Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

 

Novice z dne 1.12.2008:


22:57: Almunia: Jesenska gospodarska napoved je že zastarala

Bruselj, 1. decembra (STA) - Evroskupino sem danes opozoril, da je jesenska gospodarska napoved Evropske komisije - predstavljena še ne pred mesecem dni - že zastarala, je po srečanju petnajsterice povedal evropski komisar za gospodarske in denarne zadeve Joaquin Almunia. Tveganja so se namreč uresničila, zato pa je komisija tudi predstavila načrt za oživitev gospodarstva.


21:00: Občina Črna na Koroškem se ne bo pritožila na odločitev Arso

Črna na Koroškem, 1. decembra (STA) - Svetniki občine Črna na Koroškem so na nocojšnji izredni seji sklenili, da se občina ne bo pritožila na odločitev Agencije RS za okolje (Arso), ki je odločila, da občina ne more biti stranka v postopku pridobivanja okoljevarstvenega dovoljenja podjetja MPI Reciklaža iz Žerjava, je po seji za STA povedal črnjanski župan Janez Švab.


20:59: Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo (dopolnjeno)

Sladki Vrh, 1. decembra (STA) - Delničarji Palome na današnji skupščini v skladu s svojimi napovedmi niso podprli predlagane dokapitalizacije v višini 20 milijonov evrov, ki jo je predlagala uprava, podprl pa tudi nadzorni svet tovarne papirja iz Sladkega Vrha. Lastniki so se tako zgolj seznanili s podrobnostmi sanacijskega programa, ki ga sicer družba že izvaja.


18:20: Hit bo odpuščal

Nova Gorica, 1. decembra (STA) - Novogoriška družba Hit ob obstoječi davčni obremenitvi igralniške dejavnosti v Sloveniji in napovedani recesiji na svojem glavnem, italijanskem trgu, opozarja, da bo zmanjševanje števila zaposlenih neizogibno. To so danes po seji nadzornega sveta, ki se je seznanil s poslovanjem in načrti, sporočili iz Hita.


18:09: HSE po ocenah vodstva družbe letos s precej boljšimi rezultati kot lani

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Holding Slovenske elektrarne (HSE) je letos odlično posloval, precej bolje kot lani in bolje od načrtov, je za STA povedal direktor HSE Jože Zagožen, pri čemer konkretnih številk zaenkrat ni želel razkriti.


17:36: Zaradi krize manj naročil za jedrne družbe Sij

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Finančna in gospodarska kriza predvsem na izvoznih trgih slovenskih jeklarskih družb negativno vplivata na stanje naročil v Metalu in Acroniju. Metal, ki sicer letos rekordno dobro posluje, se novim razmeram prilagaja z ukinitvijo ene izmene v decembru, jeseniški Acroni pa z nadaljnjim prilagajanjem ključnim kupcem.


17:27: Na razpis za člane uprave tržiškega Peka kar 30 prijav

Tržič, 1. decembra (STA) - Posebna razpisna komisija je za člane nove uprave tržiškega Peka prejela okrog 30 prijav. Še ta teden bo komisija, ki jo je imenoval nadzorni svet, predvidoma preučila, kdo od kandidatov izpolnjuje pogoje, in o tem podala poročilo nadzornikom. Ti bodo nato dokončno odločitev o vodstvu Peka sprejeli do konca leta.


17:12: Sod: Dokapitalizacije v IUV v tem trenutku ne bo
Foto Foto servis

Slovenska odškodninska družba (SOD).
Arhiv STA


17:08: Nadzorniki Taluma o poslovanju in načrtih za leto 2009

Kidričevo, 1. decembra (STA) - Uprava Taluma je danes člane nadzornega sveta seznanila z rezultati poslovanja v prvih devetih mesecih letošnjega leta, pa tudi s pričakovanimi razmerami, ukrepi in rezultati poslovanja v prihodnjem poslovnem letu. Skupna vrednost prodaje v tem obdobju je znašala 231 milijonov evrov in je za dva odstotka višja od načrtovane.


16:35: Selškova v času krize ostaja realno optimistična
Foto Foto servis

Posvet SKB, na katerem je docent na ljubljanski ekonomski fakulteti in član nadzornega sveta banke Marko Košak prestavil razmere na finančnih trgih ter možne smeri razvoja trgov v prihodnjem letu.
Predsednica uprave SKB banke Cvetka Selšek in član nadzornega sveta SKB banke Marko Košak.


16:32: Lastniki Palome zavrnili predlagano dokapitalizacijo
Foto Foto servis

Paloma.
Arhiv STA.


16:15: Radič: Države naklonjene načrtu Bruslja, a si puščajo odprta vrata

Bruselj, 1. decembra (STA) - Države članice EU so naklonjene načrtu Evropske komisije za oživitev gospodarstva, saj EU potrebuje skupni okvir usmeritev za nacionalne ukrepe, hkrati pa si puščajo odprta vrata za svoje lastne ukrepe, je ob robu zasedanja ministrov EU za konkurenčnost za STA povedala državna sekretarka z gospodarskega ministrstva Darja Radič.


15:37: Revoz zaradi nizke prodaje še zmanjšuje proizvodnjo

Novo mesto, 1. decembra (STA) - Družba Revoz bo v decembru zaradi nizke prodaje vozil na evropskem trgu zmanjšala obseg proizvodnje. V proizvodnji bodo imeli skupno sedem nedelovnih dni. Že prej so načrtovali, da bo proizvodnja zadnja dva tedna v letu obstala zaradi naložbenih in vzdrževalnih del. Zaposleni bodo v tem obdobju prejemali polno plačilo.


15:31: Proizvodna dejavnost v območju evra novembra še slabše kot pričakovano

Bruselj, 1. decembra (STA) - Indeks nabavnih menedžerjev (Purchasing Managers' Index - PMI), ki velja za izjemno zanesljiv pokazatelj gospodarskih gibanj, se je v območju evra v proizvodnem sektorju novembra znižal na 35,6 točke, kar je za 5,5 točke nižje kot oktobra. Padec, ki je bil večji od prve ocene, tako kaže na resnost gospodarske krize v evrskem območju.


15:16: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 1. decembra 2008.


14:49: Sod sprejel ponudbo Siringe za delnice Lesnine

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Slovenska odškodninska družba (Sod) je v petek kot eden izmed prodajalcev sprejela ponudbo družbe Siringa za odkup 5223 delnic družbe Lesnine po ceni 2000 evrov za delnico in s tem sklenila pogodbo o prodaji predmetnih delnic, je družba danes sporočila prek spletnih strani Ljubljanske borze.


14:49: Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (daljše)

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Ljubljanska borza je danes sledila dogajanju na azijskih in evropskih borzah ter današnje trgovanje sklenila v negativnih številkah. Delniški indeks SBI 20 in indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP sta izgubila 0,59 odstotka oz. 0,72 odstotka. Največ so izgubile delnice Pozavarovalnice Save, Žita, Luke Koper in Petrola.


14:39: Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj (dopolnjeno) z izjavami sindikatov ZSSS, Solidarnost in Alternativa

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Sindikati na petkov sestanek pri premieru Borutu Pahorju prihajajo brez predhodnih usklajevanj. Vodje sindikatov Pergam, Neodvisnost in KS 90 od sestanka sicer pričakujejo konkretiziranje napovedi o okrepljenem socialnem dialogu, hkrati pa opozarjajo, da vlada ne bi smela uvajati ukrepov brez dogovora med socialnimi partnerji.


14:25: Droga Kolinska v devetih mesecih z 280 milijoni evrov prihodkov
Foto Foto servis

Podpredsednica uprave Droge Kolinske Milena Štular je na novinarski konferenci predstavila učinke reorganizacije in strategije internacionalizacije skupine Droga Kolinska.


13:51: V Mariboru srečanje gospodarstvenikov in raziskovalcev

Maribor, 1. decembra (STA) - TehnoCenter Univerze v Mariboru je danes pripravil že četrto srečanje gospodarstvenikov in raziskovalcev, s katerim želijo okrepiti in povečati sodelovanje med gospodarstvom in svojimi raziskovalci. Ob tem bodo tudi letos razglasili naj raziskovalca po mnenju gospodarstva ter predstavili evropski projekt I3SME za inovativnost v gospodarstvu.


13:48: Sindikati v petek k Pahorju brez predhodnih usklajevanj

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Sindikati na petkov sestanek pri premieru Borutu Pahorju prihajajo brez predhodnih usklajevanj. Vodje sindikatov Pergam, Neodvisnost in KS 90 od sestanka sicer pričakujejo konkretiziranje napovedi o okrepljenem socialnem dialogu, hkrati pa opozarjajo, da vlada ne bi smela uvajati ukrepov brez dogovora med socialnimi partnerji.


13:24: Naftni derivati opolnoči ponovno cenejši
Foto Foto servis

Bencinska črpalka.
Arhiv STA


13:18: Ljubljanska borza: Indeksa teden začela s padcem (krajše)
Foto Foto servis

Ljubljanska borza.
Arhiv STA


12:57: Izbor inovativnega mladega kmeta kot spodbuda k inovativnosti
Foto Foto servis

Novinarska konferenca s predstavitvijo izbora Inovativni mladi kmet in praznovanja obletnice Zveze slovenske podeželske mladine.
Ksenija Krt Stopar iz KGZS in predsednik Zveze slovenske kmečke mladine Rok Sedminek.


12:29: Za hotel Bellevue prispele štiri nezavezujoče ponudbe
Foto Foto servis

Bellevue.
Arhiv STA


10:46: Indeksa na Ljubljanski borzi teden začela z rastjo

Ljubljana, 1. decembra (STA) - Na Ljubljanski borzi sta indeksa SBI 20 in SBI TOP trgovalni teden začela z rastjo. Delniški indeks SBI 20 se je slabo uro po odprtju borze zvišal za 0,55 odstotka na 4316,84 točke, indeks najpomembnejših podjetij SBI TOP pa za 0,15 odstotka na 978,63 točke.


10:21: Kryžanowski v Financah o povezovanju z Istrabenzom
Foto Foto servis

Predsednik uprave Petrola Marko Kryžanowski.
Arhiv STA.


09:04: Privatizacijska komisija NKBM zavrača očitke glede domnevne korupcije
Foto Foto servis

Nova kreditna banka Maribor (NKBM).
Arhiv STA


30. november 2008
Gospodinjstva za komunikacije porabijo šest odstotkov dohodkov
V Žalcu bodo uredili Ekomuzej hmeljarstva in pivovarstva
Na odločitev o okoljevarstvenem dovoljenju čaka 95 podjetij
Spem ustanovil investicijski sklad, ki bo investiral v kreativna podjetja
Trgovinski primanjkljaj pri agroživilskih proizvodih se povečuje
29. november 2008
Odločitev o spremembah v Kadu in Sodu v prihodnjih dneh
Pahor napovedal pomoč zdravemu delu gospodarstva v času krize
V Radljah ob Dravi nove poslovne cone na 10 hektarjih zemljišč
Slovensko predstavništvo Sonyja previdno pri napovedih
Kosmina za Večer o Istrabenzovem dezinvestiranju
Izimobil z višjimi prihodki in dobičkom
Danes prva smuka na Rogli in Krvavcu
Premier danes z delodajalci
28. november 2008
Nadzorniki Zavarovalnice Triglav o finančnem stanju in razmerah na trgih
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (zbirno)
Nadzorniki Petrola o ukrepih za zaščito naložbe v Istrabenz
Teden rasti na Ljubljanski borzi
Sporočilo uredništvom - zbirno o novembrski deflaciji
Nadzorniki Kada soglašajo s prodajo Lesnine
Objavljen poziv za varčevanje v nacionalni varčevalni shemi
Ekonomista Tajnikar in Kovačič o novembrski deflaciji
Valant še pet let na čelu NFD Holdinga
Pošta Slovenije priporoča pravočasno oddajo voščilnic
Eles: Letos se obeta štiriodstoten padec porabe elektrike
Ljubljanska borza: Tečaji navzgor (daljše)
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Salonit zaradi finančne krize s skromnejšimi načrti za 2009
Pogačnik: EU razdeljena glede CAP in razdeljevanja hrane (daljše)
Večinska lastnika ne bosta podprla dokapitalizacije Palome
Z decembrom spremembe pri carinah
Križanič: Novembrski upad cen nadpovprečno močan
POPRAVEK: Dobiček Pivovarne Laško v prvih devetih mesecih izhlapel za 40 odstotkov
Dobiček Pivovarne Laško v prvih devetih mesecih izhlapel za 40 odstotkov
Celjski Etol devetmesečne prihodke povečal za 22,6 odstotka
Pogačnik: EU razdeljena glede CAP in razdeljevanja hrane (krajše)
Slovenski avtoprevozniki nasprotujejo satelitskem cestninjenju
Skimar do konca oktobra z 48 milijoni evrov prihodkov
Gorenje pridobilo 4800 lastnih delnic
Mura letos z 1,4 milijona evrov izgube
Sum korupcije pri javni prodaji NKBM
Casino Ljubljana danes pričakuje prvi čarter z igralniškimi gosti
Ljubljanska borza: Tečaji navzgor (krajše)
Brezposelnost v območju evra na najvišji ravni od januarja 2007
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (daljše)
Skupina Telekom Slovenije v devetih mesecih z višjimi prihodki (daljše)
POPRAVEK: Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila
Umar: Medletna inflacija novembra najnižja v zadnjih 18 mesecih
Za vzpostavitev enotne vozovnice pomembno prepoznavanje sistemov
V tretjem četrtletju 4,1-odstotna anketna brezposelnost
Inflacija v območju evra strmoglavila na 2,1 odstotka
Livar objavil poziv za dokapitalizacijo
Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila (daljše)
Smučanje danes na Mariborskem Pohorju in v Kranjski Gori, v soboto tudi na Koroškem
Ob odprtju trgovanja na Ljubljanski borzi indeksa višje
V Sloveniji novembra 0,7-odstotna deflacija (krajše)
Slovenska gospodarska delegacija končuje obisk v Mehiki
Kroes: Konkurenca v farmacevtski industriji ne deluje, o imenih pa ne bom govorila (krajše)
Skupina Telekom Slovenije v devetih mesecih z višjimi prihodki (krajše)
Durs izdal še 7505 dohodninskih odločb
Mercator največji slovenski mednarodni koncern
Na Rogli in Krvavcu se v soboto začne smučarska sezona
27. november 2008
Evro za Slovenijo v razmerah finančne krize pomeni večjo stabilnost
Nadzorniki NLB o novem predsedniku uprave na naslednji seji
Računsko sodišče za bolj pregleden prikaz uporabe evropskih sredstev
Umik novice z naslovom Računsko sodišče: Slovenija leta 2007 neto plačnica v proračun EU
Dvojno nezadovoljstvo glede nadomestil za reproduciranje avtorskih del
Križanič: Nov predsednik uprave NLB imenovan v januarju
Predsednik DZ Gantar sprejel predstavnike OZS
SKEI poziva Pahorja k pomoči podjetjem v težavah
Luka Koper do konca septembra z 18,2 milijona evrov dobička
Vlada omogočila izdajo ene milijarde evrov obveznic
Žito v devetmesečju z nižjim dobičkom
Vlada o gospodarskih temah
Raishop Holding ne bo kupil Mercatorja od Infond Holdinga (dopolnjeno) z izjavo Raishopa
Prometna nesreča na cesti Velenje - Arja vas
Nekdanji tajvanski predsednik končal gladovno stavko
EU potrdila vstop Švice v schengenski prostor 12. decembra (dopolnjeno) z opozorilom Švici, da mora spoštovati prosto gibanje oseb
Svet zavoda TNP želi dodatna sredstva za delovanje
Litovski parlament Kubiliusa izvolil za premiera
Miklavčič: Z zdravstvenim denarjem bo treba delati bolj racionalno (intervju)
Na Debatni kavarni o literarnem prevajanju, "ki se splača"
Na letošnjem Čevlju še več obiskovalcev
Češka med prioritetami izpostavila odpravo vizumov za Balkan
Slovenski muzeji vključeni v dva mednarodna projekta
El Baradej kritiziral ZDA in Izrael ter pozval Sirijo k sodelovanju
Vlada v soboto začenja pogovore s socialnimi partnerji
Vlada bo iz načrta Bruslja izbrala ukrepe, ki bodo najbolj koristili gospodarstvu
Nekdanji uslužbenec Mors Črt Kanoni toži novinarja Jureta Brankoviča
Knjižni sejem: Slovenske založbe iz zamejstva se predstavijo
Prometna nesreča na Smrtnikovi ulici v Ljubljani
Ljubljanska borza: Indeksa višje (daljše)
Češki senat začel razpravo o protiraketnem ščitu
Jambreka na mestu predsednika sveta Zbora za republiko zamenjal Virant
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Raiffeisen izbran za najboljšo banko srednje in vzhodne Evrope
Vlada še ni sprejela uredbe o izdajanju poroštev bankam
EU po napadih v Bombaju obljubila pomoč svojim državljanom
Napoved - šport, 28. 11. (petek)
Bruselj ukrepa proti državam zaradi nižjega DDV na konje
Sodišče ustavilo preiskavo v zadevi Orion
Cariniki na Starodu v prtljagi našli več kot pol milijona evrov
Primc: Krek in Korošec med največjimi možmi v slovenski zgodovini
V primeru Global zaslišali direktorja VIP Danijela Praštala
Lyon dva tedna brez Benzemaja
Nova generacija podjetij s certifikatom Družini prijazno podjetje
Civilna iniciativa po pomoč za zaščito tržnice k ministrici
Indijski premier za napade v Bombaju obtožil zunanje dejavnike
Predsednik DS Kavčič v Celovcu o položaju koroških Slovencev
Italijanska policija aretirala 24 domnevnih članov mafije
Salus v devetmesečju s 6,7 milijona evrov dobička
Pahor imenoval Rupla za posebnega odposlanca za zunanje zadeve (krajše)
Vlada bo oblikovala strateški gospodarski svet
Sporočilo uredništvom - izjava ministrice Kresalove
Za DVB-T se zanimajo Norkring, ORS in konzorcij Slovenian DTT
Milram razmišlja o prekinitvi pogodbe s kolesarsko ekipo
Vlada imenovala še preostale državne sekretarje
Islamisti prevzeli odgovornost za umor župana Vladikavkaza
Pahor imenoval Rupla za posebnega odposlanca za zunanje zadeve (nujno)
Tajska vlada razglasila izredno stanje na zasedenih letališčih
Sporočilo uredništvom - izjava za medije Tasiča odpade
Raishop Holding ne bo kupil Mercatorja od Infond Holdinga
Poslanci SNS pozivajo k zbiranju podpisov za referendum proti džamiji
Grosupeljski policisti prijeli oborožena roparja
Komisija ukrepa proti Sloveniji zaradi neenakih možnosti za moške in ženske
Pri Cankarjevi založbi izšli novi moderni klasiki in nobelovec
Pregled - Slovenija do 13.30
Livnijeva zahteva takojšen odhod Olmerta
Tondach si je še utrdil vodilno mesto med kritinami v Sloveniji
V petek znani izsledki preiskave v farmacevtskem sektorju
Pregled - svet od 8.30 do 13.30
WIIW: Prekinitev rasti v vzhodni Evropi, vendar brez recesije
Računsko sodišče: Slovenija leta 2007 neto plačnica v proračun EU
Nujno sporočilo uredništvom - novinarska konferenca po seji vlade ob 14. uri
Prometna nesreča na dolenjski avtocesti
Ljubljanska borza: Indeksa višje (krajše)
Poslovni rezultat Elesa odvisen od upravnega sodišča
MZZ: Med žrtvami napadov v Bombaju ni slovenskih državljanov
Kuneva v akcijo za skupinske odškodninske zahtevke potrošnikov, ki jih v Sloveniji še ni
Z investicijo slovenjgraška bolnišnica izpolnjuje zahteve inšpektorja
SLS pozdravlja Türkove izjave o slovensko-hrvaški meji
Illy: Ključ do uspeha je trdo delo
V GZS pozdravili načrt Bruslja za oživitev evropskega gospodarstva
V DZS opozarjajo na nelegalno izkoriščanje avtorskih del
Šoltes: Izdan je bil sklep o reviziji nakupa patrij
Matej Poklukar novi predsednik ŠOU v Ljubljani (dopolnjeno) z izjavama Mateja Poklukarja in Jelene Štrbac
Španija prevzema predsedovanje odboru ministrov Sveta Evrope
Neznana skupina prevzela odgovornost za napad na sedež EU v Prištini
Sproščen promet na cesti Podgrad - Kozina
Marshall se bo hladil tri mesece
V Nemčiji novembra upad števila brezposelnih
Pregled - šport do 12. ure
V Slovenski Bistrici bo zaživelo Praznično grajsko mesto
V mariborski Karitas predstavili svoje aktivnosti
Bombaj: Policija vdrla v hotel, a ni našla talcev
Gospodarsko razpoloženje v EU še naprej pada, še posebej v Sloveniji
Jasmin Handanović podaljšal z Mantovo
Sproščen promet na štajerski avtocesti
Pogrešajo 49-letnega Konrada Habjaniča iz okolice Maribora
Ljubljanska borza trgovanje začela neenotno
EU potrdila vstop Švice v schengenski prostor 12. decembra
Vreme po Sloveniji ob 11. uri in napoved
V službenih stanovanjih bo prebivalo 38 poslancev
Oviran promet na štajerski avtocesti
Razmere na slovenskih cestah ob 11. uri
Preprečili prodajo domnevne Hitlerjeve knjižne kazalke
Medvedjev in Chavez za vzpostavitev multipolarnega sveta
Zavarovalnica Generali s spremembami v upravi
Evropske borze ob začetku trgovanja z rastjo tečajev
Fotografu Borisu Gaberščiku nagrada za razstavo leta 2008
Vesna Cukrov kandidatka za predsednico Državne revizijske komisije
Uprava Impola 2000 odslej tričlanska
Nadzorniki NLB o devetmesečnem poslovanju
Vlada danes o merilih in pogojih za izdajanje poroštev
26. november 2008
Wall Street: Indeksa krepko navzgor
Krka ni osumljena kartelnega dogovarjanja
Komisija o financiranju avtocest, ko dobi formalno izjavo o načrtih za spremembo sistema vinjet
Bruselj ne daje podatkov o farmacevtskih podjetjih v preiskavi
POPRAVEK: Geoplin letos s 30 milijoni evrov dobička
Prve kadrovske spremembe na kmetijskem ministrstvu
STO: Globalna finančna kriza se kaže tudi v slovenskem turizmu
Načrt: Dodatna milijarda evrov za mala in srednja podjetja
V Kranjski Gori v petek začetek smučarske sezone
Svet delavcev Palome poziva ministra Lahovnika
Ajdovski Mlinotest v devetmesečju boljše kot lani
Načrt: Sloveniji dodatnih 54 milijonov evrov predplačil
Spletni priročnik za prijave na razpise v okviru programa Progress
Iskra Avtoelektrika v devetmesečju okrepila prodajo
V Mariboru gostovali gospodarstveniki Republike Srbske
Kompas MTS z višjimi prihodki in nižjim dobičkom
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Maruša Kmet nova direktorica Založbe Rokus Klett
ZSSS in upokojenci: Nižanje prispevnih stopenj bi ogrozilo pokojninsko blagajno
Ljubljanska borza: Tečaji nekoliko navzdol (daljše)
Geoplin letos s 30 milijoni evrov dobička
Erjavec za državne sekretarje predlagal Kusa, Kopač Mrakovo in Vesel Valentinčičevo (daljše)
Rudnik Trbovlje-Hrastnik in njegove hčerinske družbe v devetmesečju pozitivno
Projekt "Izziv, težak eno tono" za učinkovito rabo energije
Letne vinjete naprodaj najkasneje v četrtek, ponekod že danes
Ljubljanska borza: Tečaji nekoliko navzdol (krajše)
Decembra podražitev kruha (daljše)
Vlačič: Cene vinjet ne bomo spremenili (daljše)
Decembra podražitev kruha (krajše)
Vlačič: Cene vinjet ne bomo spremenili (krajše)
Oktobra več prihodov turistov in manj prenočitev
Vrednost opravljenih gradbenih del v tujini v prvem polletju nižja
Vlačič: Cene vinjet ne bomo spremenili (nujno)
Ljubljanska borza začela trgovanje z rastjo
Topro in Poteza Naložbe objavila prevzemno ponudbo za Jadran
Kmetje lahko zaradi posledic poletnih neurij uveljavljajo višjo silo
Izteka se zbiranje ponudb za nakup hotela Bellevue v Ljubljani
Sejem Kariera 08 odpira svoja vrataZasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress

Zadnjih 10 novic
15:07: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

10:39: Ravenski Metal zaključil tretjo pomembno letošnjo naložbo

10:23: Z uveljavitvijo pravil ustanovitev prvih krovnih skladov

10:00: Slovenske kmete v letu 2009 čaka mnogo sprememb

04:00: Ne bodo več izdajali delovnih knjižic

15:42: Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB

15:12: Ljubljanska borza krajši teden končala z rastjo

14:29: Podvojili sredstva za sofinanciranje nakupa tehnološke opreme

14:05: Ljubljanska borza: Tečaji mešano (daljše)

13:41: Na Ljubljanski borzi letos izpuhtele milijarde

Arhiv novic
Izberite datum:
<december 2008>
pontorsrečetpetsobned
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311