Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.
Računovodja.com - Portal z računovodskimi in davčnimi informacijami

Uporabniška navigacija Uvrsti stran med priljubljene

Seznam poslovne programske opreme

Kategorije | Podjetja | Programi

Program: ISL Light

Podjetje: XLAB d.o.o.Podrobnosti programa:

ISL Light – z 1 klikom do oddaljenega namizja

ISL Light je rešitev za takojšnjo pomoč uporabnikom preko interneta, ki omogoča pogled in varen nadzor nad oddaljenim računalniškim namizjem. Bistvena prednost izdelka ISL Light je njegova preprosta uporaba ter možnost povezovanja dveh računalnikov preko interneta (tudi preko požarnih zidov) brez predhodnih namestitev in nastavitev. Zadošča že klik na spletni strani www.islonline.com, kjer si lahko ustvarite začasni brezplačni račun in program preizkusite. ISL Light deluje kot spletna storitev, tako da je vse, kar potrebujete za takojšnjo pomoč uporabnikom na daljavo, le delujoča internetna povezava. Uporabite ISL Light in si prihranite čas in denar, ki ga porabite za podporo svojim uporabnikom.

Kratek pregled glavnih funkcij orodja ISL Light:

  • Dopisovanje: svetovalec in stranka lahko med sejo uporabljata tekstovni klepet.
  • Avdio in video: svetovalec in stranka lahko med sejo uporabljata zvočno in video komunikacijo.
  • Poglej/pokaži namizje: stranka ali svetovalec lahko omogočita nadzor nad računalniškim namizjem.
  • Omejen oddaljen nadzor: stranka ali svetovalec lahko omejita pogled in nadzor na izbrano aplikacijo ali del namizja.
  • Oddaljen nadzor: stranka ali svetovalec lahko omogočita nadzor nad tipkovnico in miško.
  • Prenos datotek: preprosto prenašanje datotek po principu povleci in spusti.
  • Risalna deska: svetovalec lahko uporablja strankino namizje kot risalno desko.
  • Večplastna zaščita: poskrbljeno je za večplastno varnost. Povezava je šifrirana z AES / SSL protokolom s 128-bitno enkripcijo, za izmenjavo ključev se uporablja tudi algoritem Diffie Hellman, osrednji varnostni mehanizem programa pa je ta, da je povezan le v času seje.


Program je vpisan v naslednje kategorije:

XLAB d.o.o.

XLAB d.o.o. je vodilno slovensko razvojno podjetje na področju napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, je v svetu znano po svojih izdelkih ISL Online. Z izdelki za spletno komunikacijo in sodelovanje ISL Online se dva ali več uporabnikov interneta enostavno povežejo v skupno sejo, ki nudi napredne storitve: pomoč strankam na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, neposreden pogovor z obiskovalci spletne strani in spletni sestanek. ISL Online uporabljajo podjetja, ki se zavedajo pomena učinkovite komunikacije med zaposlenimi, s strankami in partnerji. Obiščite spletno stran www.islonline.com in se pridružite več deset tisoč podjetjem in posameznikom v Sloveniji in drugod po svetu, ki s pridom uporabljajo izdelke ISL Online!

Na svetovnem trgu je podjetje prisotno z inovativnim izdelkom s področja podpore strank na daljavo ISL Light, izdelkom za proaktivno spletno prodajo in podporo v živo ISL Pronto ter z izdelkom s področja zajemanja, vizualizacije in izmenjave medicinskih posnetkov MedicView. Poleg tega XLAB sodeluje v več nacionalnih in evropskih projektih (6. okvirni program - IST) na področju GRID tehnologij. V letu 2003 je podjetje ustanovilo raziskovalno skupino XLAB Research ter z Inštitutom Jožef Stefan in Univerzo v Ljubljani sklenilo strateško partnerstvo na raziskovalnem področju. XLAB d.o.o. je redni član Tehnološkega parka Ljubljana.

Osnovni podatki:

XLAB d.o.o.
Pot za Brdom 100
1000 Ljubljana

ID za DDV: SI 15779092

tel.: 08 / 2000766
fax: 01 / 2000770

www.xlab.si
info@xlab.si
Vas zanima vpis v seznam poslovne programske opreme? Pišite nam...


Zasnova, izvedba in vzdrževanje Carpe diem, d.o.o., Kranj in Računovodja.s d.o.o. | Pogoji uporabe | Izjava o zasebnosti
E-pošta: Info | Webmistress