Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 14.5.2021 13:57:04

Zaposlitveni oglas: Vodja tima v računovodskem servisu m/ž, Ljubljana

Rubrika: Kadrovski oglasiprint Natisni

Globalna finančno, računovodska svetovalna skupina, uvrščena med »Big 10«; Ljubljana  

Ste v big four v ozadju in vas moti gneča na karierni lestvici ter omejitve pristojnostih? Ste v slovenskem računovodskem servisu, pa vas mnogo bolj veseli delo s pretežno tujimi strankami? Ste sp, ki se je naveličal samote in bi cenil cca 10 članski kolektiv, kjer si ljudje med seboj izmenjujejo izkušnje in informacije in se ne bojijo deliti znanja in strokovnih vprašanj? Radi vodite sodelavce, delate na strankah, ne marate pa pridobivanja strank? Pri nas za pridobivanje strank skrbijo drugi, zato je to resnično zanimivo delovno mesto, še posebej, ker del kolektiva že deluje in so odnosi v teamu odlični. KPI so: količina lastnoročno postreženega peciva sodelavcem ob rojstnem dnevu in beseda HVALA.

Imamo zaposlitveno ponudbo za osebo, ki bi postala prvi ali drugi obraz multinacionalke, ki bo v Sloveniji poslovala po franšiznem modelu. Hkrati pa bo oseba operativno delala na najrazličnejših strankah, saj le zahtevni primeri strokovno krepijo tudi vodilne. Operativno delo je s področja računovodenja, imamo pa tudi delovno mesto za izkušenega davčnega svetovalca in še enega računovodjo. V prvi vrsti bo podjetje nudilo storitve tujim podjetjem, ki so prisotna na slovenskem trgu. Včasih so stranke velika proizvodna podjetja, ki potrebujejo kompleksno storitev, včasih zgolj trgovska predstavništva ali zastopstva.

Vaša naloga bo usmerjanje in zmerno hitra graditev ekipe, vse to  ob varnem sodelovanju z direktorjem sestrskega podjetja. Hkrati boste dvigovali, včasih celo postavljali, standarde in procese dela servisiranja mednarodnih strank. Seveda se večinoma prav vse odvija v SAP, zato so vaše izkušnje na tem področju nujne in zelo pomembne. Glavnino delovnih ur pa predstavlja izvajanje računovodskih storitev, poročanje, pripravljanje različnih poročil za inštitucije in komunikacija s strankami, ki imajo praviloma sedež v tujini. Trenutno boste potrebe strank zadovoljevali s pomočjo odličnih sodelavcev sestrskega teama, počasi bo tudi vaš del zrastel do mere, ko boste lahko suvereno s kapacitetami nove blagovne znamke na trgu ponudili storitev, ki jo stranke zahtevajo. Obstoječa organizacija ponuja izjemno dinamiko in širino. Zanimiva je lahko za osebo, ki jo ta širina privlači, ni vedno perfekcionist, a ve, kje napake niso dovoljene. Po strokovno pomoč za HR, davke ali pravo se lahko obrne v sosednjo pisarno, kjer so vrata vedno odprta. Knjigovodski del je ustrezno podprt z izkušenimi članicami teama.

Želimo si, da imate čim več od naštetega:

  • SAP (nujno), morda tudi Opis
  • Sposobnost sproščenega komuniciranja v angleščini (nujno)
  • Voljo do vzpostavljanja in graditve nove blagovne znamke na trgu
  • Sposobnost dela v teamu in vodstvene veščine
  • Strokovna odličnost
  • Poznavanje mednarodnih in slovenskih računovodskih standardov
  • Izkušnje iz poslovanja s tujci
  • Vsaj 3-5 let delovnih izkušenj, če je bila vaša kariera res polna zahtevnih projektov

Nudimo sodelovanje v prijetnem kolektivu, z direktorjem, ki ceni prosti čas svojih ljudi, z ljudmi, ki imajo pozitivne reference, možnost izredno fleksibilnega načina dela po želji (kombinacija pisarna in delo od doma), možnost izobraževanja, plačo, ki je ok, ni pa »sky is the limit«, priložnost, da vsak večer brez velikih poslovnih skrbi mirno ležete k počitku.

Če vas zanima, bomo veseli vašega kratkega odziva, lahko tudi preko telefona na 041 786 828 v popoldanskem času, ali pa pošljite vprašanje ali vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5654, na naslov prijave@trescon.si. Veseli bomo vašega interesa.

Ključne besede:
zaposlitev
vodja teama
računovodski servis

Zadnji članki iz rubrike:

4.5.2021 16:51:34:
Zaposlitveni oglas: Računovodja (m/ž) v malem podjetju, Ljubljana

31.3.2021 13:10:55:
Zaposlitveni oglas: Računovodja (m/ž), Ljubljana

22.2.2021 14:58:21:
Zaposlitveni oglas: Knjigovodja, računovodja (m/ž), Ljubljana

21.1.2021 15:48:23:
Zaposlitveni oglas: Vodja računovodstva (m/ž), Ljubljana

15.1.2021 17:57:38:
Zaposlitveni oglas: Računovodja (m/ž), Ljubljana in Kamnik

Najnovejši članki:

11.6.2021 14:39:29:
Novosti v Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o trošarinah (ZTro-1A)

8.6.2021 14:19:04:
Finančni najem (leasing) (e-gradivo)

8.6.2021 12:43:24:
Spletni seminar o novostih v zvezi s prejemki in povračili stroškov javnim uslužbencem ter zamiku izplačilnega dneva plače pri proračunskih uporabnikih

7.6.2021 16:36:29:
Spremenjeni podračuni za plačilo trošarin in okoljskih dajatev

7.6.2021 14:38:38:
Prekluzivni rok pri uveljavljanju odbitka DDV

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT