Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 17.12.2008:


22:27: Bodo v Renčah novi zapletu z daljnovodi?

Nova Gorica, 17. decembra (STA) - Potem ko so v Renčah dosegli vkop daljnovoda skozi kraj, so na današnjem zboru krajanov izrazili nestrinjanje z umestitvijo treh novih oz. povečanjem moči obstoječih daljnovodov na 400 kilovoltov, ki jih Elektro Slovenije (Eles) načrtuje na tem območju, je za STA povedala predsednica sveta Krajevne skupnosti Renče Alenka Gregorič.


19:00: Socialni partnerji še brez soglasja glede vladnih ukrepov (daljše)
Foto Foto servis

Seja Ekonomsko socialnega sveta, na kateri je predsednik vlade Borut Pahor predstavil paket ukrepov za blažitev posledic finančne in gospodarske negotovosti.
Generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) Samo Hribar Milič in predsednik KSS Pergam Dušan Rebolj.


18:42: Pekovi nadzorniki še brez odločitve o novi upravi
Foto Foto servis

Tovarna obutve Peko.
Arhiv STA.


18:42: Štrukelj: Od Krebsove smo dobili zagotovilo o izpeljavi plačne reforme brez zamikov
Foto Foto servis

Seja Ekonomsko socialnega sveta, na kateri je predsednik vlade Borut Pahor predstavil paket ukrepov za blažitev posledic finančne in gospodarske negotovosti.
Glavni tajnik SVIZ Branimir Štrukelj.


18:31: Socialni partnerji še brez soglasja glede vladnih ukrepov (krajše)
Foto Foto servis

Seja Ekonomsko socialnega sveta, na kateri je predsednik vlade Borut Pahor predstavil paket ukrepov za blažitev posledic finančne in gospodarske negotovosti.
Generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) Samo Hribar Milič in predsednik KSS Pergam Dušan Rebolj.


18:23: Jelovica z enotirnim sistemom upravljanja (dopolnjeno) s pojasnili predsednika uprave
Foto Foto servis

Jelovica.
Arhiv STA


18:02: Delavci Skimarja želijo še več podrobnosti o spornih pogodbah
Foto Foto servis

Sedež Skimarja oz. Elana.
Arhiv STA


17:52: GZS: Odločitev EP glede delovnega časa v Sloveniji ne bo imela posledic

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Iz Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) so sporočili, da zavrnitev sprememb direktive o delovnem času v Evropskem parlamentu za Slovenijo ne bo imela neposrednega vpliva. Obenem poudarjajo, da v trenutnem kriznem obdobju ne vidijo potrebe po daljšanju delovnega časa, temveč se gospodarstvo srečuje z vprašanjem krajšanja delovnega časa.


17:15: V NKBM obeležili 150 let ustanovitve mestne hranilnice
Foto Foto servis

Nova kreditna banka Maribor (NKBM).
Arhiv STA


16:38: EP zavrnil uvedbo več kot 48-urnega delovnega tedna (daljše)

Strasbourg, 17. decembra (STA) - Evropski parlament je danes glasoval proti uvedbi več kot 48-urnega tedenskega delovnika pod določenimi pogoji, in sicer je med drugim z veliko večino zavrnil ohranitev odstopanj od 48-urnega delovnega tedna. O direktivi o delovnem času bo tako potreben spravni postopek med parlamentom in Svetom EU.


16:10: Izvajalec del na predoru Markovec znan 8. januarja
Foto Foto servis

Gradnja hitre ceste Koper - Izola.
Arhiv STA.


16:09: Jelovica z enotirnim sistemom upravljanja
Foto Foto servis

Jelovica.
Arhiv STA


15:55: Spletna stran 24ur.com po številu obiskov prehitela Najdi.si

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Spletna stran 24ur.com je v jesenskem merjenju obiskanosti spletnih strani v Sloveniji, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice in raziskovalne hiše Aragon, imela najvišji doseg. Spletno stran je obiskalo 810.459 posameznikov, so na današnji novinarski konferenci v Ljubljani pojasnili vodje projekta.


15:54: Datalab bo zmanjšal število zaposlenih v administraciji

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Ljubljanska informacijsko-tehnološka družba Datalab Tehnologije se je v luči svetovne finančne in gospodarske krize odločila za sveženj varčevalnih ukrepov, ki predvideva tudi krčenje števila zaposlenih v administraciji. Petčlansko upravo bo tako nadomestila enočlanska, ukinili bodo določena podporna delovna mesta.


15:41: Tuš nadaljuje s širjenjem mreže v BiH
Foto Foto servis

Tuš.
Arhiv STA


15:39: Na območju Letališča Jožeta Pučnika začeli z merjenjem hrupa
Foto Foto servis

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana.
Arhiv STA


15:33: Vlada o ukrepih za blažitev gospodarske krize v četrtek (dopolnjeno)
Foto Foto servis

Sestanek predsednikov parlamentarnih strank in poslancev narodnih skupnosti, ki ga je sklical predsednik vlade Borut Pahor.


15:21: Pergam želi razgovore z vlado o usodi Palome
Foto Foto servis

Paloma.
Arhiv STA.


15:09: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 17. decembra 2008.


15:09: Potniški center Emonika predvidoma dokončan spomladi 2011
Foto Foto servis

Predstavitev trenutnega stanja projekta Emonika in načrtov za prihodnje leto, na kateri je spregovoril direktor podjetja Emonika Csaba Tóth.
Direktor podjetja Emonika Csaba Tóth, direktorica projektiranja Maja Štefula in direktor trženja poslovne stolpnice Matyas Gereben.


15:05: PBS konec novembra z višjim čistim dobičkom od načrtovanega

Maribor, 17. decembra (STA) - Poštna banka Slovenije (PBS) je v prvih enajstih mesecih letos ustvarila čisti dobiček v višini 5,4 milijona evrov, kar je za 26 odstotkov več, kot so v banki načrtovali za to obdobje. Bilančna vsota je konec novembra znašala 697,8 milijona evrov in je glede na načrte dosežena stoodstotno.


14:58: Dars in SCT prihodnji teden v podpis pogodbe o delih na Rebernicah

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Dars bo predvidoma prihodnji teden z SCT kot najugodnejšim ponudnikom na razpisu za izvedbo elektro in strojne opreme dveh predorov in dveh pokritih vkopov na hitri cesti prek Rebernic sklenil pogodbo. Dars namreč ne pričakuje, da bo eden od neizbranih ponudnikov, družba Vidoni, nadaljeval postopek na Državni revizijski komisiji.


14:53: Ljubljanska borza: Indeksa še navzdol (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


14:50: Vlada o ukrepih za blažitev gospodarske krize v četrtek

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Premier Borut Pahor je po današnjem srečanju predsednikov parlamentarnih strank in poslancev narodnostnih skupnosti napovedal, da bo vlada o ukrepih za blažitev gospodarske krize razpravljala na seji v četrtek popoldne. Vlada bo nato predlog ukrepov poslala v DZ, kjer Pahor na ponedeljkovi izredni seji pričakuje polemično in konstruktivno sejo.


14:48: Rekordno leto krške nuklearke

Krško, 17. decembra (STA) - Direktor Nuklearne elektrarne Krško (Nek) Stane Rožman in član uprave Hrvoje Perharič sta danes predstavila letošnje proizvodne in poslovne rezultate nuklearke. Letos, ko je mimo četrt stoletja, odkar elektrarna komercialno obratuje, je dosegla rekordno proizvodnjo, ki se je zelo približala šestim milijardam kilovatnih ur električne energije.


14:48: Delavci Palome k pomoči javno pozvali predsednika vlade

Sladki Vrh, 17. decembra (STA) - Svet delavcev Palome je danes z odprtim pismom predsedniku vlade Borutu Pahorju opozoril na dosedanje ravnanje lastnikov sladkogorske tovarne papirja, ki naj bi podjetje po njihovem mnenju pripeljali na rob propada. Zaposleni pričakujejo takojšen odziv vseh institucij, na katere so že naslovili dopise, da se že enkrat javno opredelijo do Palome.


14:13: Semolič pozdravil izid glasovanja v Evropskem parlamentu

Ljubljana, 17. decembra (STA) - V Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) so pozdravili današnjo odločitev Evropskega parlamenta, da zavrne dva najpomembnejša elementa predloga direktive o delovnem času. Kot je v sporočilu za javnost zapisal predsednik ZSSS Dušan Semolič, bi namreč predlog direktive "zelo negativno vplival na zdravje in varnost delavcev".


13:41: ATVP: Dunajska borza naj objavi prevzem za celotni delež Ljubljanske borze

Ljubljana/Dunaj, 17. decembra (STA) - Agencija za trg vrednostnih papirjev (ATVP) je danes pozvala Dunajsko borzo, da objavi prevzemno ponudbo za preostali, 19,99-odstotni delež Ljubljanske borze, ki je trenutno v lasti manjšinskih delničarjev. Do objave prevzemne ponudbe ali prodaje delnic do prevzemnega praga je ATVP Avstrijcem zamrznila glasovalne pravice.


13:40: Inflacija v območju evra novembra 2,1-odstotna

Luxembourg, 17. decembra (STA) - Letna stopnja inflacije v območju evra je novembra znašala 2,1 odstotka, v celotni EU pa 2,8 odstotka, je danes sporočil evropski statistični urad Eurostat. Tako v območju evra kot v celotni EU je stopnja inflacije novembra v primerjavi z oktobrom precej padla.


13:24: Veselinovič ne komentira postopka izbire novega predsednika uprave NLB
Foto Foto servis

Novinarska konferenca Deželne banke Slovenije (DBS) in Banke Slovenije o prodaji numizmatičnih vrednostih v letu 2009.
Predsednik uprave Deželne banke Slovenije Draško Veselinovič.


13:17: Ljubljansko sodišče brez odločitve o predlogu za stečaj SGP Gorica

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Ljubljansko okrožno sodišče danes ni odločilo o predlogu za stečaj družbe SGP Gorica, ki ga je vložila družba Gofin. Odvetnik Gofina Emil Mozetič je predlagal izločitev sodnice, vseh sodnikov okrožnega in višjega sodišča ter vrhovnega sodišča, o čemer se bodo stranke v postopku izjasnile v 15 dneh. Naslednji narok je razpisan za 5. januar 2009.


13:17: Ljubljanska borza: Indeksa še navzdol (krajše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


13:14: DBS bo tudi v prihodnjih dveh letih prodajala numizmatične vrednosti
Foto Foto servis

Novinarska konferenca Deželne banke Slovenije (DBS) in Banke Slovenije o prodaji numizmatičnih vrednostih v letu 2009.
Izvršni direktor področja Poslovna mreža pri Deželni banki Slovenije Stanko Gaberc, predsednik uprave Deželne banke Slovenije Draško Veselinovič, direktor oddelka Gotovinsko poslovanje pri Banki Slovenije Brane Bertoncelj ter vodja službe marketinga in komuniciranja Saša Vidmar.


13:07: Odstopil direktor PTP Janko Borjančič

Šempeter pri Gorici, 17. decembra (STA) - Direktor Primorskega tehnološkega parka (PTP) Janko Borjančič je pred tednom na skupščini parka ponudil odstop. Družbeniki parka, ki ga je Borjančič vodil leto in pol, so njegov odstop sprejeli ter na isti seji za novega direktorja PTP imenovali Stojana Ščuko. Novi direktor, ki bo zaposlen za polovičen delovni čas, bo z delom začel 1. januarja.


13:03: Državni svetniki vladi predlagajo ukrepe za reševanje gospodarske krize

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Državni svetniki so v torek na vlado naslovili pobudo s predlogi za reševanje nastale gospodarske krize. Če država ne bo ustrezno uredila upravljanja lastniških deležev države v gospodarstvu, se Slovenija ne bo mogla uspešno soočiti s krizo, je na današnji novinarski konferenci ocenil predsednik DS Blaž Kavčič.


13:02: ZSSS pred dnevom migrantov: Tujcem so pogosto kršene delavske pravice

Ljubljana, 17. decembra (STA) - V Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) pred mednarodnim dnevom migrantov, 18. decembrom, opozarjajo, da delodajalci delavcem iz tujine, zlasti tistim iz tretjih držav, pogosto kršijo delavske pravice. Območne organizacije sindikata bodo v četrtek med 18. in 21. uro odgovarjale na vprašanja delavcev migrantov.


12:40: EP zavrnil uvedbo več kot 48-urnega delovnega tedna (krajše)
Foto Foto servis

Francoski minister za delo, socialne zadeve in solidarnost Xavier Bertrand pred začetkom seje Sveta za zaposlovanje in socialne zadeve.


11:48: V Carigradu za čim hitrejšo integracijo Zahodnega Balkana v EU

Carigrad, 17. decembra (STA) - Zdi se, da se destrukcija, ki je spremljala preoblikovanje Zahodnega Balkana, končuje. Zdaj je čas, da zaključimo tudi konstruktivni del preoblikovanja -integracijo Zahodnega Balkana v evropske strukture, je ob začetku seminarja, ki ga v Carigradu organizira Center za evropsko prihodnost, poudaril slovenski veleposlanik v Turčiji Mitja Štrukelj.


11:42: Sredstva evropskega projekta Valor tudi za pet slovenskih družb

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Javna agencija za tehnološki razvoj RS (TIA) je letos v sodelovanju z ministrstvom za gospodarstvo v okviru evropskega projekta Valor izvedla javni razpis za pospeševanje prenosa znanja na trg, v okviru katerega je pet mladih slovenskih visokotehnoloških podjetij prejelo sredstva v skupni vrednosti 500.000 evrov.


11:14: Bisol v raziskovalnem projektu na področju nanotehnologij

Prebold, 17. decembra (STA) - Preboldska družba Bisol se je vključila v raziskovalni projekt na področju nanotehnologij, ki poteka v okviru sedmega okvirnega programa EU za raziskave in tehnološki razvoj. Vrednost projekta je ocenjena na več kot 10 milijonov evrov, sofinanciranje, ki ga zagotavlja Evropska komisija, pa znaša skoraj tri milijone evrov.


10:34: Tečaji delnic na Ljubljanski borzi nekoliko navzgor
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


10:04: Terme Čatež letos s petodstotno rastjo prihodkov
Foto Foto servis

Terme Čatež.
Arhiv STA


09:08: Slovenija v Carigradu s seminarjem o krepitvi trgovine

Carigrad, 17. decembra (STA) - V turškem Carigradu se je danes začel dvodnevni strokovni seminar o spodbujanju trgovinskega sodelovanja med državami Zahodnega Balkana, članicami Evropske unije in Efte ter Turčijo, ki ga v sodelovanju s slovensko vlado in carigrajsko Univerzo Kültür organizira Center za evropsko prihodnost (Cep).


06:00: Pekovi nadzorniki danes o sestavi nove uprave

Tržič/Ljubljana, 17. decembra (STA) - Nadzorni svet tržiškega Peka bo na današnji seji nadaljeval obravnavo prejetih prijav za novo upravo, ki jo je začel že prejšnji teden. Vendar naj tudi tokrat dokončne odločitve o članih uprave še ne bi sprejel, saj je v tem letu predvidena še ena seja. Šele nato bodo nadzorniki novo vodstvo tržiškega obutvenega podjetja predstavili tudi javnosti.


00:30: Pahor danes s strankami o gospodarski krizi in Hrvaški

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Premier Borut Pahor se bo danes srečal s predsedniki parlamentarnih strank in poslancema narodnostnih skupnosti. Govorili naj bi o ukrepih, ki jih vlada predlaga za reševanje gospodarske krize ter o tem, ali bo Slovenija dala zeleno luč za nadaljevanje pristopnih pogajanj Hrvaške z EU.


00:20: Socialni partnerji danes o ukrepih zoper krizo

Ljubljana, 17. decembra (STA) - Socialni partnerji, združeni v Ekonomsko socialnem svetu, se bodo danes za zaprtimi vrati seznanili s paketom ukrepov za blažitev posledic gospodarske in finančne negotovosti. Vlada ga bo po napovedih sprejela v petek, pred tem pa bo z njimi seznanila tudi še vodje parlamentarnih strank in strateški gospodarski svet.


16. december 2008
Eles bo daljnovod Beričevo-Krško gradil tudi z evropskimi sredstvi
POPRAVEK: Mercator naj bi letos ustvaril 2,7 milijona evrov čistih prihodkov
DZ sprejel novelo zakona o prevozih v cestnem prometu
Mercator naj bi letos ustvaril 2,7 milijona evrov čistih prihodkov
Železnice odločitev o menjavi nadzornikov ocenjujejo kot razumno
Semolič: Direktiva o delovnem času korak nazaj v položaju delavcev
Prevent Global z novo strategijo odprodaje premoženja družbe
Nadzorniki Datalaba podprli predlog uprave o sklicu skupščine
Dosegli dogovor o daljnovodu v Renčah
Ljubljanska borza: Indeksa še izgubila (daljše)
KD Kapital Maksima Holdingu vrnil Istrabenzove delnice
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Sindikati javnega sektorja proti zamrznitvi izvajanja plačnega sistema
Trichet namignil na premor pri zniževanju obrestnih mer
Pahor in Lahovnik z obrtniki o ukrepih zoper krizo
Ljubljanska borza: Indeksa še izgubila (krajše)
Svet Banke Slovenije o strateškem načrtu do leta 2012
Nacionalno turistično združenje danes praznuje 15 let
Erjavec: EU naj ostane vodilna v boju s podnebnimi spremembami
Avtobusni prevozniki vztrajajo pri svojih zahtevah
Oktobra v Sloveniji 6,6-odstotna stopnja brezposelnosti
Svetlik: Obstoječi sistem je dober in se je sposoben odzvati na finančno krizo (intervju)
Obora za finance seznanjen s predlogom uredbe o odobritvi posojil
Bovški hotel Kanin odslej tudi s centrom dobrega počutja
Tečaji na Ljubljanski borzi drsijo vse nižje
Tufek za Večer: Izguba Adrie Airways bo minimalna
Petrol čaka Istrabenzove predloge glede povezovanja
Bobinac za Finance: V Gorenju z novim letom z nižjimi plačami in 36-urnim delavnikom
Od danes cenejša 98-oktanski bencin in kurilno olje
15. december 2008
Erjavec: Eles naj v Renčah prisluhne krajanom
Vlada imenovala nove člane Ekonomsko socialnega sveta
Vlada zvišala trošarine na energente
V torek malenkost cenejša 98-oktanski bencin in kurilno olje
Durs bo začel pošiljati odločbe za odmero sredstev za vzdrževanje in redno delovanje melioracijskih sistemov
Nadzorniki NKBM soglašajo s strateškim razvojnim dokumentom
Brez zanimanja za dokapitalizacijo IUV
Podpora matičnega odbora noveli zakona o prevozih v cestnem prometu (daljše)
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Vlačič: Poslovodstvo železnic ne uživa več mojega zaupanja (daljše)
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzdol (daljše)
Lastniki Palome se še vedno pogajajo z Madžari
V Acroniju sklenili dogovor o delovnem času in božičnici
V Preventu z januarjem na 36-urni delovni teden
Vlačič: Poslovodstvo železnic ne uživa več mojega zaupanja (krajše)
V Sloveniji oktobra v cestnem prometu prepeljanih manj potnikov
Gazprom: Slovenija in Rusija naj postavita okvirje za projekt Južni tok
Po oceni zavoda konec leta 65.000, v 2009 78.000 brezposelnih (daljše)
V ponedeljek izredna seja o (ne)ukrepanju vlade za blažitev posledic krize
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzdol (krajše)
Minister Vlačič zahteva zamenjavo uprave Slovenskih železnic (nujno)
Premogovnik Velenje letos s 130 milijonov evrov prihodkov
Avtobusni prevozniki s predstavniki ministrstva o novih koncesijskih pogodbah
Podpora matičnega odbora noveli zakona o prevozih v cestnem prometu (krajše)
Po oceni zavoda konec leta 65.000, v 2009 78.000 brezposelnih (krajše)
Plače oktobra v Sloveniji porasle za 1,4 odstotka
NLB že več kot 60-odstotna lastnica Tutunske banke
Nafta danes dražja
Delodajalci s predlogi za izhod iz krize
Indeksa na Ljubljanski borzi trgovalni teden začela s padcem
Trichet svari pred razgradnjo pakta o stabilnosti in rasti
V Juteksu letos šestodstoten upad prodaje
Tufek za Dnevnik: Adria Airways pripravlja scenarije za 2009
14. december 2008
Velenjsko občino naj bi do leta 2025 odlikovalo razvito gospodarstvo
13. december 2008
Pahor: Vlada o paketu ukrepov v četrtek (daljše)
Pahor: Vlada o paketu ukrepov v četrtek (krajše)
Izvolili novega predsednika AMZS
Vlada na delovnem posvetu
Kocič za Delo: Predlagali bomo znižanje fiksnega dela plače uprave za polovico
Podnebno konferenco končali brez dogovora o financiranju sklada za prilagajanje
Na Golteh se je danes uradno pričela smučarska sezona
Na SŽ božičnica, a ne za vodstvene delavce
Železnice v nedeljo z novimi pravilniki in novim voznim redom
Severna Primorska uresničuje 25 milijonov evrov vreden tehnološki park
Z elektromagnetnim sevanjem najbolj obremenjujejo mobilni telefoni
12. december 2008
V zaključku podnebne konference dogovor o skladu za prilagajanje
Janša: Pri kadrovskih potezah vlade gre za izrecno nasprotje med besedami in dejanji (daljše)
Janša: Pri kadrovskih potezah vlade gre za izrecno nasprotje med besedami in dejanji (krajše)
Luka Koper pri projektih pričakuje pomoč države
SŽ: Izpolnjujemo pogoje za ohranitev varnostnega spričevala
KD Kapital odstopil od nakupa 17 odstotkov delnic Istrabenza
Indeks SBI 20 teden končal najnižje v zadnjih petih letih
Konferenca: Posojilni krč in likvidnost podjetij največji težavi za gospodarstvo
Uprava Velane mora dopolniti gospodarski načrt za leto 2009
Terme Krka v Dolenjskih Toplicah odprle nov hotel
V Lafarge Cementu se pripravljajo na remont
ATVP opozarja na previdnost pri naložbah v investicijske sklade
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Objavljen razpis za gospodarjenje z divjadjo
Kryžanowski: Petrol zaskrbljen zaradi neizglasovanja svojih predlogov
Ljubljanska borza: SBI 20 končal pod 4000 točkami (daljše)
Lastniki Nika želijo umik delnic z borze
Agencija za kmetijske trge letos s 340 milijoni evrov izplačil
Danes začetek smuke tudi na Veliki Planini in Kobli
Ljubljanska borza: SBI 20 končal pod 4000 točkami (krajše)
Bruselj potrdil slovensko shemo pomoči kreditnim ustanovam
Petrol še vedno brez nadzornikov v Istrabenzu in brez posebne revizije (daljše)
Objavljen javni razpis za raziskovalne-razvojne projekte v podjetjih
Petrol še vedno brez nadzornikov v Istrabenzu in brez posebne revizije (krajše)
Nadzorniki Skimarja pozvali k znižanju stroškov odvetnikov (dopolnjeno) s komentarjem Skimarjevega sindikata
Indeks SBI 20 zdrsnil pod 4000 točk
Žito v letu 2009 načrtuje 7,3-odstotno rast prodaje
Kaninsko smučišče v sezono z novo lastniško strukturo
Delničarji Istrabenza danes o revizorju in novih nadzornikih
Nadzorniki Skimarja pozvali k znižanju stroškov odvetnikovZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311