Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 14.7.2009 16:02:57

Privoščite si počitnice in hkrati izboljšajte vaš računovodski servis z orodji za delo na daljavo ISL Online

Oglasno sporočilo

Rubrika: Ne spreglejteprint Natisni

Privoščite si počitnice in hkrati izboljšajte vaš računovodski servis z orodji za delo na daljavo ISL Online Racunovodja.com

Živimo v dobi elektronskega poslovanja, kjer še posebno za storitvena podjetja velja, da so v prednosti tista, ki so presegla tradicionalne okvire in v svoje poslovanje vpela napredne tehnologije, ki omogočajo kakovostnejšo in bolj učinkovito komunikacijo s stranko.

Število podjetij v Sloveniji iz leta v leto narašča, med temi prevladujejo samostojni podjetniki ali družbe z omejeno odgovornostjo. Posledično je na trgu vedno več poslovnih subjektov, ki potrebujejo dobre računovodske storitve, saj je dober računovodski servis temelj za uspešno poslovanje.

Da bi računovodska podjetja lahko uspešno servisirala vedno večje število strank, ostala konkurenčna na trgu ter obdržala ali še povečala zadovoljstvo strank, je priporočljivo, da v svoje poslovanje integrirajo orodja za spletno komunikacijo in delo na daljavo. Z dosledno uporabo te tehnologije lahko prihranijo svoj in strankin čas, obenem pa povečajo transparentnost delovanja ter stranki ponudijo boljše računovodske storitve.

Vodilni slovenski ponudnik visoko tehnoloških rešitev za spletno komunikacijo, XLAB d.o.o., ponuja več rešitev, ki omogočajo delo z računalnikom na daljavo. Gre za štiri izdelke, ki jih XLAB ponuja pod enotno licenco in skupnim imenom ISL Online ( ).

  • ISL Light: izdelek za pomoč uporabnikom omogoča, da se računovodja v 30 sekundah poveže preko interneta s svojo stranko ter ji pokaže namizje svojega računalnika ali pa pogleda na namizje oddaljenega računalnika. Na ta način lahko računovodja in stranka skupaj spremljata finančne podatke na enem računalniku ter v živo rešujeta morebitne težave.
  • ISL AlwaysOn: izdelek za dostop do oddaljenega računalnika omogoča računovodji, da se preko interneta kadarkoli in od koderkoli poveže z oddaljenim računalnikom v svoji pisarni ali na lokaciji stranke. ISL AlwaysOn omogoča enostaven in varen dostop do enega ali več oddaljenih računalnikov. Na ta način postane prosti čas bolj prilagodljiv, saj lahko nujne opravke opravite tudi v vaši odsotnosti iz pisarne.
  • ISL Pronto: izdelek za spletni pogovor v živo (Live Chat), je namenjen vsem podjetjem, ki ponujajo informacije o svoji poslovni aktivnosti oziroma svoje storitve preko interneta. Namestite ISL Pronto na spletno stran vašega računovodskega podjetja ter spletnim obiskovalcem ponudite hitre in učinkovite informacije o vaši dejavnosti.
  • ISL Groop: zaradi dinamike gospodarstva in davčne zakonodaje, podjetja vse bolj potrebujejo finančne in davčne nasvete, ki jim lahko pomagajo izboljšati njihovo poslovanje. To je razlog, da vedno več računovodskih servisov ponuja finančno in davčno svetovanje kot pomembno dodatno storitev. Tudi na tem področju lahko z uporabo tehnologije za spletno komunikacijo naredite korak naprej in se ločite od konkurence. S pomočjo XLAB-ove rešitve ISL Groop, lahko za svoje obstoječe ali potencialne stranke organizirate spletne seminarje ali sestanke. Program omogoča Powerpoint predstavitve ter avdio in video komunikacijo predavatelja z več udeleženci.

Izdelke lahko brezplačno preizkusite na .

Novi načini komunikacije lahko pomembno vplivajo na izboljšanje kakovosti in stroškovne učinkovitosti poslovanja podjetij. Z uporabo primernih programov lahko učinkovito omejite nepotrebne poti, stranki ponudite več stika in nadzora nad njenim finančnim tokom in obenem prihranite čas ter denar. Gre torej za optimizacijo poslovanja, ki omogoča večjo konkurenčnost na trgu. Več informacij najdete na spletnem naslovu , kjer lahko zgoraj opisane izdelke tudi brezplačno preizkusite.

Zadnji članki iz rubrike:

25.7.2020 13:49:01:
Odpravljena prepoved obratovanja trgovin ob nedeljah

25.7.2020 13:06:05:
Posredni nadzor nad izvajanjem ukrepov za odkrivanje in preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma

24.7.2020 10:33:05:
Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1B)

24.7.2020 10:22:58:
Mobilna aplikacija Moj SISBON omogoča vpogled v podatke o vaši zadolženosti kjerkoli in kadarkoli

22.7.2020 14:29:47:
Pojasnila na temo izvajanja ukrepov iz 1. poglavja 20.a člena ZIUZEOP

Najnovejši članki:

13.8.2020 13:07:11:
Naslednje izplačilo za začasno čakanje na delo konec avgusta

11.8.2020 15:17:19:
Objavljen Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o izvajanju Zakona o davčnem postopku

11.8.2020 13:47:44:
Delavcu je po dopustu odrejena karantena - kaj sedaj?

10.8.2020 16:21:00:
Dohodki iz osnovne kmetijske in osnovne gozdarske dejavnosti za leto 2020

7.8.2020 16:13:54:
Vlada sprejela spremembe in dopolnitve Uredbe o namenitvi dela dohodnine za donacije

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT