100si

Vpisano: 2.3.2023 16:08:03

Priprava davčnega obračuna in predložitev letnega poročila in drugih podatkov gospodarskih družb za leto 2022 (besedilno e-gradivo)

Kako se lotimo priprave letnega poročila ter davčnega obračuna?

Priprava letnega poročila za gospodarske družbe - korak za korakom. Gradivo je besedilno z dodanim vzorcem letnega poročila.

Gradivo lahko naročite samostojno po ceni 39 € + DDV, dostop pa ste dobili tudi vsi naročniki video seminarja Davčni obračun za leto 2022, paketa Davki, paketa Računovodstvo in naročniki Zlatega kompleta.

Naročnikom gradiva Priprava davčnega obračuna in predložitev letnega poročila in drugih podatkov gospodarskih družb za leto 2021 se samodejno prizna 25 % popusta! (Pomembno: pri naročilu morate uporabiti isti e-naslov; če bi imeli težave, nam pišite.)

Popusti se ne seštevajo, ampak se samodejno prizna najvišji možni popust.

Obračun davka od dohodkov pravnih oseb za leto 2022 (davčni obračun)

Ocenjeno trajanje izobraževanja: 2 uri, 23 minut

Predložitev letnega poročila in drugih podatkov gospodarskih družb za leto 2022 - AJPES

Ocenjeno trajanje izobraževanja: 1 ura, 23 minut

Avtorica

Gradivo je pripravila Ida Kavčič.

Oblika gradiva:

Gradivo je pripravljeno v elektronski obliki E-seminarja, dostopno je na spletni strani uporabnikom, ki pridobijo geslo za dostop. Z nakupom gesla lahko do gradiva dostopate 12 mesecev.

Cena in naročilo

E-seminar Priprava davčnega obračuna in predložitev letnega poročila in drugih podatkov gospodarskih družb za leto 2022 lahko naročite po ceni 39 € + DDV.

Cena vključuje

12-mesečni dostop do gradiva z vsemi morebitnimi dopolnitvami.

Cena ne vključuje individualnih odgovorov na vprašanja.

Postopek naročila

  • Izdelate si predračun
  • Predračun prejmete po elektronski pošti.
  • V roku treh delovnih dni po plačilu predračuna (obvezno navedite sklic!) vam bomo aktivirali dostop do gradiva - o tem boste obveščeni po elektronski pošti. Če v tem roku ne boste prejeli sporočila, sporočite po elektronski pošti in obvezno navedite številko predračuna in kontaktno telefonsko številko.
  • Originalni račun prejmete po pošti.Vzpostavljeno iz www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=12729