Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 14.7.2009 16:02:57

Privoščite si počitnice in hkrati izboljšajte vaš računovodski servis z orodji za delo na daljavo ISL Online

Oglasno sporočilo

Rubrika: Ne spreglejteprint Natisni

Živimo v dobi elektronskega poslovanja, kjer še posebno za storitvena podjetja velja, da so v prednosti tista, ki so presegla tradicionalne okvire in v svoje poslovanje vpela napredne tehnologije, ki omogočajo kakovostnejšo in bolj učinkovito komunikacijo s stranko.

Število podjetij v Sloveniji iz leta v leto narašča, med temi prevladujejo samostojni podjetniki ali družbe z omejeno odgovornostjo. Posledično je na trgu vedno več poslovnih subjektov, ki potrebujejo dobre računovodske storitve, saj je dober računovodski servis temelj za uspešno poslovanje.

Da bi računovodska podjetja lahko uspešno servisirala vedno večje število strank, ostala konkurenčna na trgu ter obdržala ali še povečala zadovoljstvo strank, je priporočljivo, da v svoje poslovanje integrirajo orodja za spletno komunikacijo in delo na daljavo. Z dosledno uporabo te tehnologije lahko prihranijo svoj in strankin čas, obenem pa povečajo transparentnost delovanja ter stranki ponudijo boljše računovodske storitve.

Vodilni slovenski ponudnik visoko tehnoloških rešitev za spletno komunikacijo, XLAB d.o.o., ponuja več rešitev, ki omogočajo delo z računalnikom na daljavo. Gre za štiri izdelke, ki jih XLAB ponuja pod enotno licenco in skupnim imenom ISL Online ( ).

  • ISL Light: izdelek za pomoč uporabnikom omogoča, da se računovodja v 30 sekundah poveže preko interneta s svojo stranko ter ji pokaže namizje svojega računalnika ali pa pogleda na namizje oddaljenega računalnika. Na ta način lahko računovodja in stranka skupaj spremljata finančne podatke na enem računalniku ter v živo rešujeta morebitne težave.
  • ISL AlwaysOn: izdelek za dostop do oddaljenega računalnika omogoča računovodji, da se preko interneta kadarkoli in od koderkoli poveže z oddaljenim računalnikom v svoji pisarni ali na lokaciji stranke. ISL AlwaysOn omogoča enostaven in varen dostop do enega ali več oddaljenih računalnikov. Na ta način postane prosti čas bolj prilagodljiv, saj lahko nujne opravke opravite tudi v vaši odsotnosti iz pisarne.
  • ISL Pronto: izdelek za spletni pogovor v živo (Live Chat), je namenjen vsem podjetjem, ki ponujajo informacije o svoji poslovni aktivnosti oziroma svoje storitve preko interneta. Namestite ISL Pronto na spletno stran vašega računovodskega podjetja ter spletnim obiskovalcem ponudite hitre in učinkovite informacije o vaši dejavnosti.
  • ISL Groop: zaradi dinamike gospodarstva in davčne zakonodaje, podjetja vse bolj potrebujejo finančne in davčne nasvete, ki jim lahko pomagajo izboljšati njihovo poslovanje. To je razlog, da vedno več računovodskih servisov ponuja finančno in davčno svetovanje kot pomembno dodatno storitev. Tudi na tem področju lahko z uporabo tehnologije za spletno komunikacijo naredite korak naprej in se ločite od konkurence. S pomočjo XLAB-ove rešitve ISL Groop, lahko za svoje obstoječe ali potencialne stranke organizirate spletne seminarje ali sestanke. Program omogoča Powerpoint predstavitve ter avdio in video komunikacijo predavatelja z več udeleženci.

Izdelke lahko brezplačno preizkusite na .

Novi načini komunikacije lahko pomembno vplivajo na izboljšanje kakovosti in stroškovne učinkovitosti poslovanja podjetij. Z uporabo primernih programov lahko učinkovito omejite nepotrebne poti, stranki ponudite več stika in nadzora nad njenim finančnim tokom in obenem prihranite čas ter denar. Gre torej za optimizacijo poslovanja, ki omogoča večjo konkurenčnost na trgu. Več informacij najdete na spletnem naslovu , kjer lahko zgoraj opisane izdelke tudi brezplačno preizkusite.

Zadnji članki iz rubrike:

20.9.2023 14:37:31:
Dodatna pojasnila o začasnem odlogu bančnih posojil

19.9.2023 12:54:23:
Nov podzakonski predpis s področja preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma

18.9.2023 15:01:44:
Iztekanje roka za uveljavljanje povračila izplačanih plač zaradi odstranjevanja posledic poplav

14.9.2023 10:16:01:
Podaljšanje dovoljenja za prodajo tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov prek portala SPOT

13.9.2023 17:04:28:
Enotna vloga za fizične osebe za odlog plačila obveznosti iz kreditne pogodbe po Zakonu o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov iz avgusta 2023

Najnovejši članki:

22.9.2023 16:34:12:
Zaposlitveni oglas: Računovodja (m/ž), Podravska regija

20.9.2023 17:38:19:
Hitrejše zaposlovanje tujih delavcev za odpravo posledic poplav in plazov

20.9.2023 14:32:53:
Letni dopust zavarovanca v času odobrenega bolniškega staleža ni mogoč

20.9.2023 10:28:39:
Zvišanje dovoljenega obsega začasnega in občasnega dela - do 31. 12. 2023

19.9.2023 12:42:25:
Solidarnostna delovna sobota in prispevek