100si

Vpisano: 6.8.2019 18:18:36

Obdavčitev dela v tujini - Delo slovenskih davčnih rezidentov v tujini in davčna obravnava prejetega plačila - e-gradivo

Slovenski davčni rezidenti pogosto opravljajo delo v tujih državah, zlasti v drugih državah članicah EU, EGP in v Švici. Za opravljeno delo nato prejmejo plačilo - gradivo pa obravnava obdavčitev takšnih plačil.

V tem gradivu so obravnavana prejeta plačila slovenskih davčnih rezidentov, ki jih za opravljeno delo oziroma izvedene storitve prejmejo kot fizične osebe. Plačila, ki so prejeta v okviru organiziranega podjetja, v katerem je fizična oseba lastnik (npr. plačila samostojnim podjetnikom, gospodarskim družbam), pa v tem prispevku niso obravnavana.

E-gradivo je del paketa Davki, s tem pa tudi Zlatega kompleta.

Avtorica

Irena Kamenščak

Kazalo

Oblika gradiva

Gradivo je pripravljeno v elektronski obliki e-seminarja, dostopno je na spletni strani uporabnikom, ki pridobijo geslo za dostop. Z nakupom gesla lahko do gradiva dostopate 12 mesecev.

Ocenjeno trajanje izobraževanja: 56 minut

Cena in naročilo

E-seminar Obdavčitev dela v tujini - Delo slovenskih davčnih rezidentov v tujini in davčna obravnava prejetega plačila lahko naročite po ceni 39 € + DDV

Cena vključuje

12-mesečni dostop do gradiva z vsemi morebitnimi dopolnitvami.

Cena ne vključuje individualnih odgovorov na vprašanja.

Postopek naročila

  • Izdelate si predračun
  • Predračun prejmete po elektronski pošti.
  • V roku treh delovnih dni po plačilu predračuna (obvezno navedite sklic!) vam bomo aktivirali dostop do gradiva - o tem boste obveščeni po elektronski pošti. Če v tem roku ne boste prejeli sporočila, sporočite po elektronski pošti in obvezno navedite številko predračuna in kontaktno telefonsko številko.
  • Originalni račun prejmete po pošti.  • Vzpostavljeno iz www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=10206