STA) - V vesti smo na podlagi sporočila ATVP napačno zapisali, da v ATVP preučujejo možnost vložitve izrednega pravnega sredstva zoper navedeno sodbo,saj obstaja možnost, da je sodišče zmotno uporabilo določbe zakona o trgu vrednostnih papirjev (ZTVP). Gre za zakon o trgu finančnih instrumentov (IN NE ZTVP). Popravljeno vest objavljamo v celoti.


17:48: Upravni odbor Soda na prvi seji o oceni letošnjega poslovanja
Foto Foto servis

Slovenska odškodninska družba (SOD).
Arhiv STA


17:22: Lastniki Istrabenza uspeli s tožbo zoper odločitev ATVP o odvzemu glasovalnih pravic (dopolnjeno)
Foto Foto servis

Družba Istrabenz.
Arhiv STA


17:20: Koalicija za izredno sejo o črpanju evropskih sredstev

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Poslanske skupine SD, Zares, LDS in Desus zahtevajo sklic izredne seje komisije DZ za nadzor javnih financ, na kateri naj bi obravnavali poročilo računskega sodišča o črpanju evropskih sredstev v letu 2007. Kot je povedal poslanec Vili Trofenik (Zares), je namen preprečiti nevarnost vračanja sredstev zaradi neustrezne organiziranosti ali programov.


17:11: Lastniki Istrabenza uspeli s tožbo zoper odločitev ATVP o odvzemu glasovalnih pravic
Foto Foto servis

Družba Istrabenz.
Arhiv STA


16:22: Ministrstvo bo proučilo predlog OZS glede investicijskih olajšav

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Ministrstvo za finance bo proučilo zahtevo Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS), naj se glede investicijskih olajšav izenači vsa mikro in mala podjetja in naj olajšave veljajo tako za samostojne podjetnike kot tudi za pravne osebe, so za STA povedali na ministrstvu.


16:15: Ministrstvo: Referendum v Dobrovi ne more biti zavezujoč

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Potem ko so se prebivalci krajevne skupnosti Dobrova na nedeljskem referendumu izrekli proti zadrževalnikom, se je danes odzvalo tudi ministrstvo za okolje in prostor, ki zadrževalnike načrtuje za zagotovitev poplavne varnosti jugozahodnega dela Ljubljane. Referendumska odločitev po njihovem formalno ne more biti zavezujoča.


16:05: Vila Bled po zamenjavi najemnika ponovno odprla vrata
Foto Foto servis

Vila Bled.
Arhiv STA.


15:47: Vrhovno sodišče ugodilo tožbi Laščanov v primeru Mercatorja (dopolnjeno)

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Vrhovno sodišče je ugodilo tožbi Pivovarne Laško, Pivovarne Union, Radenske in Infond Holdinga ter odpravilo sklep urada za varstvo konkurence o zavrnitvi zahteve za pregled in preslikavo dokumentov iz spisa v postopku presoje skladnosti koncentracije nad Mercatorjem. Sodišče je uradu vrnilo zadevo v ponovno presojanje.


15:17: Ljubljanska borza: Potop se nadaljuje (daljše)

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Potop tečajev na Ljubljanski borzi se je nadaljeval tudi danes. Med pomembnejšimi so se najbolj pocenile delnice Istrabenza, Intereurope, Krke in Telekoma Slovenije. Indeksa SBI 20 in SBI TOP sta v primerjavi s ponedeljkom zdrsnila za več kot štiri odstotke na 3460,30 oz. 801,65 točke.


15:14: Vrhovno sodišče ugodilo tožbi Laščanov v primeru Mercatorja

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Vrhovno sodišče je ugodilo tožbi Pivovarne Laško, Pivovarne Union, Radenske in Infond Holdinga ter odpravilo sklep urada za varstvo konkurence o zavrnitvi zahteve za pregled in preslikavo dokumentov iz spisa v postopku presoje skladnosti koncentracije nad Mercatorjem. Sodišče je uradu vrnilo zadevo v ponovno presojanje.


15:10: Ob prodaji deležev tudi menjave v nadzornem svetu Banke Koper

Koper, 23. decembra (STA) - Ob prodaji deležev družb Intereuropa, Istrabenz in Luka Koper v Banki Koper minuli petek so Marjan Babič, Janko Kosmina in Andrej Lovšin podali odstopne izjave s položaja člana nadzornega sveta banke. Skupščina Banke Koper bo 29. decembra odločala o izvolitvi člana nadzornega banke, za katerega je predlagan Vojko Čok.


15:09: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 23. decembra 2008.


15:06: KGZS: Svetovna recesija je resen pojav tudi za slovensko kmetijstvo
Foto Foto servis

Novinarska konferenca Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) o aktivnostih zbornice v odhajajočem letu, o načrtih za prihodnost in o nekaterih aktualnih temah v kmetijstvu.
V.d. direktorja KGZS Igor Hrovatič, predsednik KGZS Ciril Smrkolj in predstavnik za odnose z javnostmi pri KGZS Robert Peklaj.


15:02: VZMD bo sklepe skupščine NKBM izpodbijal še na višjem sodišču

Maribor, 23. decembra (STA) - Vseslovensko združenje malih delničarjev (VZMD) je na višje sodišče v Mariboru vložilo pritožbo zoper sodbo, s katero je tamkajšnje okrožno sodišče v celoti zavrnilo njihov tožbeni zahtevek, s katerim so izpodbijali sklepe julijske skupščine NKBM o odpoklicu starih in imenovanju novih članov nadzornega sveta.


14:58: Durs izdal še 3665 dohodninskih odločb

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Davčna uprava RS (Durs) je danes z osebno vročitvijo izdala še 3665 odločb o odmeri dohodnine tistim zavezancem, ki so vložili ugovor zoper informativni izračun dohodnine ali pa so vložili napoved za odmero dohodnine. Za leto 2007 mora tako izdati še 4259 odločb oz. 0,4 odstotka vseh, kar bo predvidoma storila v prihodnjih tednih.


14:57: Delodajalci in trgovci: Ukrepi vlade ne zadoščajo

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Noveli zakonov o davčnem postopku ter dohodnini, ki ju je v ponedeljek sprejel DZ, po oceni Združenja delodajalcev Slovenije in Trgovinske zbornice Slovenije nista zadosten in vsebinsko ustrezen odgovor na aktualne razmere v gospodarstvu. Najprimernejši ukrep za blažitev posledic gospodarske krize je znižanje prispevne stopnje.


14:56: V SDS razočarani nad sklepi DZ glede ukrepov proti krizi

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Poslanska skupina SDS je razočarana nad sklepi, ki jih je v ponedeljek na izredni seji o vladnih ukrepih proti krizi sprejel DZ. Po besedah poslanca Andreja Vizjaka gredo ukrepi v pravo smer, a so nezadostni, zato poslanska skupina SDS vladi predlaga, da čim prej pride pred DZ z novimi ukrepi.


14:54: "Nevidni delavci" proti znižanju kvot delovnih dovoljenj za tujce

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Gibanje Nevidni delavci sveta (Invisible Workers of the World - IWW) nasprotuje znižanju kvote delovnih dovoljenj za tujce z letošnjih 32.000 na 24.000 v letu 2009, kakor je ESS minuli petek potrdil predlog ministrstva za delo. Vlado pozivajo, naj predlagane uredbe ne sprejme.


13:35: Zaključuje se posodobitev železniške proge Pragersko - Ormož

Maribor, 23. decembra (STA) - Direkcija za vodenje investicij v javno železniško infrastrukturo bo v sredo od izvajalca prejela izjavo o zaključku del za posodobitev proge Pragersko - Ormož. Pogodbena dela so bila izvedena v roku in v pogodbenem znesku, več kot 36 milijonov evrov vreden projekt pa je bil s 14,5 milijona evrov sofinanciran z evropskimi kohezijskimi sredstvi.


13:32: Župani zahtevajo dokončanje vipavske hitre ceste do junija

Vipava, 23. decembra (STA) - Severnoprimorski župani vztrajajo pri dokončanju hitre ceste prek Rebrnic še pred koncem junija 2009. V nasprotnem primeru lokalne skupnosti grozijo s protestno zaporo regionalne ceste, je po današnji seji sveta regije severne Primorske v Vipavi povedal dosedanji predsednik sveta Marjan Poljšak.


13:18: Ljubljanska borza: Potop se nadaljuje (krajše)

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Na Ljubljanski borzi se tudi danes nadaljuje potop tečajev delnic, saj je delniški indeks SBI 20 trgovanje končal pri vrednosti 3458,37 točke, kar je za 153,20 točke oz. 4,24 odstotka manj kot v ponedeljek. Vrednost indeksa najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižala za 36,62 točke oz. 4,37 odstotka na 801,23 točke.


13:10: Moja naložba dobila nove nadzornike

Maribor, 23. decembra (STA) - Delničarji mariborske pokojninske družbe Moja naložba so na današnji skupščini imenovali nov nadzorni svet. Devetčlanskemu nadzornemu svetu, v katerem tretjina mest pripada zavarovancem, začne štiriletni mandat teči 25. januarja 2009, v njem pa bo še naprej tudi dosedanji predsednik nadzornikov Andrej Plos.


12:59: Gorenjske elektrarne odprle peto sončno elektrarno

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Gorenjske elektrarne so danes v obratovanje vključile novo, peto fotonapetostno elektrarno. Ta je na strehi Osnovne šole Križe v Tržiču, šola pa je tako postala energetsko neodvisna. Letna proizvodnja sončne elektrarne, vredne 348.000 evrov, je 87.000 kilovatnih ur (KWh).


12:51: Na Pohorju dodatne hotelske zmogljivosti v Areni in Videcu
Foto Foto servis

Slovesno odprtje novega dela hotela Arena in hotela Videc.


11:29: Kazalnik zaupanja potrošnikov decembra najnižji po marcu 1996

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Vrednost kazalnika zaupanja potrošnikov je bila v decembru za dve odstotni točki nižja kot novembra. Kazalnik zaupanja potrošnikov je tako decembra po vrednosti, doseženi v prejšnjem mesecu, dosegel novo najnižjo raven od začetka izvajanja te ankete, od marca leta 1996, je danes objavil državni statistični urad.


11:25: Avtobusni prevozniki bodo danes oddali vloge za koncesije

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Avtobusni prevozniki bodo danes do 12. ure oddali vloge za koncesije, je danes za STA povedal direktor združenja za promet in zveze pri GZS Robert Sever. Avtobusni prevozniki bodo gospodarsko javno službo izvajali pod obstoječimi pogoji, in sicer za pol leta, pričakujejo pa oblikovanje dogovora o njenem izvajanju v prehodnem obdobju.


11:23: Lastniki Aktivne Naložbe določili nova menjalna razmerja v prevzetih družbah

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Lastniki družbe Aktiva Naložbe so na ponedeljkovi skupščini ugotovili, da je prišlo do zmote pri zapisu menjalnega razmerja v pogodbi o pripojitvi, na podlagi katere so 12. avgusta pripojili prevzete družbe Gradis Finance, Koto Real in Pinus Fin. Zaradi zmote so delničarji vseh prevzetih družb prejeli premalo novih delnic Aktive Naložbe.


11:10: Iztisnitev malih delničarjev Merkurja se uresničuje

Naklo, 23. decembra (STA) - Iztisnitev manjšinskih delničarjev Merkurja, ki jo je skupščina sprejela januarja letos, je bila zaradi izpodbojnih tožb dolgo časa zadržana. Sedaj bo z odločitvijo okrožnega sodišča v Kranju, ki je dovolilo vpis sklepa v sodni register, družba Merfin vendarle lahko izvedla nakup delnic in postala 100-odstontna lastnica Merkurja.


11:01: Zdravilišča dobro zasedena tudi med božično-novoletnimi prazniki

Celje, 23. decembra (STA) - Slovenska naravna zdravilišča bodo med božično-novoletnimi prazniki zasedena med 80 in 100 odstotki, nekaj prostih mest v času novoletnih praznikov je možno najti še v hotelih in apartmajskih naseljih, ugotavljajo v skupnosti zdravilišč. Kot pravijo, se predvsem gostje iz Italije odločajo za preživljanje najdaljše noč prav v zadnjem hipu.


10:47: Delnicam Istrabenza zvišali omejitev tečaja na 20 odstotkov

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Uprava Ljubljanske borze je danes sklenila, da se zaradi tržnega neravnovesja pri delnicah družbe Istrabenz začasno spremeni omejitev tečaja z 10 na 20 odstotkov od zadnjega uradnega enotnega tečaja. Posli z Istrabenzovimi delnicami se lahko sklepajo po tečajih med 22,88 in 34,32 evra.


10:38: Indeksa ob začetku trgovanja navzdol za tri odstotke in pol

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Vzdušje na Ljubljanski borzi je ob začetku današnjega trgovanja pesimistično. Indeksa SBI 20 in SBI TOP sta 45 minut po odprtju borznega parketa izgubila več kot tri odstotke in pol; SBI 20 je zdrsnil za 3,61 odstotka na 3481,14 točke, SBI TOP pa za 3,63 odstotka na 807,44 točke.


10:37: Slovenija in Rusija s sporazumom o priznavanju zelene karte

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Slovensko zavarovalno združenje in ruski nacionalni zavarovalni biro sta sklenila sporazum o medsebojnem priznavanju zelene karte in s tem povezana medsebojna razmerja pri obravnavanju škodnih primerov iz zavarovanja avtomobilske odgovornosti na podlagi zelene karte. Pravila bodo začela veljati 1. januarja 2009.


09:10: Odgovorni urednik Dela podpira uvedbo enotirnega sistema

Ljubljana, 23. decembra (STA) - Odgovorni urednik Dela Darijan Košir podpira uvedbo enotirnega sistema upravljanja v družbi Delo. Sistem ne zmanjšuje dosedanje avtonomije odgovornega urednika, povečuje pa pristojnosti odgovornega urednika na poslovnem področju, kar da mu lahko olajša delo na nekaterih področjih, v prid časopisu in celotnemu novinarskemu kolektivu, meni Košir.


04:00: Nadzorni svet Preventa o poslovanju v 2008 in načrtih za 2009

Slovenj Gradec, 23. decembra (STA) - Danes pozno popoldne se bo sestal nadzorni svet družbe Prevent Global, ki bo obravnaval oceno poslovanja sistema v letu 2008 in načrte za leto 2009. Prevent Global, ki ga vodi Borut Meh, je v letošnjem letu po zadnjih ocenah ustvaril za 145 milijonov evrov prihodkov.


22. december 2008
DZ sprejel dva davčna zakona; pozno v noč o ukrepih vlade (zbirno)
Pahor za TVS: Treba je ukrepati za naprej
Prebivalci Dobrove na referendumu proti zadrževalnikom
Zavarovalnica Triglav se približuje milijardi evrov zbranih premij
Letos prodali 10 milijonov litrov vode costella
Uprava Darsa zadovoljna z delom v 2008
DZ sprejel spremembe pri dohodnini in davčnem postopku
Trgovinska zbornica z ukrepi za blažitev krize v avtomobilski industriji
Napovedane izpodbojne tožbe na sklepe skupščine Peciva
Svet ustanoviteljev javnih podjetij o prestrukturiranju LPP
Sazas doseglo prepoved prodaje nekaterih zgoščenk Dallasa
V Miklavžu zbirajo podpise proti uničenju tamkajšnjega gozda
Bernarda Trebušak bo Namo vodila še pet let
GZS: Ukrepi vlade v pravi smeri, a niso zadostni
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Ljubljanska borza: Osrednja indeksa za dobre tri odstotke nižje (daljše)
POPRAVEK: Luka Koper, Istrabenz in Intereuropa prodali deleže v Banki Koper
Delo Prodaja v 2009 predvidoma z več kot 700.000 evrov dobička
Zaposleni v gostinstvu in turizmu vse bolj nezadovoljni
Luka Koper, Istrabenz in Intereuropa prodali deleže v Banki Koper
Za Gradis skupino G upniki predlagajo stečaj
OZS: Razvojne olajšave naj veljajo za vsa mikro in mala podjetja
Odbor za finance skozi vladne ukrepe za boj proti krizi
Trboveljski Rudis letos s 30 milijonov evrov prihodkov
Davčne izpostave na območju mesta Ljubljana na eni lokaciji
Šimonka za Delo FT: V Siju letos za 15 odstotkov nižji ocenjeni čisti dobiček
Sindikat in aktiv novinarjev Dela proti enotirnemu upravljanju
Ljubljanska borza: Osrednja indeksa za dobre tri odstotke nižje (krajše)
Na skupščini EGP potrdili izključitev manjšinskih delničarjev
Norkring bo upravljal drugo omrežje DVB-T
Rudnik Trbovlje-Hrastnik letos z bilančno izgubo
V prvih 11 mesecih za odstotek več prenočitev
V prvih treh četrtletjih prodanih tretjina manj rabljenih stanovanj
Izteka se rok za oddajo ponudb za nakup nepremičnin Oljarice
Potekel rok za prijavo terjatev do Kroja v likvidaciji
Adria Mobil z novim letom na 36-urni delovnik
Tečaji delnic na Ljubljanski borzi ob začetku tedna negativni
Jamnik ni več v upravi Probanke
Lastniki ormoške Carrere Optyl potrdili odpuščanje 300 ljudi
Januarja bo brez dela ostalo 54 delavcev metliške Beti Mode
Skrajšan delovni čas bank pred božično-novoletnimi prazniki
Danes se izteče razpis za raziskovalno-razvojne dejavnosti podjetij
21. december 2008
BSA: Tretjina trgovcev napeljuje k namestitvi nezakonite opreme
Oktobra v slovenski industriji nižji prihodki in nova naročila
20. december 2008
V veljavo stopila uredba o odobritvi posojil
Zavod: Genetska metoda le ena od metod za spremljanje populacije medvedov
Mariborsko Pohorje z novo šestsedežnico
Bratož za Sobotno prilogo: O poslovnem izidu je težko govoriti
Zaključen prvi del Kariernega kluba Hidrie
Obseg poštnih storitev v tretjem četrtletju znatno večji
Vlada v začetku leta 2009 načrtuje rebalans
19. december 2008
Skupina NKBM prihodnje leto načrtuje 51,5 milijona evrov dobička
Na razpisu za drugo omrežje DVB-T naj bi zmagal Norkring
O smernicah slovenskih oljkarjev januarja
EU za hitro in usklajeno izvajanje načrta za oživitev gospodarstva
Kranjski Iskraemeco z novim vodstvom
Adria Airways letos po oceni 1,9 milijona evrov dobička
Delo Sklada Nek naj bi bilo v letošnjem letu uspešno
Teden na Ljubljanski borzi ponovno negativen
TIA in SID banka spodbujata tehnološki razvoj
Ustavni sodniki razveljavili del zakona o naslednicah pidov
Za delodajalce vladni predlogi ukrepov niso zadostni odgovor
SDS: Ukrepi proti krizi v pravi smeri, a nezadostni
Varčevanje gospodinjstev v Sloveniji presega njihove investicije
Ekonomisti popravljene napovedi Umarja ocenjujejo kot pričakovane
Plama-pur bo presegla lanski poslovni izid
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča (dopolnjeno) z biografijo Veselinoviča
Skupina Primorje letos kljub spremembam na trgu uspešno
V Mariboru bodo ukinili železniški prehod na Ljubljanski ulici
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča
Zdravilišče Radenci odpira prenovljen hotel Izvir
Krka v Nemčiji prenehala prodajati zdravilo zalasta
Kmetijsko gozdarska zbornica zahteva odstrel volkov
Industrijski izdelki v Sloveniji novembra 0,8 odstotka cenejši
Po ocenah nove študije v Sloveniji okrog 430 medvedov
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča (nujno)
ESS: Ukrepi vlade gredo v pravo smer
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Skupina Petrol v 2009 načrtuje manj čistih prihodkov od prodaje
V upravo Mure prihaja Jože Ban
SCT bo za MOL obnavljal grad, Kozolec in Peruzzijevo cesto
Ljubljanska borza: Indeksa navzdol za več kot odstotek (daljše)
Intereuropa prihodnje leto z nižjim dobičkom
Skupina Gorenje letos z nižjim dobičkom kot lani
Erjavec bo na kongresu znova kandidiral za predsednika DeSUS (daljše)
ZPS: Hrenovke naj bodo na jedilniku bolj poredko
DZ v ponedeljek o ukrepih za blažitev posledic finančne krize
Ljubljanska borza: Indeksa navzdol za več kot odstotek (krajše)
Na Krvavcu ob 50-letnici z novo štirisedežnico
Nadzorniki Bankarta o letošnjem poslovanju
ZPS za sestanek o novem tarifnem sistemu obračunavanja elektrike
Ustavljena proizvodnja v medvoškem Sogefi Filtration
Sava zaradi krize že sprejema ukrepe
Umar: V Sloveniji rast BDP letos 4,1-odstotna, prihodnje leto 1,1-odstotna (daljše)
Umar: V Sloveniji rast BDP letos 4,1-odstotna, prihodnje leto 1,1-odstotna (krajše)
POPRAVEK: Sanader ostro nasprotuje pozivom k bojkotu slovenskega blaga
Tečaji na Ljubljanski borzi na ravni novembra 2003
Gospodarska gibanja: Recesija na tujem se že čuti v menjavi blaga
Umar: Slovenija leta 2009 le z 1,1-odstotno gospodarsko rastjo (nujno)
Sanader ostro nasprotuje pozivom k bojkotu slovenskega blaga
Umar danes z novimi napovedmi gospodarskih gibanj za Slovenijo
ESS danes znova o ukrepih vlade za prebroditev krize
Nadzorniki Petrola danes o načrtu za 2009 in Istrabenzu
Nadzorni svet NLB danes predvidoma o spremembah v vrhu banke
18. december 2008
Vlada o gospodarskih temah
Vlada sprejela paket ukrepov v boju zoper krizo (daljše)
Vlada sprejela paket ukrepov v boju zoper krizo (krajše)
Salonit v letu 2009 načrtuje nad 80 milijonov evrov prihodkov
Borut Jamnik začasni predsednik uprave Kada (daljše)
Za zaposlene v Metalu in Nožih božičnica v dveh delih
Borut Jamnik začasni predsednik uprave Kada (krajše)
EP podprl dvig minimalnih jamstev za varčevalce v EU na 50.000 evrov
Strateški gospodarski svet vladne ukrepe ocenil kot primerne
Prvi nadzornik Dnevnika ostaja Bojan Petan
Ob koncu seminarja v Carigradu soglasno za spodbujanje trgovine z Zahodnim Balkanom
V ormoški Carreri Optyl več kot 300 presežnih delavcev
Delo prehaja na enotirni sistem upravljanja
Lesnina v devetih mesecih z 69,41 milijona evrov prihodkov
V Luki Koper o možnostih prodaje dela Intereurope z drugimi solastniki (dopolnjeno) z informacijo o investicijski dejavnosti družbe
Na Hrvaškem pozivi k bojkotu slovenskih izdelkov
V 11 mesecih za 4,6 odstotka manjša poraba elektrike
Vodstvo Gorenja v letu 2009 z deset odstotkov nižjimi plačami
Adria Airways svojo floto povečala z enim letalom
Eles: Začasen daljnovod po zraku skozi Renče je nujen
KGZS potrdila program dela za 2009
Aerodrom Ljubljana za 2009 napoveduje slabše rezultate
Odbor za spremljanje gradnje Pomurke zahteva dograditev ceste
Ljubljanska borza: Indeksa dva odstotka navzdol (daljše)
V Alpetourju kljub težavam na pozitivni ničli
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Gen energija letos z 245 milijonov evrov prihodkov
Plinarna Maribor nič več delniška družba
Nova ovadba zaradi gradnje predora Šentvid
Aktuarji imenovali nove člane organov društva
Sindikati pripravili memorandum ukrepov za omilitev krize
Siemens bo mariborsko tovarno STS prodal ali zaprl
Ljubljanska borza: Indeksa dva odstotka navzdol (krajše)
V Luki Koper o možnostih prodaje dela Intereurope z drugimi solastniki
Steklarna Rogaška bo zaradi upada naročil zaprla peč
Za delničarje Družbe pooblaščenke Ravne 2,7 milijona evrov
Območje evra oktobra s trgovinskim presežkom
V Carigradu pozivi k odpravi ovir v trgovini med EU in Zahodnim Balkanom
Nadzorniki Gorenja danes o oceni letošnjega poslovanja
Skupščina Kada danes na ustanovni seji
Vlada danes o ukrepih v boju proti finančni kriziZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311