Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 4.12.2020 15:58:31

Dobro je imeti banko, ki te podpira v vseh razmerah

Oglasno sporočilo

Rubrika: Podjetništvoprint Natisni

Trenutne gospodarske razmere podjetjem prinašajo veliko negotovosti, nove izzive in zahtevajo razmislek o tem, kako naprej. Dobro je, če imate ob sebi banko, ki sledi trendom, ki vas skuša razumeti in vas lahko podpre tudi v teh zahtevnih časih. S celovitimi rešitvami in s strokovnimi nasveti, ki jih lahko ponudi banka, boste izzive lažje premagovali ter ohranjali stabilnost vašega poslovanja.

Pravi nasvet v celotnem življenjskem ciklu podjetja in v vseh okoliščinah

Vsako podjetje za svoje poslovanje potrebuje poslovno banko. Je finančni partner na celotni poti vašega podjetja in vas lahko podpre ne le z bančnimi storitvami, ampak tudi s podjetniškimi nasveti, ki vam lahko pomagajo pri iskanju rešitev za finančne izzive poslovanja.

V NLB postavljajo danes svetovanje v središče poslovnega odnosa s podjetji, kot pojasni Bojana Lampret, direktorica Poslovanja z mikro podjetji: »V NLB poslovni pristop temelji na svetovalcih za podjetja, ki spremljajo vaše poslovanje, dobro poznajo lokalno podjetniško okolje, v katerem poslujete, in vam nudijo celovito obravnavo na enem mestu. Iz celovitega nabora bančno-finančnih storitev vam pomagajo izbrati prave rešitve ter ponudijo brezplačen podjetniški nasvet, ki temelji na znanju, strokovnosti in izkušnjah. Razumejo težko likvidnostno situacijo, v kateri ste se znašla podjetja, in vam bodo z veseljem prisluhnili. Pomagali vam bodo pogledati na posel tudi iz drugih zornih kotov, razmisliti o pomembnih okoliščinah in skupaj z vami poiskati najustreznejšo pot za premostitev likvidnostnih težav.«

Poslovni paketi z naborom storitev, ki jih podjetja najbolj potrebujete

Osnovne storitve, ki jih podjetja najpogosteje uporabljate in potrebujete za sodobno poslovanje, so v NLB združili v NLB Poslovna paketa Osnovni in Celoviti. Oblikovana sta tako, da vam poenostavita pregled nad stroški in pocenita vsakodnevno opravljanje bančnih storitev. Tako v paketu za določeno število prejetih in izvedenih plačil mesečno na primer ne plačujete provizij. Paket lahko dopolnite po svoji izbiri s storitvami s popustom in drugimi ugodnostmi. Med njimi je NLB Poslovna kartica Mastercard s polovično članarino za prvo leto, ki jo odslej lahko tudi dodatno zavarujete za primer izgube ali kraje.

Oba paketa vključujeta napredne digitalne storitve, ki omogočajo nemoteno poslovanje tudi v času omejevanja fizičnih stikov. Večino bančnih storitev lahko opravljate brez obiska poslovalnice v e-banki NLB Proklik ali mobilni banki Klikpro, s prodajnim mestom POS pa svojim strankam omogočite varno brezstično plačevanje s karticami ali mobilno denarnico NLB Pay. V času večjih likvidnostih potreb je za podjetja dobrodošla možnost sklenitve Hitrega kredita in Hitrega limita v Klikpro, do likvidnostnih sredstev pa lahko hitro pridete tudi s prodajo terjatev v spletni aplikaciji NLB Odkup terjatev. Za nujne bančne storitve so vam 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo tudi bančniki na video klicu.

Postanite del NLB poslovne skupnosti in izkoristite 6-mesečno brezplačno vodenje poslovnega paketa Osnovni in Celoviti za nove stranke. Svetovalci za podjetja v NLB vam bodo pomagali izbrati paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Ključne besede:
nlb
poslovni račun
celovite rešitve

Zadnji članki iz rubrike:

13.1.2021 13:07:32:
Pavšalni prispevki za popoldanski s.p. v letu 2021

9.12.2020 16:39:52:
V nekaj korakih do s.p. ali d.o.o.

6.11.2020 11:31:30:
S pravim nasvetom so podjetniški začetki lažji

2.9.2020 16:41:25:
Odlog plačila prispevkov za samozaposlene in kmete do 31. 3. 2022

11.5.2020 15:46:36:
Vračilo mesečnega temeljnega dohodka in oproščenih plačil prispevkov

Najnovejši članki:

20.1.2021 19:54:58:
Pravilen vpogled v podatke o delu plače za poslovno uspešnost - odmera dohodnine za leto 2020

20.1.2021 19:31:50:
Na voljo je aplikacija za predložitev letnih poročil za leto 2020

20.1.2021 19:28:36:
Obveznost odprtja plačilnega računa za poslovne subjekte

20.1.2021 15:24:55:
Napovedi za odmero dohodnine za leto 2020

19.1.2021 16:27:57:
Vračilo državnih pomoči po interventnih zakonih (e-gradivo)

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT