Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 6.8.2019 18:18:36

Obdavčitev dela v tujini - Delo slovenskih davčnih rezidentov v tujini in davčna obravnava prejetega plačila - e-gradivo

Rubrika: E-seminarjiprint Natisni

Slovenski davčni rezidenti pogosto opravljajo delo v tujih državah, zlasti v drugih državah članicah EU, EGP in v Švici. Za opravljeno delo nato prejmejo plačilo - gradivo pa obravnava obdavčitev takšnih plačil.

V tem gradivu so obravnavana prejeta plačila slovenskih davčnih rezidentov, ki jih za opravljeno delo oziroma izvedene storitve prejmejo kot fizične osebe. Plačila, ki so prejeta v okviru organiziranega podjetja, v katerem je fizična oseba lastnik (npr. plačila samostojnim podjetnikom, gospodarskim družbam), pa v tem prispevku niso obravnavana.

E-gradivo je del paketa Davki, s tem pa tudi Zlatega kompleta.

Avtorica

Irena Kamenščak

Kazalo

Oblika gradiva

Gradivo je pripravljeno v elektronski obliki e-seminarja, dostopno je na spletni strani uporabnikom, ki pridobijo geslo za dostop. Z nakupom gesla lahko do gradiva dostopate 12 mesecev.

Ocenjeno trajanje izobraževanja: 56 minut

Cena in naročilo

E-seminar Obdavčitev dela v tujini - Delo slovenskih davčnih rezidentov v tujini in davčna obravnava prejetega plačila lahko naročite po ceni 39 € + DDV

Cena vključuje

12-mesečni dostop do gradiva z vsemi morebitnimi dopolnitvami.

Cena ne vključuje individualnih odgovorov na vprašanja.

Postopek naročila