Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Prijava na e-novičke v treh preprostih korakih

  1. korak: Če še niste registriran uporabnik portala Računovodja.com, se najprej prijavite na povezavi: http://www.racunovodja.com/posta/subscribe.aspx. Izpolnite vsaj vsa polja, ki so označena z zvezdico.
  2. korak: Na poštni naslov, ki ga boste vpisali, boste prejeli potrditveno e-pošto, kjer bo aktivacijska povezava - če se bo razlomila v dve vrstici, morate obvezno prilepiti tudi znake, ki bodo v novi vrstici. V nasprotnem primeru ne boste mogli aktivirati svojega uporabniškega računa.
  3. korak: Na naslovu http://www.racunovodja.com/posta/mailing_login.aspx se prijavite v sistem, kjer lahko urejate vse svoje podatke - tu izberete, katera poštna razpošiljanja bi želeli prejemati. Prav tako lahko tu spremenite svoj poštni naslov, geslo ...

Za nemoteno prejemanje e-novičk priporočamo, da e-naslov posta@racunovodja.com dodate v svoj imenik.

Preden se prijavite, preberite:

Registraciji na portalu Računovodja.com in forumu Računovodja.com sta neobvezujoči in brezplačni.

Obstajajo tri vrste prijav na Računovodja.com:

  1. Prijava med registrirane uporabnike portala Računovodja.com - prejeli boste le občasna obvestila, povezana z uporabo portala, poleg tega pa bo olajšano naročanje in izdelava predračunov/računov pri naročanju preko naše spletne trgovine.
  2. Ob opravljeni registraciji na portal se lahko prijavite na novičke. Prejemali boste samo tiste novičke, za katere boste označili, da jih želite prejemati.
  3. Registracija na forum je povsem ločena od registracije na portalu. Na forum se registrirate na povezavi http://www.racunovodja.com/forum/profile.php?mode=register. Ob registraciji na forum dobite možnost objavljanja na forumu. Objavljanje v nekaterih podforumih je omejeno, navodila za pridobitev pravice do objavljanja v teh podforumih pa boste našli kar na forumu.

Od e-novičk se lahko odjavite kadarkoli. To storite tako, da se prijavite na naslovu http://www.racunovodja.com/posta/mailing_login.aspx in označite, katerih poštnih razpošiljanj ne želite več prejemati. Navodila za odjavo od novičk so objavljena tudi na koncu vsakega prejetega obvestila. Če bi želeli izbris s seznama registriranih uporabnikov, lahko svojo željo sporočite na e-naslov webmistress@racunovodja.com - pripišite le, če želite odstraniti registracijo s foruma ali s portala.

Podatki, ki nam jih boste posredovali, bodo uporabljeni le za pošiljanje obvestil, povezanih s portalom, za razpošiljanje novičk, za katere boste označili, da jih želite prejemati, ter za lažjo evidenco predračunov/računov pri naročanju preko naše spletne trgovine.

V primeru kakršnihkoli težav pišite na webmistress@racunovodja.com