100si

Vpisano: 11.11.2021 10:16:15

Paket Delovna razmerja

Zaposleni so ključni za vsako podjetje, postopki, povezani z delovnimi razmerji, pa niso enostavni, zato vam bo zbirka gradiv v paketu Delovna razmerja zagotovo koristila.

Celoletna naročnina

Vzorci dokumentov

Pogodba o zaposlitvi

Izdelajte si predračun!

Naročilo paketa Delovna razmerja: 60 € + DDV

Zlati komplet

Naročilo Zlatega kompleta: 239 € + DDV

Če zaposlujete nove delavce ali iz kakršnega koli razloga odpovedujete delovno razmerje, boste v gradivih našli precej napotkov in uporabnih vzorcev pogodb in dokumentov.

Gradiva so pripravljena tako, da se lahko na hitro seznanite z izbrano tematiko vsaj na enakem nivoju, kot če bi se udeležili seminarja. Hkrati ste deležni tudi vseh prednosti z vidika prihranka resursov, gradiva, ki ga lahko natisnete ali preberete, ko ga potrebujete. Gradiva tudi redno posodabljamo - do vseh posodobitev lahko dostopate 12 mesecev od sklenitve naročnine.

Gradiva so pripravljena v tekstualni obliki, s kazalom in možnostjo, da gradivo natisnete, vzorce pa shranite na svoj računalnik. Gradiva imajo različne nivoje zahtevnosti, tako da jih lahko uporabite za izobraževanje vse ekipe. Nekatera gradiva podajajo osnovno znanje, druga na kratko seznanijo z novostmi ali pa podrobno predstavijo posamezno tematiko.

Paket Delovna razmerja je tudi del Zlatega kompleta.

Paket Delovna razmerja - Naročilo

Katera gradiva so vključena v Zlati komplet?

Na povezavi najdete kazalo e-gradiv v paketu Delovna razmerja.
Vzpostavljeno iz www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=3846