Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 22.12.2008:


23:42: DZ sprejel dva davčna zakona; pozno v noč o ukrepih vlade (zbirno)

Ljubljana, 22. decembra (STA) - DZ je na izredni seji soglasno sprejel noveli zakonov o davčnem postopku ter dohodnini, dva ukrepa iz 800 milijonov evrov vrednega paketa ukrepov vlade za blažitev posledic finančne krize. Zatem je opravil še razpravo o ukrepih vlade za blažitev posledic finančne krize ter ocenil, da gre za konsistenten sveženj ukrepov.


21:52: Pahor za TVS: Treba je ukrepati za naprej

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Na današnji izredni seji DZ o ukrepih zoper krizo teče polemična diskusija, za katero je pomembno, da ni žaljiva. Kot meni premier Borut Pahor, ni razlogov, da bi si za nazaj kazali odgovornost, treba je ukrepati za naprej. "Kar bo DZ sprejel, ne bo zadoščalo," pravi premier in napoveduje pripravljenost vlade za nadaljnje ukrepanje.


18:15: Prebivalci Dobrove na referendumu proti zadrževalnikom

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Prebivalci krajevne skupnosti Dobrova v občini Dobrova-Polhov Gradec so se na nedeljskem referendumu ob 60,91-odstotni udeležbi z 98,38 odstotka vseh glasov izrekli proti zadrževalnikom, ki jih ministrstvo za okolje in prostor načrtuje na kmetijskih površinah na Dobrovi in Brezju.


18:02: Zavarovalnica Triglav se približuje milijardi evrov zbranih premij
Foto Foto servis

Zavarovalnica Triglav.
Arhiv STA


17:42: Letos prodali 10 milijonov litrov vode costella

Kočevje, 22. decembra (STA) - Družba Uskok iz Fare, proizvajalka ustekleničene vode costella, je letos prodala 10 milijonov litrov vode, s čimer je na slovenskem trgu ustekleničenih voda dosegla 14-odstotni tržni delež: V družbi načrtujejo proizvodnjo do 65 milijonov litrov vode, kolikor bi jih glede na razpoložljivo tehnologijo lahko napolnili.


16:59: Uprava Darsa zadovoljna z delom v 2008
Foto Foto servis

Predsednik uprave Darsa Tomislav Nemec.
Arhiv STA.


16:55: DZ sprejel spremembe pri dohodnini in davčnem postopku
Foto Foto servis

Izredna seja DZ, na kateri so med drugim obravnavali predlog v zvezi z ukrepanjem vlade za ublažitev negativnih vplivov svetovne finančne in gospodarske krize na slovensko gospodarstvo.


16:14: Trgovinska zbornica z ukrepi za blažitev krize v avtomobilski industriji
Foto Foto servis

Gospodarska zbornica Slovenije in Trgovinska zbornica Slovenije.
Arhiv STA


16:11: Napovedane izpodbojne tožbe na sklepe skupščine Peciva

Nova Gorica, 22. decembra (STA) - Delničarji novogoriške družbe Pecivo, pekarstvo in slaščičarstvo, so na današnji skupščini potrdili vse predlagane sklepe uprave in nadzornega sveta. Pooblaščenec skupine prednostnih delničarjev pa je k trem sprejetim sklepom napovedal uveljavljanje ničnosti sklepov in izpodbojne tožbe.


16:06: Svet ustanoviteljev javnih podjetij o prestrukturiranju LPP
Foto Foto servis

Ljubljanski potniški promet (LPP).
Arhiv STA.


16:01: Sazas doseglo prepoved prodaje nekaterih zgoščenk Dallasa

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Ljubljansko okrožno sodišče je ugodilo predlogu Sazasa in odločilo, da mora glasbena založba Dallas zaradi "grobih, eklatantnih in dolgotrajnih kršitev prenehati z izdajanjem, proizvodnjo, prodajo ali kakršnimkoli trženjem določenih zgoščenk, ki so bile predmet predloga za izdajo začasne odredbe".


15:52: V Miklavžu zbirajo podpise proti uničenju tamkajšnjega gozda

Miklavž, 22. decembra (STA) - Društvo za ohranitev miklavškega gozda je pretekli petek začelo zbirati podpise krajanov v podporo pobudi za vložitev zahteve za razpis referenduma o podrobnem prostorskem načrtu za stanovanjsko naselje na zahodnem robu Miklavža. Doslej je bilo po podatkih pobudnikov zbranih že več kot 200 podpisov podpore s strani volivcev.


15:44: Bernarda Trebušak bo Namo vodila še pet let

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Nadzorni svet Name je na petkovi seji soglasno imenoval Bernardo Trebušak, ki se ji leta 2009 izteče mandat, za direktorico družbe za naslednje petletno mandatno obdobje, in sicer od 1.junija 2009 dalje.


15:24: GZS: Ukrepi vlade v pravi smeri, a niso zadostni
Foto Foto servis

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS).
Arhiv STA


15:20: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 22. decembra 2008.


15:18: Ljubljanska borza: Osrednja indeksa za dobre tri odstotke nižje (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


15:16: POPRAVEK: Luka Koper, Istrabenz in Intereuropa prodali deleže v Banki Koper
Foto Foto servis

Banka Koper.
Arhiv STA.


14:39: Delo Prodaja v 2009 predvidoma z več kot 700.000 evrov dobička

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Nadzorni svet družbe Delo Prodaja je na četrtkovi seji nadzornega sveta obravnaval osnutek gospodarskega načrta za prihodnje leto, ki predvideva, da bo družba ustvarila za skoraj 45 milijonov evrov prihodkov iz prodaje in preko 723.000 evrov čistega poslovnega izida.


14:32: Zaposleni v gostinstvu in turizmu vse bolj nezadovoljni

Maribor, 22. decembra (STA) - Delavcem v gostinstvu in turizmu tudi na zadnjih pogajanjih pretekli teden svojih delodajalcev ni uspelo prepričati v svoje zahteve za dvig plač. Vodstvi obeh pogajalskih sindikatov sta se zaradi po njihovem mnenju neprimerne ponudbe odločili, da pogajanja preložijo do novega leta, prazničnega obdobja pa ne nameravajo izkoriščati za dosego pravic.


14:26: Luka Koper, Istrabenz in Intereuropa prodali deleže v Banki Koper
Foto Foto servis

Banka Koper.
Arhiv STA.


14:25: Za Gradis skupino G upniki predlagajo stečaj

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Upniki so za Gradis skupino G iz Ljubljane predlagali uvedbo stečaja, ker jim družba za opravljena dela v ljubljanski Supernovi marca letos še ni nakazala plačilo. Uvedbo stečaja naj bi predlagal Trimo Trebnje, kjer so danes za STA povedali, da poslovnega odnosa z Gradisom ne želijo komentirati.


14:13: OZS: Razvojne olajšave naj veljajo za vsa mikro in mala podjetja
Foto Foto servis

Poslovna stavba Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS).
Arhiv STA


14:05: Odbor za finance skozi vladne ukrepe za boj proti krizi

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Odbor DZ za finance je pred izredno sejo DZ pripravil besedili novel zakonov o davčnem postopku in o dohodnini ter se seznanil z ukrepi vlade v izogib in ublažitev negativnih vplivov svetovne finančne in gospodarske krize na slovensko gospodarstvo. Opozicija meni, da gredo ukrepi v pravo smer, a so nezadostni, zato predlaga dodaten nabor ukrepov.


14:05: Trboveljski Rudis letos s 30 milijonov evrov prihodkov

Trbovlje, 22. decembra (STA) - Trboveljski Rudis bo letos ustvaril za 30 milijonov evrov prihodkov, kar je za 4,7 milijona evrov manj kot lani. Kljub temu pa so nadzorniki družbe z doseženimi rezultati zadovoljni.


13:59: Davčne izpostave na območju mesta Ljubljana na eni lokaciji

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Davčni urad Ljubljana in davčne izpostave na območju mesta Ljubljana bodo 12. januarja preselili na novo lokacijo, na Davčno ulico 1, v neposredno bližino Generalnega davčnega urada. Zavezanci, ki sodijo v pristojnost izpostav Bežigrad, Center, Moste Polje, Šiška in Vič Rudnik, bodo tako davčne zadeve urejali na sedežu Davčnega urada Ljubljana.


13:45: Šimonka za Delo FT: V Siju letos za 15 odstotkov nižji ocenjeni čisti dobiček
Foto Foto servis

Predsednik uprave SIJ Tibor Šimonka.
Arhiv STA


13:42: Sindikat in aktiv novinarjev Dela proti enotirnemu upravljanju

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Uvedba enotirnega sistema upravljanja v družbi Delo, ki so jo delničarji podprli minuli četrtek, po mnenju sindikata novinarjev in aktiva novinarjev v Delu "vrača Delovo (in resno slovensko) novinarstvo za nekaj desetletij nazaj". Zaposleni novinarji zaradi neupoštevanja njihovih stališč izražajo protest in zaskrbljenost.


13:19: Ljubljanska borza: Osrednja indeksa za dobre tri odstotke nižje (krajše)

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 današnje trgovanje končal pri vrednosti 3617,35 točke, kar je 130,06 točke oz. 3,47 odstotka manj kot v petek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižal za 28,91 točke oz. 3,33 odstotka na 840,30 točke.


13:10: Na skupščini EGP potrdili izključitev manjšinskih delničarjev

Škofja Loka, 22. decembra (STA) - Skupščina škofjeloškega Embalažno grafičnega podjetja EGP je danes potrdila izključitev manjšinskih delničarjev. Njihove delnice se bodo proti plačilu odpravnine v višini 202,14 evra na delnico prenesle na družbo Mohar Satler Investicije, ki že ima v lasti preko 98 odstotkov delnic EGP.


12:55: Norkring bo upravljal drugo omrežje DVB-T

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Agencija za pošto in elektronske komunikacije RS (Apek) je na javnem razpisu, ki se je končal 19. decembra, za operaterja drugega nacionalnega omrežja digitalne prizemne radiodifuzije DVB-T izbrala družbo Norkring, ki je del skupine norveškega telekomunikacijskega podjetja Telenor. Prvo omrežje sicer upravlja RTV Slovenija.


12:30: Rudnik Trbovlje-Hrastnik letos z bilančno izgubo

Trbovlje, 22. decembra (STA) - Rudnik Trbovlje-Hrastnik (RTH) bo leto 2008 zaključil z izgubo v višini 2,1 milijona evrov, vendar je ta izguba posledica odprodaje finančne naložbe oz. Toplarne Hrastnik in bo zabeležena v podbilanci proizvodnje. Direktor rudnika Bojan Klenovšek je na današnji novinarski konferenci v Trbovljah sicer poslovanje rudnika ocenil kot pozitivno.


12:26: V prvih 11 mesecih za odstotek več prenočitev

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Do konca novembra je bilo v slovenskih turističnih nastanitvenih objektih evidentiranih 2.593.102 prihodov turistov in 7.919.613 prenočitev. Skupno število prenočitev v letošnjih prvih enajstih mesecih se je tako v primerjavi z enakim obdobjem lani povečalo za en odstotek.


12:02: V prvih treh četrtletjih prodanih tretjina manj rabljenih stanovanj

Ljubljana, 22. decembra (STA) - V prvih treh četrtletjih leta 2008 je bilo prodanih 3486 rabljenih stanovanj, kar je za 33 odstotkov manj kot v primerljivem obdobju v predhodnih štirih letih, je razvidno iz podatkov, ki so jih danes posredovali iz državnega statističnega urada.


11:30: Izteka se rok za oddajo ponudb za nakup nepremičnin Oljarice

Kranj/Slovenska Bistrica, 22. decembra (STA) - Danes se izteče rok za oddajo ponudb za nakup nekdanjih nepremičnin kranjske Oljarice, ki so sedaj v lastni Tovarne olja Gea, je za STA potrdila Nada Dobnikar iz slovenskobistriške družbe. Ko bodo vse ponudbe zbrali, jih bodo po praznikih pregledali in se nato odločili, ali bodo nepremičnine prodali in komu ter po kakšni ceni.


10:55: Potekel rok za prijavo terjatev do Kroja v likvidaciji

Škofja Loka, 22. decembra (STA) - Upniki škofjeloškega podjetja Kroj, ki je od novembra v postopku likvidacije, so do nedelje morali prijaviti svoje terjatve. Na ta način se bo družba, ki bo z nekaj deset zaposlenimi nadaljevala s poslovanjem prek hčerinskega podjetja, rešila bremen, upniki pa bodo v celoti poplačani, saj ima Kroj dovolj premoženja.


10:52: Adria Mobil z novim letom na 36-urni delovnik

Novo mesto, 22. decembra (STA) - Novomeška družba Adria Mobil bo z novim letom zaradi kriznih razmer na trgu in posledično zmanjšanja proizvodnje prešla na 36-urni delovnik. Hkrati bodo izvajali tudi druge ukrepe, kot so upokojitve in samozaposlovanje, vse z namenom, da se izognejo ugotavljanju velike večine presežnih delavcev, so danes sporočili iz družbe.


10:42: Tečaji delnic na Ljubljanski borzi ob začetku tedna negativni
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


10:27: Jamnik ni več v upravi Probanke

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Borutu Jamniku je zaradi imenovanja za začasnega predsednika uprave Kapitalske družbe (Kad) prenehala funkcija člana uprave Probanke, je Probanka danes sporočila prek spletne strani Ljubljanske borze.


09:15: Lastniki ormoške Carrere Optyl potrdili odpuščanje 300 ljudi

Padova, 22. decembra (STA) - V prvih treh mesecih prihodnjega leta bodo v največjem ormoškem podjetju Carrera Optyl, ki trenutno zaposluje več kot 1400 ljudi, delo izgubili 303 delavci, so za STA potrdili na sedežu italijanske skupine Safilo v Padovi, kjer so zagotovili, da bodo spoštovali vse zakonske obveznosti do delavcev, ki bodo ostali brez zaposlitve.


09:13: Januarja bo brez dela ostalo 54 delavcev metliške Beti Mode

Metlika, 22. decembra (STA) - V metliškem podjetju Beti Moda bo zaradi likvidacije januarja od približno 100 zaposlenih brez dela ostalo 54 delavk in delavcev. Odločbe so jim predali 15. decembra, ko bodo predvidoma v naslednjega pol leta poplačani vsi upniki, pa bodo odpustili še ostale, je danes za STA povedala direktorica Betine kadrovske službe Vida Šegina Matkovič.


06:00: Skrajšan delovni čas bank pred božično-novoletnimi prazniki

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Banke in hranilnice bodo 24. in 31. decembra, torej pred božično-novoletnimi prazniki, vrata svojih poslovalnic zaprle prej kot običajno. Kot so sporočili iz Združenja bank Slovenije, bodo odprte do 12. ure.


04:00: Danes se izteče razpis za raziskovalno-razvojne dejavnosti podjetij

Ljubljana, 22. decembra (STA) - Z današnjim dnem se izteče javni razpis ministrstva za gospodarstvo za neposredne spodbude za raziskovalno-razvojne dejavnosti v podjetjih. Okvirna višina sredstev na razpisu, ki je namenjen posameznim mikro, malim in srednje velikim podjetjem, je osem milijonov evrov, koriščenje pa bo možno v letih 2009 in 2010.


21. december 2008
BSA: Tretjina trgovcev napeljuje k namestitvi nezakonite opreme
Oktobra v slovenski industriji nižji prihodki in nova naročila
20. december 2008
V veljavo stopila uredba o odobritvi posojil
Zavod: Genetska metoda le ena od metod za spremljanje populacije medvedov
Mariborsko Pohorje z novo šestsedežnico
Bratož za Sobotno prilogo: O poslovnem izidu je težko govoriti
Zaključen prvi del Kariernega kluba Hidrie
Obseg poštnih storitev v tretjem četrtletju znatno večji
Vlada v začetku leta 2009 načrtuje rebalans
19. december 2008
Skupina NKBM prihodnje leto načrtuje 51,5 milijona evrov dobička
Na razpisu za drugo omrežje DVB-T naj bi zmagal Norkring
O smernicah slovenskih oljkarjev januarja
EU za hitro in usklajeno izvajanje načrta za oživitev gospodarstva
Kranjski Iskraemeco z novim vodstvom
Adria Airways letos po oceni 1,9 milijona evrov dobička
Delo Sklada Nek naj bi bilo v letošnjem letu uspešno
Teden na Ljubljanski borzi ponovno negativen
TIA in SID banka spodbujata tehnološki razvoj
Ustavni sodniki razveljavili del zakona o naslednicah pidov
Za delodajalce vladni predlogi ukrepov niso zadostni odgovor
SDS: Ukrepi proti krizi v pravi smeri, a nezadostni
Varčevanje gospodinjstev v Sloveniji presega njihove investicije
Ekonomisti popravljene napovedi Umarja ocenjujejo kot pričakovane
Plama-pur bo presegla lanski poslovni izid
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča (dopolnjeno) z biografijo Veselinoviča
Skupina Primorje letos kljub spremembam na trgu uspešno
V Mariboru bodo ukinili železniški prehod na Ljubljanski ulici
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča
Zdravilišče Radenci odpira prenovljen hotel Izvir
Krka v Nemčiji prenehala prodajati zdravilo zalasta
Kmetijsko gozdarska zbornica zahteva odstrel volkov
Industrijski izdelki v Sloveniji novembra 0,8 odstotka cenejši
Po ocenah nove študije v Sloveniji okrog 430 medvedov
Nadzorniki NLB za novega predsednika uprave imenovali Veselinoviča (nujno)
ESS: Ukrepi vlade gredo v pravo smer
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Skupina Petrol v 2009 načrtuje manj čistih prihodkov od prodaje
V upravo Mure prihaja Jože Ban
SCT bo za MOL obnavljal grad, Kozolec in Peruzzijevo cesto
Ljubljanska borza: Indeksa navzdol za več kot odstotek (daljše)
Intereuropa prihodnje leto z nižjim dobičkom
Skupina Gorenje letos z nižjim dobičkom kot lani
Erjavec bo na kongresu znova kandidiral za predsednika DeSUS (daljše)
ZPS: Hrenovke naj bodo na jedilniku bolj poredko
DZ v ponedeljek o ukrepih za blažitev posledic finančne krize
Ljubljanska borza: Indeksa navzdol za več kot odstotek (krajše)
Na Krvavcu ob 50-letnici z novo štirisedežnico
Nadzorniki Bankarta o letošnjem poslovanju
ZPS za sestanek o novem tarifnem sistemu obračunavanja elektrike
Ustavljena proizvodnja v medvoškem Sogefi Filtration
Sava zaradi krize že sprejema ukrepe
Umar: V Sloveniji rast BDP letos 4,1-odstotna, prihodnje leto 1,1-odstotna (daljše)
Umar: V Sloveniji rast BDP letos 4,1-odstotna, prihodnje leto 1,1-odstotna (krajše)
POPRAVEK: Sanader ostro nasprotuje pozivom k bojkotu slovenskega blaga
Tečaji na Ljubljanski borzi na ravni novembra 2003
Gospodarska gibanja: Recesija na tujem se že čuti v menjavi blaga
Umar: Slovenija leta 2009 le z 1,1-odstotno gospodarsko rastjo (nujno)
Sanader ostro nasprotuje pozivom k bojkotu slovenskega blaga
Umar danes z novimi napovedmi gospodarskih gibanj za Slovenijo
ESS danes znova o ukrepih vlade za prebroditev krize
Nadzorniki Petrola danes o načrtu za 2009 in Istrabenzu
Nadzorni svet NLB danes predvidoma o spremembah v vrhu banke
18. december 2008
Vlada o gospodarskih temah
Vlada sprejela paket ukrepov v boju zoper krizo (daljše)
Vlada sprejela paket ukrepov v boju zoper krizo (krajše)
Salonit v letu 2009 načrtuje nad 80 milijonov evrov prihodkov
Borut Jamnik začasni predsednik uprave Kada (daljše)
Za zaposlene v Metalu in Nožih božičnica v dveh delih
Borut Jamnik začasni predsednik uprave Kada (krajše)
EP podprl dvig minimalnih jamstev za varčevalce v EU na 50.000 evrov
Strateški gospodarski svet vladne ukrepe ocenil kot primerne
Prvi nadzornik Dnevnika ostaja Bojan Petan
Ob koncu seminarja v Carigradu soglasno za spodbujanje trgovine z Zahodnim Balkanom
V ormoški Carreri Optyl več kot 300 presežnih delavcev
Delo prehaja na enotirni sistem upravljanja
Lesnina v devetih mesecih z 69,41 milijona evrov prihodkov
V Luki Koper o možnostih prodaje dela Intereurope z drugimi solastniki (dopolnjeno) z informacijo o investicijski dejavnosti družbe
Na Hrvaškem pozivi k bojkotu slovenskih izdelkov
V 11 mesecih za 4,6 odstotka manjša poraba elektrike
Vodstvo Gorenja v letu 2009 z deset odstotkov nižjimi plačami
Adria Airways svojo floto povečala z enim letalom
Eles: Začasen daljnovod po zraku skozi Renče je nujen
KGZS potrdila program dela za 2009
Aerodrom Ljubljana za 2009 napoveduje slabše rezultate
Odbor za spremljanje gradnje Pomurke zahteva dograditev ceste
Ljubljanska borza: Indeksa dva odstotka navzdol (daljše)
V Alpetourju kljub težavam na pozitivni ničli
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Gen energija letos z 245 milijonov evrov prihodkov
Plinarna Maribor nič več delniška družba
Nova ovadba zaradi gradnje predora Šentvid
Aktuarji imenovali nove člane organov društva
Sindikati pripravili memorandum ukrepov za omilitev krize
Siemens bo mariborsko tovarno STS prodal ali zaprl
Ljubljanska borza: Indeksa dva odstotka navzdol (krajše)
V Luki Koper o možnostih prodaje dela Intereurope z drugimi solastniki
Steklarna Rogaška bo zaradi upada naročil zaprla peč
Za delničarje Družbe pooblaščenke Ravne 2,7 milijona evrov
Območje evra oktobra s trgovinskim presežkom
V Carigradu pozivi k odpravi ovir v trgovini med EU in Zahodnim Balkanom
Nadzorniki Gorenja danes o oceni letošnjega poslovanja
Skupščina Kada danes na ustanovni seji
Vlada danes o ukrepih v boju proti finančni krizi
17. december 2008
Bodo v Renčah novi zapletu z daljnovodi?
Socialni partnerji še brez soglasja glede vladnih ukrepov (daljše)
Pekovi nadzorniki še brez odločitve o novi upravi
Štrukelj: Od Krebsove smo dobili zagotovilo o izpeljavi plačne reforme brez zamikov
Socialni partnerji še brez soglasja glede vladnih ukrepov (krajše)
Jelovica z enotirnim sistemom upravljanja (dopolnjeno) s pojasnili predsednika uprave
Delavci Skimarja želijo še več podrobnosti o spornih pogodbah
GZS: Odločitev EP glede delovnega časa v Sloveniji ne bo imela posledic
V NKBM obeležili 150 let ustanovitve mestne hranilnice
EP zavrnil uvedbo več kot 48-urnega delovnega tedna (daljše)
Izvajalec del na predoru Markovec znan 8. januarja
Jelovica z enotirnim sistemom upravljanja
Spletna stran 24ur.com po številu obiskov prehitela Najdi.si
Datalab bo zmanjšal število zaposlenih v administraciji
Tuš nadaljuje s širjenjem mreže v BiH
Na območju Letališča Jožeta Pučnika začeli z merjenjem hrupa
Vlada o ukrepih za blažitev gospodarske krize v četrtek (dopolnjeno)
Pergam želi razgovore z vlado o usodi Palome
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Potniški center Emonika predvidoma dokončan spomladi 2011
PBS konec novembra z višjim čistim dobičkom od načrtovanega
Dars in SCT prihodnji teden v podpis pogodbe o delih na Rebernicah
Ljubljanska borza: Indeksa še navzdol (daljše)
Vlada o ukrepih za blažitev gospodarske krize v četrtek
Rekordno leto krške nuklearke
Delavci Palome k pomoči javno pozvali predsednika vlade
Semolič pozdravil izid glasovanja v Evropskem parlamentu
ATVP: Dunajska borza naj objavi prevzem za celotni delež Ljubljanske borze
Inflacija v območju evra novembra 2,1-odstotna
Veselinovič ne komentira postopka izbire novega predsednika uprave NLB
Ljubljansko sodišče brez odločitve o predlogu za stečaj SGP Gorica
Ljubljanska borza: Indeksa še navzdol (krajše)
DBS bo tudi v prihodnjih dveh letih prodajala numizmatične vrednosti
Odstopil direktor PTP Janko Borjančič
Državni svetniki vladi predlagajo ukrepe za reševanje gospodarske krize
ZSSS pred dnevom migrantov: Tujcem so pogosto kršene delavske pravice
EP zavrnil uvedbo več kot 48-urnega delovnega tedna (krajše)
V Carigradu za čim hitrejšo integracijo Zahodnega Balkana v EU
Sredstva evropskega projekta Valor tudi za pet slovenskih družb
Bisol v raziskovalnem projektu na področju nanotehnologij
Tečaji delnic na Ljubljanski borzi nekoliko navzgor
Terme Čatež letos s petodstotno rastjo prihodkov
Slovenija v Carigradu s seminarjem o krepitvi trgovine
Pekovi nadzorniki danes o sestavi nove uprave
Pahor danes s strankami o gospodarski krizi in Hrvaški
Socialni partnerji danes o ukrepih zoper krizoZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311