Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 17.11.2008:


22:21: Boško Šrot: Vse odločbe varuha konkurence so nezakonite

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Podjetja okrog Pivovarne Laško so vse prevzeme opravila zakonito, odločbe, ki jim jih je izdal varuh konkurence, pa so nezakonite in jih bodo spodbijala na sodišču, je dejal predsednik uprave Laškega Boško Šrot. Ob tem je napovedal, da bosta Laško in Infond Holding v dveh tednih objavila razpis za prodajo skoraj 48 odstotkov Mercatorja.


19:58: Bruselj želi več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (zbirno)
Foto Foto servis

Evropska komisija.
Arhiv STA


19:18: Sporočilo uredništvom - zbirno o pismu Bruslja Apeku

Ljubljana, 17. novembra (STA) - STA bo danes okoli 20. ure objavila zbirno vest o pismu Evropske komisije Agenciji za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije (Apek) glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije in odzivih nanj.


17:36: Apek: Nadaljnja regulacija pri dostopu do mobilnih omrežij nujna (dopolnjeno) z odzivi Mobitela in Simobila
Foto Foto servis

Agencija za pošto in elektronske komunikacije (APEK).
Arhiv STA


17:35: Obnova Loga pod Mangartom končana predvidoma leta 2010

Log pod Mangartom, 17. novembra (STA) - Ob osmi obletnici katastrofalnega plazu Stovže, ki je zasul več kot deset hiš in pod seboj pokopal sedem ljudi, je Log pod Mangartom danes obiskal minister za okolje Janez Podobnik. Skupaj z bovškim županom Danijelom Krivcem in sodelavci so Ložanom zagotovili, da je kraj bistveno bolj varen kot prej, obnova pa naj bi se končala leta 2010.


17:34: EU odprla servis za svetovanje letalskim potnikom v težavah

Bruselj, 17. novembra (STA) - Potniki, ki imajo težave z zamudami letal, odpovedmi letov ali stavkami osebja, bodo odslej lahko vprašali za nasvet Evropsko komisijo. Kot je danes v Bruslju sporočil evropski komisar za promet Antonio Tajani, jim bo Evropska komisija odgovorila in pojasnila, kakšne so njihove pravice in kako jih lahko uveljavijo.


17:31: Nadzorniki Taluma prvič v prenovljeni sestavi
Foto Foto servis

Talum.
Arhiv STA


17:24: Naftni derivati opolnoči ponovno navzdol (dopolnjeno) z mnenjem ekonomista Arta Kovačiča

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Opolnoči se bodo v Sloveniji cene naftnih derivatov ponovno znižale. Cena za liter 95-oktanskega bencina se bo znižala za 0,059 evra na 0,877 evra, cena za liter 98-oktanskega bencina pa za 0,056 evra na 0,899 evra. Dizelsko gorivo se bo pocenilo za 0,021 evra na 0,976 evra, kurilno olje pa za 0,021 evra na 0,643 evra na liter.


16:57: KGZS opozarja na nevarnost vnosa klasične prašičje kuge

Ljubljana, 17. novembra (STA) - KGZS je zaskrbljena zaradi odločitve Evropske komisije, da s 1. majem 2009 sprosti vnos živil živalskega izvora s Hrvaške v EU, zlasti zaradi tveganja, ki ga prinaša vnos prašičjega mesa in izdelkov za pojav klasične prašičje kuge. Na Hrvaškem je bilo namreč v zadnjem letu več izbruhov te bolezni, zadnji marca v neposredni bližini slovenske meje.


16:57: Namen razpisa za vodstvo Peka naj bi bil okrepitev uprave (dopolnjeno) z izjavo predsednika nadzornega sveta Zlatka Zupanca

Tržič/Ljubljana, 17. novembra (STA) - Namen razpisa za nove člane uprave v tržiškem Peku naj bi bil po zagotovilih predsednika nadzornega sveta Zdravka Zupanca le razširitev uprave, za katero se zavzema tudi predsednica uprave družbe Marta Gorjup Brejc, ki se ji januarja prihodnje leto izteče drugi štiriletni mandat.


16:47: Uprava Nika ne nasprotuje prevzemu s strani Ring International

Železniki, 17. novembra (STA) - Iz prevzemne ponudbe holdinga Ring International za družbo Niko izhaja, da prevzem ne bo nasprotoval zastavljeni strategiji razvoja Nika, ki se nanaša predvsem na trenutni položaj na evropskem trgu, je sporočila uprava Nika. Ta je tudi ocenila, da prevzemnik ne načrtuje bistvenih sprememb obstoječe politike zaposlovanja.


16:38: Posočje bogatejše za center za ločeno zbiranje odpadkov

Tolmin, 17. novembra (STA) - Minister za okolje in prostor Janez Podobnik je danes v Volčah odprl center za ločeno zbiranje odpadkov za območje tolminske, kobariške in bovške občine. Gre za primer dobrega sodelovanja treh posoških občin in pomemben premik k uresničevanju celovitega pristopa k ravnanju z odpadki, je poudaril odhajajoči minister.


16:30: V Savi Tires nad krizo z začasno zaustavitvijo proizvodnje

Kranj, 17. novembra (STA) - Zaradi pomanjkanja naročil bodo v Savi Tires, ki je kranjsko hčerinsko podjetje koncerna Goodyear, letos že četrtič začasno ustavili proizvodnjo. To je eden izmed ukrepov, s katerimi se v podjetju odzivajo na krizo in prilagajajo zahtevam trga. 1500 zaposlenih pa se zaradi dogajanja boji tudi za svoja delovna mesta.


16:24: Mercator zavrnil predlagan dvig cen s strani dobaviteljev

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Mercator je zavrnil predlagan dvig cen s strani nekaterih dobaviteljev kruha in pekovskega peciva, so danes sporočili iz družbe. Kot so dodali, se na morebitne napovedi znižanja cen s strani dobaviteljev sicer odzivajo hitro in znižanje cen izdelkov na prodajnih mestih uvedejo takoj, ko cene znižajo dobavitelji.


16:22: Minister Turk obiskal družbo Ineo

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Družba Inea je po besedah ministra za razvoj Žige Turka zgled kot sinergija med energetiko in informacijskimi tehnologijami ter na področju sodelovanja z institucijami znanja, predvsem z Institutom Jožefa Stefana in fakulteto za elektrotehniko.


16:01: OZS za dodatne ukrepe za pomoč podjetnikom
Foto Foto servis

Logotip Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS).
Arhiv STA


16:00: Apek: Nadaljnja regulacija pri dostopu do mobilnih omrežij nujna
Foto Foto servis

Agencija za pošto in elektronske komunikacije (APEK).
Arhiv STA


15:52: Slovenska gospodarska delegacija na obisku v Rusiji

Nižni Novgorod, 17. novembra (STA) - Delegacija slovenskih gospodarstvenikov, ki je od nedelje v Rusiji, se danes v Nižnem Novgorodu udeležuje poslovne konference, ki sta jo Gospodarska zbornica Slovenije in Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije organizirali skupaj s Trgovinsko in industrijsko zbornico Nižnega Novgoroda.


15:51: Prihodnost po mnenju Selškove le v univerzalnem bančništvu
Foto Foto servis

Posvet SKB banke, na katerem so predstavili trenutne razmere na finančnih trgih.
Predsednica uprave SKB banke Cvetka Selšek.


15:49: Skupina NKBM v prvih devetih mesecih s 44 milijoni dobička

Maribor, 17. novembra (STA) - Skupina NKBM je do konca septembra ustvarila za 44,3 milijona evrov dobička pred obdavčitvijo, od česar je 35,4 milijonov evrov ustvarila banka. Kot so po današnji seji nadzornega sveta sporočili iz NKBM, je dobiček sicer manjši od lanskega, ki je bil rekorden, a je to po njihovem mnenju predvsem odraz zaostrenih razmer na finančnih trgih.


15:05: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 17. novembra 2008.


15:02: Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (daljše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


15:01: Na posvetu o finančni krizi za skupno akcijo civilne družbe
Foto Foto servis

Javna izmenjava mnenj z naslovom Posledice finančne krize in kako se odzvati nanjo, ki jo je pripravila Zveza svobodnih sindikatov Slovenije z drugimi organizatorji.
Goran Lukič iz Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS),Mirko Miklavčič iz Zveze društev upokojencev Slovenije, Ladislav Rožič iz ZSSS, predsednik ZSSS Dušan Semolič, predsednica društva Evropska mreža za enakost spolov Sonja Lokar in direktor Mirovnega inštituta Lev Kreft.


13:57: Zaključena prenova in dograditev Centralne čistilne naprave Koper

Koper, 17. novembra (STA) - Družba Primorje je sredi oktobra zaključila dela prve faze rekonstrukcije in dograditve na objektu Centralne čistilne naprave Koper, ki spada v okvir podprojekta izgradnje kanalizacijskega sistema in čistilne naprave za Mestno občino Koper in Občino Izola. Vrednost rekonstrukcije in dograditve je bila ocenjena na 11,74 milijona evrov.


13:56: Koroška vzpostavila katastre gospodarske javne infrastrukture

Vuzenica, 17. novembra (STA) - Župani Koroške so se na današnji seji sveta regije seznanili z izvedenim projektom vzpostavitve katastrov gospodarske javne infrastrukture in se strinjali, da Regionalna razvojna agencija (RRA) Koroška postane nosilec delovanja regionalne destinacijske organizacije. Niso pa podprli predloga vzpostavitve medobčinskega redarstva.


13:52: Namen razpisa za vodstvo Peka naj bi bil okrepitev uprave

Tržič/Ljubljana, 17. novembra (STA) - Namen razpisa za nove člane uprave v tržiškem Peku naj bi bil po zagotovilih predsednika nadzornega sveta Zdravka Zupanca le razširitev uprave, za katero se zavzema tudi predsednica uprave družbe Marta Gorjup Brejc, ki se ji januarja prihodnje leto izteče drugi štiriletni mandat.


13:48: Odbor za finance podprl ministrskega kandidata Križaniča

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Odbor DZ za finance in monetarno politiko je z 10 glasovi za in 4 proti kot ustrezno podprl predstavitev kandidata za ministra za finance Franca Križaniča. Ta je med ukrepi zoper finančno krizo predlagal razvojni preobrat, ki naj bi zagotovil povečanje konkurenčnosti in izvoza, verjetno pa bo treba spodbuditi tudi nekatere infrastrukturne projekte.


13:46: Komisija želi od Apeka več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (daljše)

Bruselj, 17. novembra (STA) - Evropska komisija je danes sporočila, da je v pismu Agenciji za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije (Apek) zahtevala bolj podrobno analizo glede morebitnega skupnega prevladujočega položaja dveh operaterjev - Mobitela in Simobila - na trgu mobilne telefonije v Sloveniji.


13:32: Na Rogli bodo gradili smučarsko-tekaški center

Celje, 17. novembra (STA) - Občina Zreče je z ministrstvom za šolstvo in šport podpisala pogodbo o sofinanciranju projekta smučarsko-tekaški center na Rogli. Predvidena vrednost naložbe znaša 6,2 milijona evrov, projekt pa se bo izvajal do konca novembra leta 2010. O projektu bodo v sredo razpravljali tudi zreški občinski svetniki.


13:21: Ljubljanska borza: Indeksa krepko navzdol (krajše)

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Na Ljubljanski borzi je delniški indeks SBI 20 današnje trgovanje končal pri vrednosti 4690,18 točke, kar je 135,55 točke oz. 2,81 odstotka manj kot v petek. Indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa se je znižal za 32,01 točke oz. 2,88 odstotka na 1078,09 točke.


13:16: Naftni derivati opolnoči ponovno navzdol

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Opolnoči se bodo v Sloveniji cene naftnih derivatov ponovno znižale. Cena za liter 95-oktanskega bencina se bo znižala za 0,059 evra na 0,877 evra, cena za liter 98-oktanskega bencina pa za 0,056 evra na 0,899 evra. Dizelsko gorivo se bo pocenilo za 0,021 evra na 0,976 evra, kurilno olje pa za 0,021 evra na 0,643 evra na liter.


13:06: Komisija želi od Apeka več podatkov glede konkurence na slovenskem trgu mobilne telefonije (krajše)

Bruselj, 17. novembra (STA) - Evropska komisija je danes sporočila, da je v pismu Agenciji za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije (Apek) zahtevala bolj podrobno analizo glede morebitnega skupnega prevladujočega položaja dveh operaterjev - Mobitela in Simobila - na trgu mobilne telefonije v Sloveniji.


12:44: Odbor za finance podprl ministrskega kandidata Križaniča (krajše)
Foto Foto servis

Seja odbora DZ za finance in monetarno politiko, na kateri se je predstavil kandidat za ministra za finance Franc Križaniča.
Kandidat za ministra za finance Franc Križanič (SD).


11:17: V Sloveniji septembra nižje plače kot avgusta

Ljubljana, 17. novembra (STA) - V Sloveniji je povprečna neto plača za september znašala 905,13 evra. To je 0,4 odstotka manj kot avgusta in 10,3 odstotka več kot septembra lani. Povprečna bruto plača za september je bila 1400,21 evra, kar je 0,3 odstotka manj kot avgusta in 11,2 odstotka več kot septembra lani, ugotavlja državni statistični urad.


11:13: Izšla prva številka Etičnega potrošnika

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Glasilo Etični potrošnik, katerega prvo številko so danes v Ljubljani predstavile okoljske in razvojne nevladne organizacije, potrošnike opozarja, da imajo potrošniška dejanja globalen vpliv. Nevladne organizacije so obenem izpostavile, da etični potrošnik pozna vplive svojih odločitev in zna zmanjševati njihov negativni vpliv.


10:50: Ljubljanska borza v začetku dne nekoliko navzdol

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Tečaji delnic na Ljubljanski borzi se ob začetku prvega trgovalnega dne v tednu v povprečju gibljejo rahlo negativno. Delniški indeks SBI 20 se je uro po odprtju borze v primerjavi s petkom znižal za 0,19 odstotka, indeks najboljših podjetij SBI TOP pa za 0,44 odstotka.


09:34: NLB povečala neposredni delež v LHB Internationale Handelsbank

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Nova Ljubljanska banka (NLB) je 12. novembra od makedonske Stopanske banke pridobila 511.300 delnic oz. 1,06 odstotka LHB Internationale Handelsbank iz Frankfurta, s čimer je svoj delež v tej hčerinski družbi povečala na 98,64 odstotka, so sporočili iz NLB prek spletnih strani Ljubljanske borze.


09:13: Gorenjevi managerji kupili še 20.000 delnic družbe

Ljubljana, 17. novembra (STA) - Družba Ingor, ki je v lasti Gorenjevih managerjev, je v petek pridobila 20.000 delnic Gorenja, s čimer se je njen delež glasovalnih pravic povečal za približno 0,14 odstotka na okoli 5,57 odstotka, je danes sporočila velenjska družba prek spletnih strani Ljubljanske borze.


00:30: Ob obletnici plazu bosta Log pod Mangartom obiskala Podobnik in Türk

Log pod Mangartom, 17. novembra (STA) - Danes mineva osem let od katastrofalnega plazu Stovže, ki je v Logu pod Mangartom zasul več kot deset hiš in pod seboj pokopal sedem domačinov. Območje plazu in potek sanacije, ki še ni končana, si bo danes ogledal odhajajoči minister za okolje in prostor Janez Podobnik, v torek pa še predsednik države Danilo Türk.


16. november 2008
V Goriških opekarnah gospodarske krize še ne občutijo
Slovenski turizem predstavljen v nemških medijih
Pridelek večine kmetijskih rastlin bo letos manjši
EBRD v Sloveniji predvidoma le še do leta 2010 (intervju)
Na Gospodarskem razstavišču bodo spet "kampirali"
Z načrtovanimi aktivnostmi do razvoja koroškega podeželja
Gospodarska delegacija na obisku v Rusiji
15. november 2008
Peko objavil razpis za člane uprave
Renault zmanjšuje proizvodnjo; v Revozu še ob tri delovne dni
Igem ima v lasti 94,18 odstotka največjega koroškega gradbenega podjetja
Amis načrtuje vstop na področje mobilne telefonije
Družba Meblo Jogi namerava del proizvodnje preseliti v Srbijo
Lani največ prihodkov od prodaje ustvarili trgovina in predelovalne dejavnosti
Lani za petino več opravljenih gradbenih del
Začela se je gradnja južnega dela ankaranske vpadnice v Kopru
Od danes dražja elektrika za odjemalce Elektra Primorske
14. november 2008
Wall Street: Indeksa krepko navzdol
Vegrad: Trudimo se ohraniti prakso dobrega delodajalca
Bančniki v Portorožu razpravljajo o krizi (dopolnjeno) z zaključki posveta
Skupina Terme Čatež v devetmesečju z več prihodka in manj dobička
Ljubljanska borza teden končala v minusu
Varuhinja razočarana nad odločitvijo ARSO o Lafargeu
Na posvetu v Portorožu o razmerah na nepremičninskem trgu (dopolnjeno) z zaključki posveta
Za varuhinjo izjave vodilnih v Vegradu nesprejemljive
Swaty posluje v skladu z načrti
Objavljen razpis za predsednika Državne revizijske komisije
ATVP naj ne bi presojala o uporabi prevzemnega zakona pri Dunajski borzi
Gospodarska gibanja: V recesijo s povečanimi stroški dela
Objavljen razpis za prijavo terjatev do Beti Mode
Ustavno sodišče razveljavilo del zakona o skladu zemljišč
Razpis za nadomestila kmetijskim gospodarstvom zaradi bolezni rejnih živali
Laško in Infond Holding pripravljata razpisno dokumentacijo za Mercator
ATVP ne nadzira lastniških sprememb v Večeru
Mercator odprl nov trgovski center v Postojni
Merkurjev Mersteel odprl tovarno metalurških izdelkov
Pri kobili iz Tržca pri Ptuju potrdili steklino
Na posvetu v Portorožu o razmerah na nepremičninskem trgu
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Petrol recesije še ne čuti, vplive finančne krize pa že
Vlada imenovala člane delovne skupine za nasledstvo
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzgor (daljše)
Območje evra v recesiji (dopolnjeno) s podatki po državah
EADS v tretjem četrtletju ponovno z dobičkom
Prihodnji teden posvet o upravljanju z vodami
Vlada o gospodarskih temah
Engrotuš sedmim dobaviteljem zavrnil nove cenike
Napoved za odmero dohodnine od dohodka iz oddajanja premoženja do 15. januarja
Ljubljanska borza: Indeksa nekoliko navzgor (krajše)
Globtour z likvidnostnimi težavami, zaenkrat brez odpuščanj
Prenovljen celjski hotel Evropa ob 135. obletnici
Kad in DSU prodajata deleže v sedmih družbah (dopolnjeno) s pojasnili Kada
Inflacija v območju evra in celotni EU oktobra navzdol
Bančniki v Portorožu razpravljajo o krizi
Območje evra v recesiji
Kranjski Planet Tuš legaliziran tik pred zdajci
Območje evra v recesiji (nujno)
Tečaji na Ljubljanski borzi v začetku večinoma navzgor
Prevzem Term Čatež po mnenju uprave ni v neskladju s cilji družbe
Dars podaljšal rok za predor Markovec
Za SDS Delov nakup Večera "brezsramna kršitev" medijske zakonodaje
Kad in DSU prodajata deleže v sedmih družbah
Bančniki v Portorožu o svetovni finančni krizi
13. november 2008
Mariborski obrtniki in podjetniki s tamkajšnjimi poslanci o izzivih
Breda Kutin ponovno izvoljena za podpredsednico Evropske potrošniške organizacije
Merkur v prvih devetih mesecih z 20 milijonov evrov čistega dobička
Spremembe v vodstvu Ljubljanske borze po končanem prevzemu
Država še letos z novo obveznico
Recesija v Nemčiji s posledicami tudi za Slovenijo (dopolnjeno) z odzivom Umarja
Recesija v Nemčiji s posledicami tudi za Slovenijo
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Ljubljanska borza: Tečaji tudi danes navzdol (daljše)
Družba Condor Real tudi uradno prevzela v posest Vilo Bled
Krka zvišala prihodke za petino, dobiček za 13 odstotkov (daljše)
Delo: Nakup Večera zakonit in transparenten
Krka zvišala prihodke za petino, dobiček za 13 odstotkov (krajše)
Za mariborsko zimsko službo zaenkrat zagotovljenih 1,45 milijona evrov
Ljubljanska borza: Tečaji tudi danes navzdol (krajše)
Raziskava ECB: Ekonomski strokovnjaki znižujejo napovedi za gospodarsko rast
Velenjski Igem prek 90-odstotni lastnik podjetja SGP Kograd Igem
Na Koroškem izguba zaposlitve grozi okoli 300 zaposlenim
Upravljalci in vzdrževalci državnih cest pripravljeni na zimo
V Mariboru o delovnopravni ureditvi prožne in varne zaposlitve
Prvi mali vetrni elektrarni priključeni na električno omrežje
Delnice na Ljubljanski borzi krepko navzdol
Zavod za zaposlovanje razširil delovanje pravnega telefonskega svetovanja
Termoelektrarna Šoštanj po 52 letih trajno ustavila blok dve
Vsaj zaenkrat brez referenduma o apartmajih v Gozd Martuljku
V Portorožu o najemnemu trgu in kakovosti bivanja
12. november 2008
Nižji stroški in organska rast med glavnimi razlogi za internacionalizacijo podjetij
Tajani: Sloveniji predlagam uvedbo vinjet za turiste
Žerjav: Očitno bo treba razmisliti o vinjetah za krajše obdobje
Letne vinjete bodo na prodaj v prihodnjih dneh
Na posvetu v državnem svetu vrsta predlogov za odziv na krizo (dopolnjeno)
Obravnave v tožbi zoper sklepe skupščine Ibija ni bilo
Potencialni kupci začeli prvo fazo skrbnega pregleda Palome
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
V DHL Ekspres Slovenija zmanjšujejo število vodstvenih mest
Casino Portorož ob polletju z osmimi milijoni evrov dobička
V Sremski Mitrovici nov Tušev supermarket
Celjska furnirnica Merkscha odpušča delavce
Matevž Frangež: Za medijski prostor mora veljati medsebojna neodvisnost
Ekonomisti decembra na konferenci o obvladovanju finančne krize
Ljubljanska borza: Tečaji navzdol (daljše)
V EU bodo spet dovoljene ukrivljene kumare
Na posvetu v državnem svetu vrsta predlogov za odziv na krizo
NFD Holding v devetih mesecih s 3,9 milijona evrov dobička
Ljubljanska borza: Tečaji navzdol (krajše)
Industrijska proizvodnja v EU in območju evra septembra navzdol
Unicredit banka za četrtino povečala bilančno vsoto
Jutarnji list: Hrvaška ne bo solastnica Mola
Ministrstvo za kulturo Delu ni obljubilo možnosti krepitve deleža v Večeru
Aktiv in sindikata novinarjev Večera: Vlada naj ugotovi legalnost prevzema časnika
Hit opozarja na nujnost nove igralniške zakonodaje
Tečaji na Ljubljanski borzi okoli torkovih ravni
Velenjski rudarji so se prek videoprenosa prvič v živo javili na površino
Na razpise za programe v drugem omrežju DVB-T prispelo deset ponudb
Slovenija in Rusija podpisali protokol o prevozniških dovolilnicah za 2009
Dnevnik: Mol načrtuje snubitev Petrola v strateško partnerstvo
POPRAVEK: Simobil z višjimi četrtletnimi prihodki in nižjim dobičkom
Istrabenz zanika obveznost plačila Petrolovih delnic
Tržiški Peko tudi letos nadaljuje uspešno poslovanje
Simobil z višjimi četrtletnimi prihodki in nižjim dobičkom
Delegacija pohištvene in lesne industrije odhaja na obisk v Srbijo
Sod bo danes objavil razpis za prodajo deset odstotkov TelekomaZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<november 2008>
pontorsrečetpetsobned
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567