Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

Seznam poslovne programske opreme

Kategorije | Podjetja | Programi

Program: Spletna komunikacija in sodelovanje v računovodskih servisih

Podjetje: XLAB d.o.o.Podrobnosti programa:

Opal, Datalab, Andersen, Grad, Pavliha so le nekatera imena dolgoletnih uporabnikov programske opreme za podporo strankam na daljavo in sodelovanje preko spleta slovenskega podjetja XLAB. Vsem je skupno, da že vrsto let svojim strankam nudijo možnost tehnične podpore za lastno programsko opremo, namenjeno računovodskim servisom, in pri tem uporabljajo XLAB-ovo rešitev za nadzor oddaljenega računalniškega namizja ISL Light. Temu morda botruje vse hitrejše in konkurenčnejše poslovno okolje, vsekakor pa dejstvo, da se s podporo na daljavo stroški v povprečju znižajo za ocenjenih 50-70%.

/images/xlab/ISLOnline-ISLLight-podpora-na-daljavo.jpgKer je rešitev ISL Light (demo) zasnovana tako, da je za pomoč uporabnikom na daljavo potrebna samo internetna povezava, je resnično primerna za vsakogar. Povezovanje v sejo za delitev namizja je neobčutljivo za požarne zidove ter deluje na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Linux, Mac) in mobilnih napravah (Windows Mobile; iPad, iPhone in iPod touch predvidoma v maju 2011). Poleg osnovnih lastnosti tovrstnih aplikacij, kot so popolna varnost, tekstovno dopisovanje in nadzor računalniškega namizja, ISL Light nudi še celo vrsto dodatnih funkcij za izredno enostavno in učinkovito podporo na daljavo.

/images/xlab/ISLOnline-ISLGroop-spletni-sestanki.jpgRešitev za nadzor oddaljenega namizja ISL Light pa ni edina v XLAB-ovem paketu programske opreme za komunikacijo in sodelovanje na daljavo ISL Online. V isti ceni se skriva še videokonferenčna oprema ISL Groop (demo), ki jo od februarja spremljamo na TV SLO2 v oddaji Trikotnik, poleg te pa še rešitev za delo na daljavo s priklopom na oddaljen računalnik (doma, v pisarni) in možnost takojšnjega klepeta z obiskovalci spletne strani preko vmesnika Live chat. ISL Groop-ovi spletni sestanki s sodelavci, strankami ali partnerji, o katerih smo že pisali na Racunovodja.com, so tako enostavni, da omogočajo hitro organizacijo in priključitev v sestanek pravzaprav komurkoli, tudi ljudem z minimalnimi računalniškimi izkušnjami. V Martičevi oddaji Trikotnik se preko videokonference ISL Groop v oddajo vključijo gledalci in pri tem potrebujejo le spletno kamero in slušalke z mikrofonom. Poleg videokonferenčne zveze pa za učinkovito sestankovanje na spletu uporabniki rešitve ISL Groop uporabljajo tudi deljene prosojnice z možnostjo uvoza predstavitve PowerPoint.

/images/xlab/ISLOnline-ISLPronto-spletni-klepet-livechat.jpg »Večina naših strank si je na svoje spletne strani umestila tudi dodatek za spletni klepet v živo ISL Pronto,« razlaga direktor podjetja XLAB Jure Pompe in pojasnjuje: »ISL Pronto (demo) si lahko predstavljate kot dodaten komunikacijski kanal vašega podjetja s strankami, partnerji in tudi z zaposlenimi. Na spletni strani leži gumb za 'Live chat' oziroma 'Pogovor z nami', ki je navadno na vidnem mestu, lahko pa je tudi na internih straneh za partnerje ali zaposlene. Ko brskamo po neki spletni strani in ne najdemo iskane informacije, nam dodatek Live chat enostavno omogoči, da se hitro v realnem času povežemo z zaposlenimi v prodajnem ali podpornem oddelku spletne strani, ki nam v tekstovnem pogovoru, avdio in video zvezi ter deljenem namizju (svojem ali našem) hitro razrešijo dilemo.«

/images/xlab/ISLOnline-ISLAlwaysOn-dostop-na-oddaljen-računalnik.jpgKot zadnja aplikacija paketa ISL Online, ki je morda najbolj vsesplošno uporabna, je rešitev za delo na daljavo ISL AlwaysOn (demo). Ko se aplikacija namesti na računalnik, naj bo to vaš domači ali službeni računalnik, strankin ali strežnik, lahko nanj kadarkoli in od koderkoli preko spletnega računa dostopate na daljavo. Po priklopu nanj, oddaljen računalnik uporabljate enako kot bi ga, če bi delali na njem; pogled lahko nastavite v celozaslonski, računalnik lahko tudi ponovno zaženete, preklopite med uporabniki in namestite novo programsko opremo. Po drugi strani lahko sinhronizirate mape in datoteke med obema računalnikoma ter jih prenašate v obe smeri.

Kako lahko pričnem uporabljati paket ISL Online?

Paket rešitev za komunikacijo in sodelovanje na daljavo ISL Online lahko preizkusite popolnoma brezplačno. Kliknite na , ustvarite spletni račun ISL Online in ga pričnite uporabljati. Kratki video vodniki vam bodo olajšali pričetek uporabe.

Če imate kakršnokoli vprašanje, pokličite prodajno ekipo podjetja XLAB: 01 2447760.Program je vpisan v naslednje kategorije:

XLAB d.o.o.

XLAB d.o.o. je vodilno slovensko razvojno podjetje na področju napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, je v svetu znano po svojih izdelkih ISL Online. Z izdelki za spletno komunikacijo in sodelovanje ISL Online se dva ali več uporabnikov interneta enostavno povežejo v skupno sejo, ki nudi napredne storitve: pomoč strankam na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, neposreden pogovor z obiskovalci spletne strani in spletni sestanek. ISL Online uporabljajo podjetja, ki se zavedajo pomena učinkovite komunikacije med zaposlenimi, s strankami in partnerji. Obiščite spletno stran www.islonline.com in se pridružite več deset tisoč podjetjem in posameznikom v Sloveniji in drugod po svetu, ki s pridom uporabljajo izdelke ISL Online!

Na svetovnem trgu je podjetje prisotno z inovativnim izdelkom s področja podpore strank na daljavo ISL Light, izdelkom za proaktivno spletno prodajo in podporo v živo ISL Pronto ter z izdelkom s področja zajemanja, vizualizacije in izmenjave medicinskih posnetkov MedicView. Poleg tega XLAB sodeluje v več nacionalnih in evropskih projektih (6. okvirni program - IST) na področju GRID tehnologij. V letu 2003 je podjetje ustanovilo raziskovalno skupino XLAB Research ter z Inštitutom Jožef Stefan in Univerzo v Ljubljani sklenilo strateško partnerstvo na raziskovalnem področju. XLAB d.o.o. je redni član Tehnološkega parka Ljubljana.

Osnovni podatki:

XLAB d.o.o.
Pot za Brdom 100
1000 Ljubljana

ID za DDV: SI 15779092

tel.: 08 / 2000766
fax: 01 / 2000770

www.xlab.si
info@xlab.si
Vas zanima vpis v seznam poslovne programske opreme? Pišite nam...


Zasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress