Kako se registriramo in prijavimo na forum?

Če želite sodelovati na forumu, se morate najprej registrirati. Kliknete na povezavo "Registriraj se", kot je označeno na spodnji sliki.

Natančno preberite pogoje sodelovanja v forumu in če se z njimi strinjate, kliknite povezavo "Se strinjam" na dnu.

Če se strinjate s pogoji uporabe, se bo odprla stran, na kateri morate vpisati svoje uporabniške podatke. Vnesite uporabniško ime - ne rabi biti vaše pravo ime ali ime podjetja, lahko je povsem izmišljeno. Izberite tudi geslo - naj bo tako, da si ga boste zlahka zapomnili, ampak ga ne bo mogel vsak uganiti. Pomembno je, da vnesete pravilen in delujoč elektronski naslov, saj boste nanj prejemali različna obvestila (recimo o zasebnih sporočilih ali o odgovorih na vaša vprašanja, če boste tako nastavili), poleg tega pa bo na ta elektronski naslov poslano pozabljeno uporabniško ime ali novo geslo, če ga boste zahtevali. Natančno prepišite popačene črke na sliki.

Na spodnji sliki so označene privzete nastavitve. Lahko jih prilagodite svojim željam. Prav tako jih lahko urejate tudi kasneje. Ko boste zadovoljni z nastavitvami, kliknite pošlji. Vsako prijavo na forum mora potrditi administrator, zato bo trajalo do tri delovne dni, da bo tudi vaš uporabniški račun aktiviran. Če v tem času ne dobite obvestila, da je račun aktiviran, pišite na forum@racunovodja.com ali webmistress@racunovodja.com in napišite, s kakšnim uporabniškim imenom in kdaj ste se prijavili.

Ko boste prejeli obvestilo, da je bil vaš uporabniški račun aktiviran, se lahko prijavite. To naredite tako, da kliknete na povezavo "Prijava"

Ob prijavi vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste si ju izbrali ob registraciji. Če želite ostati ves čas prijavljeni, obkljukajte okence spodaj desno. Delovalo bo samo, če imate omogočene piškotke.

Če ste pozabili uporabniško ime, lahko na strani s prijavo zahtevate, da se vam pošlje. Če ste pozabili geslo, lahko zahtevate novo geslo.