Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 18.11.2008:


20:39: Črnjanski svetniki polemično o problematiki onesnaževanja okolja

Črna na Koroškem, 18. novembra (STA) - Svetniki občine Črna na Koroškem so v nocojšnji razpravi o problematiki s težkimi kovinami obremenjenega okolja in s tem povezanega postopka pridobivanja okoljevarstvenega soglasja podjetja MPI Reciklaža sklenili, da bodo strategijo nadaljnjega ukrepanja pripravili glede na to, ali bodo določeni kot stranka v postopku pridobivanja soglasja.


20:12: Odbor za promet podprl ministrskega kandidata Vlačiča (daljše)

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Odbor DZ za promet je z 11 glasovi za in šestimi proti podprl predstavitev kandidata za ministra za promet Patricka Vlačiča kot ustrezno. Vlačič je poudaril, da so za slovensko gospodarstvo investicije v infrastrukturo v času krize ključnega pomena in se zavzel, da Slovenija postane logistična platforma za srednjo in jugovzhodno Evropo.


19:33: Odbor za promet podprl ministrskega kandidata Vlačiča (krajše)
Foto Foto servis

Seja odbora DZ za promet, na kateri se je predstavil kandidat za ministra za promet Patrick Vlačič.
Kandidat za ministra za promet Patrick Vlačič.


17:00: Podjetnica Darja Sušnik dobitnica letošnje nagrade feniks

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Združenje za management consulting Slovenije pri GZS je danes podelilo nagrado feniks za projekt leta na področju svetovanja vodstvom podjetij. Zmagovalec Feniksa 2008 je projekt z naslovom Uvajanje na delovno mesto "vodja izmene" prijavitelja Izobraževanje in svetovanje Darja Sušnik s.p. in naročnika Novem Car Interior Design.


16:46: Borzniki: Za padec na borzi kriva tudi slaba likvidnost

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Glavni razlog za padce tečajev delnic v Sloveniji je po mnenju borznikov slaba likvidnost, deloma se slovenski kapitalski trg odziva tudi na trgovanje na zahodnih trgih. Na preobrat negativnega trenda na Ljubljanski borzi pa lahko vplivajo tudi pozitivni premiki v tujini.


16:09: Inšpektorat za okolje iz romskega naselja Hudeje odstranil 20 kamionov nevarnih odpadkov

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Inšpektorat za okolje in prostor je v romske naselju Hudeje pri Trebnjem izvedel čistilno akcijo, v kateri je iz naselja odstranil nelegalno skladiščene odpadke. V akciji je bilo tako ob pomoči policije in koncesionarjev odpeljanih preko 20 velikih kamionov odpadkov, so sporočili iz občine Trebnje.


16:04: Z letom 2009 brezplačna menjava tolarjev le še v Banki Slovenije

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Svet Banke Slovenije je na današnji seji sprejel sklep, da bo brezplačna menjava tolarjev v evre s 1. januarjem 2009 možna le še na glavni blagajni Banke Slovenije.


16:01: Lokal v Luciji še brez soglasja o podaljšanem obratovalnem času

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Zaradi kršitev zakona o gostinstvu in pravilnika o merilih za določitev obratovalnega časa gostinskih obratov, je tržni inšpektorat podjetju Na.Gi, ki opravlja gostinsko dejavnost v lokalu Extreme Bowling Opera The World Of New Age Opera v Luciji danes vročil odločbo, po kateri mora v treh dneh dobiti soglasje o podaljšanem obratovalnem času.


15:53: Vlada o gospodarskih temah

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Vlada je danes na dopisni seji sprejela rebalans poslovno-finančnega načrta Slovenske odškodninske družbe (Sod). Sprejela je tudi spremembe načrta izvedbe programa ukrepov aktivne politike zaposlovanja ter več prerazporeditev sredstev iz tekoče proračunske rezerve in med posameznimi proračunskimi postavkami.


15:36: Pergar na čelu Kompasa tudi v enotirnem sistemu

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Lastniki družbe Kompas so na današnji skupščini potrdili prehod na enotirni sistem upravljanja. Upravni odbor je petčlanski, v njem pa so Janez Pergar, Marko Vojković, Mihovil Prpić in Ivana Zec ter predstavnik delavcev Alex Kogoy. Po skupščini so imeli že prvo sejo, na kateri so Pergerja imenovali za predsednika upravnega odbora.


15:23: Zaradi krize tudi v Lipu Bled začasno zmanjšanje proizvodnje

Bled, 18. novembra (STA) - Gospodarska kriza, upad povpraševanja, znižanje cen in povišanje stroškov močno vplivajo tudi na lesnopredelovalno podjetje Lip Bled. Glavni direktor Alojz Burja je že sprejel nekatere ostre ukrepe, med katere sodi skrajšanje delovnega tedna in začasna zaustavitev proizvodnje, večjih odpuščanj pa ne predvideva.


15:17: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 18. novembra 2008.


15:12: Vlada prerazporedila sredstva za aktivno politiko zaposlovanja

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Vlada je na današnji dopisni seji s prerazporeditvijo sredstev znotraj načrta izvedbe programa ukrepov aktivne politike zaposlovanja za leti 2008 in 2009 zagotovila okrepitev izvajanja preventivnih dejavnosti na trgu dela ter aktivnosti, ki so namenjene najtežje zaposljivim skupinam brezposelnih oseb.


14:41: Predsednik Türk zadovoljen s popotresno obnovo Posočja

Log pod Mangartom/Bovec, 18. novembra (STA) - Veliko je bilo narejenega, saj je uspešno obnovljeno skoraj vse, kar je bilo treba obnoviti, je ob današnjem obisku občine Bovec ugotovil predsednik države Danilo Türk. Na Bovškem si je ogledal in se seznanil s potekom popotresne obnove, sanacije Loga pod Mangartom po plazu, predstavili pa so mu tudi razvojno vizijo tega območja.


14:39: Zavarovalnica Triglav v devetmesečju prepolovila dobiček

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Zavarovalnica Triglav je v prvih devetih mesecih ustvarila 29,2 milijona evrov dobička pred obdavčitvijo, kar je 48 odstotkov manj kot pred letom dni. Na izid so vplivale predvsem škode zaradi neurij, ki so poleti večkrat prizadela večji del Slovenije, je uprava zavarovalnice objavila na spletnih straneh Ljubljanske borze.


14:37: Ljubljanska borza: Indeksa izgubila pet odstotkov (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


14:09: Septembra v Sloveniji 6,3-odstotna stopnja brezposelnosti

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Število aktivnih prebivalcev se je v septembru letos zvišalo za 0,4 odstotka, in sicer zaradi 0,6-odstotnega zvišanja števila delovno aktivnih prebivalcev. Septembrska stopnja registrirane brezposelnosti se je znižala za 0,2 odstotne točke na 6,3 odstotka, je danes sporočil statistični urad.


13:59: Bruselj: Državnih pomoči vse manj, te pa bolje porabljene

Bruselj, 18. novembra (STA) - Najnovejši statistični pregled državnih pomoči Evropske komisije kaže, da je državnih pomoči v EU vse manj, države članice pa te vse bolj uporabljajo za doseganje horizontalnih ciljev, denimo za raziskave in razvoj ter varstvo okolja. Podobne trende beleži tudi Slovenija. Lahko pa se zaradi finančne krize pomoč znova poveča, opozarja Bruselj.


13:55: Vlada sprejela rebalans poslovno-finančnega načrta Soda

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Vlada je danes sprejela rebalans poslovno-finančnega načrta Slovenske odškodninske družbe (Sod). Razlogi za rebalans so zaustavitev prodaje Telekoma, povečanje obveznosti za poravnavo odškodnin po zakonu o vračanju vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje ter deloma kriza na svetovnem kapitalskem trgu.


13:47: Klet Vinakoper z novo polnilno linijo

Koper, 18. novembra (STA) - V kleti Vinakoper so v teh dneh končali investicijo v nov polnilni stroj, ki je zaradi svoje tehnologije nadomestil kar nekaj že dotrajanih in zastarelih strojev na polnilni liniji. Vrednost nove pridobitve znaša 600.000 evrov, nova polnilna enota pa je že opravila prve polnitve letnika 2008.


13:41: Kmetijska zbornica zaskrbljena zaradi pojava stekline

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Zaradi izrazitega povečanja pojavov stekline pri divjih živalih in okužbe pri kobili iz okolice Ptuja so na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (KGZS) zaskrbljeni, saj se bolezen lahko prenese tudi na ljudi. Rejcem priporočajo, da na območjih pojavov stekline domače živali zapirajo v hleve.


13:39: Zavod za zaposlovanje in gospodarstveniki za izobraževanje novih podjetnikov

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Nove podjetnike je treba seznaniti s podjetniškim okoljem, zato bi bilo sodelovanje med različnimi institucijami, tudi zavoda za zaposlovanje in gospodarstva, na tem področju dobrodošlo. Na zavodu je prijavljenih okoli 1500 brezposelnih oseb, zainteresiranih za samozaposlitev, ki bi jih lahko seznanili s priložnostmi in pastmi.


13:24: Odbor za gospodarstvo podprl ministrskega kandidata Lahovnika (daljše)

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Odbor DZ za gospodarstvo je z desetimi glasovi za in štirimi proti podprl predstavitev Mateja Lahovnika s področja dela ministra za gospodarstvo kot ustrezno. Kot ključni problem slovenskega gospodarstva je izpostavil obremenitev stroškov dela s prispevki, zato predlaga znižanje prispevkov za socialno varnost.


13:16: Ljubljanska borza: Indeksa izgubila pet odstotkov (krajše)

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 današnje trgovanje končal pri vrednosti 4462,62 točke, kar je 226,61 točke oz. 4,83 odstotka manj kot v ponedeljek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižal za 56,26 točke oz. 5,22 odstotka na 1021,63 točke.


13:05: Bruselj: Zdravstveno stanje živali na Hrvaškem zadovoljivo

Bruselj, 18. novembra (STA) - "Zdravstveno stanje živali na Hrvaškem je sedaj zadovoljivo. Hrvaška se je s pisno izjavo 10. oktobra letos tudi zavezala, da bo prilagodila svoj akcijski načrt za nadzor in izkoreninjenje klasične prašičje kuge za domače svinje in divje prašiče, vključno z ukrepi za nadzor potnikov, ki potujejo v EU," je za STA danes pojasnila Evropska komisija.


12:50: Dodatna sredstva za vodne vire podtalnice Ptujskega polja

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Minister za okolje Janez Podobnik je danes podpisal aneks k pogodbi o sofinanciranju projekta zagotavljanja celovitega varovanja vodnih virov podtalnice Ptujskega polja. Skupna vrednost investicije znaša 34,5 milijona evrov, z aneksom pa bo ministrstvo zagotovilo dodatnih pet milijonov evrov za financiranje presežnih upravičenih stroškov.


12:29: Odbor za gospodarstvo podprl ministrskega kandidata Lahovnika (krajše)
Foto Foto servis

Seja odbora DZ za gospodarstvo, na kateri se je predstavil kandidat za ministra za gospodarstvo Matej Lahovnik.


12:19: V SD brez komentarja o obveščenosti glede Mercatorja

Ljubljana, 18. novembra (STA) - V SD do nadaljnjega ne komentirajo vprašanj glede izjave predsednika SD in mandatarja za sestavo nove vlade Boruta Pahorja, češ da je bil o nameri Pivovarne Laško, da proda svoj delež v Mercatorju, obveščen, še preden je to prvi mož Pivovarne Laško Boško Šrot uradno napovedal na novinarski konferenci 4. novembra.


11:57: Slovenska podjetja v Srbiji šesti največji naložbenik

Beograd, 18. novembra (STA) - Slovenska podjetja so v Srbijo v obdobju med letoma 2000 in 2007 vložila 439,66 milijona dolarjev oz. pet odstotkov vseh tujih neposrednih investicij, ki so pritekle v to državo. S tem so slovenska podjetja šesti največji tuji vlagatelj v Srbiji.


11:22: Rimske terme pri obnovi zašle v težave

Rimske Toplice, 18. novembra (STA) - Rimske terme, ki so avgusta letos v obnovljen Sofijin dvor po 16 letih zaprtja sprejele prvih 35 gostov iz Španije, so pri prenovi zdravilišča zašle v težave. Direktor term Maks Brečko je danes za STA povedal, da so morali zaradi plazu, ki se je vsul v gradbeno jamo, nekaj projektov spremeniti, težave so tudi pri financiranju.


10:27: Delnice na Ljubljanski borzi začele negativno

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Tečaji delnic na Ljubljanski borzi so se ob začetku današnjega trgovanja v povprečju znižali. Največji padec beležijo delnice Luke Koper, ki so cenejše za dobrih sedem odstotkov, in Petrol, katerih tečaj je nižji za skoraj šest odstotkov. Tečaj je glede na ponedeljek višji pri Intereuropi, Pivovarni Laško in Gorenju.


00:30: Od polnoči cenejši naftni derivati

Ljubljana, 18. novembra (STA) - Opolnoči so se v Sloveniji spremenile cene naftnih derivatov. Liter 95-oktanskega bencina se je pocenil za 0,059 evra na 0,877 evra, liter 98-oktanskega bencina za 0,056 evra na 0,899 evra, dizelsko gorivo za 0,021 evra na 0,976 evra, kurilno olje pa za 0,021 evra na 0,643 evra na liter.


17. november 2008
Boško Šrot: Vse odločbe varuha konkurence so nezakonite
Bruselj želi več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (zbirno)
Sporočilo uredništvom - zbirno o pismu Bruslja Apeku
Apek: Nadaljnja regulacija pri dostopu do mobilnih omrežij nujna (dopolnjeno) z odzivi Mobitela in Simobila
Obnova Loga pod Mangartom končana predvidoma leta 2010
EU odprla servis za svetovanje letalskim potnikom v težavah
Nadzorniki Taluma prvič v prenovljeni sestavi
Naftni derivati opolnoči ponovno navzdol (dopolnjeno) z mnenjem ekonomista Arta Kovačiča
KGZS opozarja na nevarnost vnosa klasične prašičje kuge
Namen razpisa za vodstvo Peka naj bi bil okrepitev uprave (dopolnjeno) z izjavo predsednika nadzornega sveta Zlatka Zupanca
Uprava Nika ne nasprotuje prevzemu s strani Ring International
Posočje bogatejše za center za ločeno zbiranje odpadkov
V Savi Tires nad krizo z začasno zaustavitvijo proizvodnje
Mercator zavrnil predlagan dvig cen s strani dobaviteljev
Minister Turk obiskal družbo Ineo
OZS za dodatne ukrepe za pomoč podjetnikom
Apek: Nadaljnja regulacija pri dostopu do mobilnih omrežij nujna
Slovenska gospodarska delegacija na obisku v Rusiji
Prihodnost po mnenju Selškove le v univerzalnem bančništvu
Skupina NKBM v prvih devetih mesecih s 44 milijoni dobička
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (daljše)
Na posvetu o finančni krizi za skupno akcijo civilne družbe
Zaključena prenova in dograditev Centralne čistilne naprave Koper
Koroška vzpostavila katastre gospodarske javne infrastrukture
Namen razpisa za vodstvo Peka naj bi bil okrepitev uprave
Odbor za finance podprl ministrskega kandidata Križaniča
Komisija želi od Apeka več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (daljše)
Na Rogli bodo gradili smučarsko-tekaški center
Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (krajše)
Naftni derivati opolnoči ponovno navzdol
Komisija želi od Apeka več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (krajše)
Odbor za finance podprl ministrskega kandidata Križaniča (krajše)
V Sloveniji septembra nižje plače kot avgusta
Izšla prva številka Etičnega potrošnika
Ljubljanska borza v začetku dne nekoliko navzdol
NLB povečala neposredni delež v LHB Internationale Handelsbank
Gorenjevi managerji kupili še 20.000 delnic družbe
Ob obletnici plazu bosta Log pod Mangartom obiskala Podobnik in Türk
16. november 2008
V Goriških opekarnah gospodarske krize še ne občutijo
Slovenski turizem predstavljen v nemških medijih
Pridelek večine kmetijskih rastlin bo letos manjši
EBRD v Sloveniji predvidoma le še do leta 2010 (intervju)
Na Gospodarskem razstavišču bodo spet "kampirali"
Z načrtovanimi aktivnostmi do razvoja koroškega podeželja
Gospodarska delegacija na obisku v Rusiji
15. november 2008
Peko objavil razpis za člane uprave
Renault zmanjšuje proizvodnjo; v Revozu še ob tri delovne dni
Igem ima v lasti 94,18 odstotka največjega koroškega gradbenega podjetja
Amis načrtuje vstop na področje mobilne telefonije
Družba Meblo Jogi namerava del proizvodnje preseliti v Srbijo
Lani največ prihodkov od prodaje ustvarili trgovina in predelovalne dejavnosti
Lani za petino več opravljenih gradbenih del
Začela se je gradnja južnega dela ankaranske vpadnice v Kopru
Od danes dražja elektrika za odjemalce Elektra Primorske
14. november 2008
Wall Street: Indeksa krepko navzdol
Vegrad: Trudimo se ohraniti prakso dobrega delodajalca
Bančniki v Portorožu razpravljajo o krizi (dopolnjeno) z zaključki posveta
Skupina Terme Čatež v devetmesečju z več prihodka in manj dobička
Ljubljanska borza teden končala v minusu
Varuhinja razočarana nad odločitvijo ARSO o Lafargeu
Na posvetu v Portorožu o razmerah na nepremičninskem trgu (dopolnjeno) z zaključki posveta
Za varuhinjo izjave vodilnih v Vegradu nesprejemljive
Swaty posluje v skladu z načrti
Objavljen razpis za predsednika Državne revizijske komisije
ATVP naj ne bi presojala o uporabi prevzemnega zakona pri Dunajski borzi
Gospodarska gibanja: V recesijo s povečanimi stroški dela
Objavljen razpis za prijavo terjatev do Beti Mode
Ustavno sodišče razveljavilo del zakona o skladu zemljišč
Razpis za nadomestila kmetijskim gospodarstvom zaradi bolezni rejnih živali
Laško in Infond Holding pripravljata razpisno dokumentacijo za Mercator
ATVP ne nadzira lastniških sprememb v Večeru
Mercator odprl nov trgovski center v Postojni
Merkurjev Mersteel odprl tovarno metalurških izdelkov
Pri kobili iz Tržca pri Ptuju potrdili steklino
Na posvetu v Portorožu o razmerah na nepremičninskem trgu
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Petrol recesije še ne čuti, vplive finančne krize pa že
Vlada imenovala člane delovne skupine za nasledstvo
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzgor (daljše)
Območje evra v recesiji (dopolnjeno) s podatki po državah
EADS v tretjem četrtletju ponovno z dobičkom
Prihodnji teden posvet o upravljanju z vodami
Vlada o gospodarskih temah
Engrotuš sedmim dobaviteljem zavrnil nove cenike
Napoved za odmero dohodnine od dohodka iz oddajanja premoženja do 15. januarja
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzgor (krajše)
Globtour z likvidnostnimi težavami, zaenkrat brez odpuščanj
Prenovljen celjski hotel Evropa ob 135. obletnici
Kad in DSU prodajata deleže v sedmih družbah (dopolnjeno) s pojasnili Kada
Inflacija v območju evra in celotni EU oktobra navzdol
Bančniki v Portorožu razpravljajo o krizi
Območje evra v recesiji
Kranjski Planet Tuš legaliziran tik pred zdajci
Območje evra v recesiji (nujno)
Tečaji na Ljubljanski borzi v začetku večinoma navzgor
Prevzem Term Čatež po mnenju uprave ni v neskladju s cilji družbe
Dars podaljšal rok za predor Markovec
Za SDS Delov nakup Večera "brezsramna kršitev" medijske zakonodaje
Kad in DSU prodajata deleže v sedmih družbah
Bančniki v Portorožu o svetovni finančni krizi
13. november 2008
Mariborski obrtniki in podjetniki s tamkajšnjimi poslanci o izzivih
Breda Kutin ponovno izvoljena za podpredsednico Evropske potrošniške organizacije
Merkur v prvih devetih mesecih z 20 milijonov evrov čistega dobička
Spremembe v vodstvu Ljubljanske borze po končanem prevzemu
Država še letos z novo obveznico
Recesija v Nemčiji s posledicami tudi za Slovenijo (dopolnjeno) z odzivom Umarja
Recesija v Nemčiji s posledicami tudi za Slovenijo
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Ljubljanska borza: Tečaji tudi danes navzdol (daljše)
Družba Condor Real tudi uradno prevzela v posest Vilo Bled
Krka zvišala prihodke za petino, dobiček za 13 odstotkov (daljše)
Delo: Nakup Večera zakonit in transparenten
Krka zvišala prihodke za petino, dobiček za 13 odstotkov (krajše)
Za mariborsko zimsko službo zaenkrat zagotovljenih 1,45 milijona evrov
Ljubljanska borza: Tečaji tudi danes navzdol (krajše)
Raziskava ECB: Ekonomski strokovnjaki znižujejo napovedi za gospodarsko rast
Velenjski Igem prek 90-odstotni lastnik podjetja SGP Kograd Igem
Na Koroškem izguba zaposlitve grozi okoli 300 zaposlenim
Upravljalci in vzdrževalci državnih cest pripravljeni na zimo
V Mariboru o delovnopravni ureditvi prožne in varne zaposlitve
Prvi mali vetrni elektrarni priključeni na električno omrežje
Delnice na Ljubljanski borzi krepko navzdol
Zavod za zaposlovanje razširil delovanje pravnega telefonskega svetovanja
Termoelektrarna Šoštanj po 52 letih trajno ustavila blok dve
Vsaj zaenkrat brez referenduma o apartmajih v Gozd Martuljku
V Portorožu o najemnemu trgu in kakovosti bivanjaZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<november 2008>
pontorsrečetpetsobned
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567